Son Dakika Haberler

#”20 yıl önce maaşıyla 17 tane çeyrek altın alıyorken şimdi 3 tane çeyrek alabiliyor..!” #altınkolye 2022 Haber Detay

#”20 yıl önce maaşıyla 17 tane çeyrek altın alıyorken şimdi 3 tane çeyrek alabiliyor..!” #altınbileklik 2022 #altınkolye #altınbileklik #altınyüzük #altinkolye #hilalaltınbilek #altınküpe #altıniğne #altıntakı #altınbilezik #altınkaplamabilezikler #altınkaplamakolye #altınset #14ayaraltın #altınbileklikmodelleri #altınzincir 3796 Kişi Okudu – 181 Kişi Beğendi Sende beğen… İstanbul, Eminönü’nde yaptığımız en yeni sokak röportajlarında halkımıza “ekonomiden memnun musunuz?” diye sorduk, özellikle emekli vatandaşlarımız hayat pahalılığından ve zamlardan şikayet etti. Bir vatandaşın sözleri ise çevredekiler tarafından ilgiyle dinlendi. Türkiye’nin gündemi ve siyasetteki tartışmalı konular üzerine halkın nabzını tuttuğumuz sokak röportajlarımızın bu bölümünde halkımıza “Ekonomiden memnun musunuz ve yarın bir erken seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?” diye sorduk. İşte İstanbul, Eminönü’nde gerçekleştirdiğimiz siyasi erken seçim anketi niteliğinde sokak röportajları. ABONE OL ► https://goo.gl/typ1yA ► İletişim : medyalitv@gmail.com Dünya ve Türkiye’deki siyaset gündeminden haberler ve tartışma yaratan konular üzerine videolar yayınlıyoruz. Sokak röportajlarıyla gündemdeki konular hakkında halkın nabzını tutuyor, izleyicilere Türkiye’nin gerçek gündemini ve sokağın sesini duyurmaya çalışıyoruz. Türkiye’nin sosyal ve siyasi gündemini takip ederken günün en önemli haberlerinden anında haberdar olmak için bizi takipte kalın. #SokakRöportajları #Ekonomi #Seçim ÜCRETSİZ ABONE OLMAYI UNUTMAYIN ► https://www.youtube.com/channel/UCtTHvHWkbCO2H9Ua8HA8ekA?sub_confirmation=1 #”20 yıl önce maaşıyla 17 tane çeyrek altın alıyorken şimdi 3 tane çeyrek alabiliyor..!” #altınyüzük 2022 altın,altın yorumları,gramaltın,teknik yorum,dolar,cumhuriyet altın,dolar hareketi,çeyrek altın,ekonomi,bilezik

#”20 yıl önce maaşıyla 17 tane çeyrek altın alıyorken şimdi 3 tane çeyrek alabiliyor..!” #altınkolye 2022 Haber Detay
Bu haber 14 Mayıs 2022 - 14:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#”20 yıl önce maaşıyla 17 tane çeyrek altın alıyorken şimdi 3 tane çeyrek alabiliyor..!” #altınbileklik 2022

#altınkolye #altınbileklik #altınyüzük #altinkolye #hilalaltınbilek #altınküpe #altıniğne #altıntakı #altınbilezik #altınkaplamabilezikler #altınkaplamakolye #altınset #14ayaraltın #altınbileklikmodelleri #altınzincir

3796 Kişi Okudu – 181 Kişi Beğendi Sende beğen…

İstanbul, Eminönü’nde yaptığımız en yeni sokak röportajlarında halkımıza “ekonomiden memnun musunuz?” diye sorduk, özellikle emekli vatandaşlarımız hayat pahalılığından ve zamlardan şikayet etti. Bir vatandaşın sözleri ise çevredekiler tarafından ilgiyle dinlendi. Türkiye’nin gündemi ve siyasetteki tartışmalı konular üzerine halkın nabzını tuttuğumuz sokak röportajlarımızın bu bölümünde halkımıza “Ekonomiden memnun musunuz ve yarın bir erken seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?” diye sorduk. İşte İstanbul, Eminönü’nde gerçekleştirdiğimiz siyasi erken seçim anketi niteliğinde sokak röportajları.

ABONE OL ► https://goo.gl/typ1yA

► İletişim : medyalitv@gmail.com

#Bir dakikada piyasalar, 5 Ekim 2023 #borsa #dolar #altın #altınkolye 2022 Haber Detay#Bir dakikada piyasalar, 5 Ekim 2023 #borsa #dolar #altın #altınkolye 2022 Haber Detay

Dünya ve Türkiye’deki siyaset gündeminden haberler ve tartışma yaratan konular üzerine videolar yayınlıyoruz. Sokak röportajlarıyla gündemdeki konular hakkında halkın nabzını tutuyor, izleyicilere Türkiye’nin gerçek gündemini ve sokağın sesini duyurmaya çalışıyoruz. Türkiye’nin sosyal ve siyasi gündemini takip ederken günün en önemli haberlerinden anında haberdar olmak için bizi takipte kalın.

#SokakRöportajları #Ekonomi #Seçim

ÜCRETSİZ ABONE OLMAYI UNUTMAYIN ► https://www.youtube.com/channel/UCtTHvHWkbCO2H9Ua8HA8ekA?sub_confirmation=1

#”20 yıl önce maaşıyla 17 tane çeyrek altın alıyorken şimdi 3 tane çeyrek alabiliyor..!” #altınyüzük 2022

altın,altın yorumları,gramaltın,teknik yorum,dolar,cumhuriyet altın,dolar hareketi,çeyrek altın,ekonomi,bilezik

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
25 ADET YORUM YAPILDI
  • turgi artur14 Mayıs 2022 / 14:39 Cevapla

    👍

  • ya sonra?14 Mayıs 2022 / 14:39 Cevapla

    Ne yüzsüzlük , utanmazlık ve algıcılık.
    Kaftancıoğlu ile Atatürkçü ve olmayan hizipleşmelerini bir kenara koymuş hakaretler ile hedef saptırmaya bakıyor, vitrine çalışıyorlar. Böylelikle seçimde mevkileri ele geçirmek..
    Allah korusun. Şişirme imamoğulları istanbulun kıymetli zamanını öldürdü, altından kalkamayacağı borç yaptı, şimdi o istanbuldan, chp de ondan kurtulmaya bakıyor. Ama millet hesabını kesecek. Ben şahsen bu beceriksizlerin başımıza gelmesine sebep olanlara halkımı helal etmiyorum.
    Öte yandan Kuvayı milliye imişler… Ne millisi? Emperyalist batının kuyruğusunuz. En iyi yaptığınız iş milleti kandırmak.

  • Serdar Ergün14 Mayıs 2022 / 14:39 Cevapla

    saf türk halkı dayyip zamları kasıtlı yaptı çünkü l,ibyada suriyede kıbrısda ıraktaki askerlerin masrafları var bu yetmemiş bide suriyeli afgan istilacıların karınları işte sizin bu paralarınızla doyuyolar.dayyip bu paraları cebinden verse sizi anlar sizi anlaması imkansız.dayyipten kurtulana kadar bu devam edecektir.düzeltecez diyede yalan söylüyo dayyip.dayyip dini çok iyi siyasete alet ediyor halkı kandırmaya hala devam ediyor.Türkiyede bir şeye zam gelirse o zamın geri alınması imkansızdır.

  • İsmail Kılıçkan14 Mayıs 2022 / 14:39 Cevapla

    Halkın bir kısmı bari akıllanmaya başlamış gibi görünüyor sevindirici 😀

  • Huseyin koc14 Mayıs 2022 / 14:39 Cevapla

    Çalın kardeşim Çalın

  • özkan14 Mayıs 2022 / 14:39 Cevapla

    Başımızdaki şerefsizin teki.yapacağı yönetim anlayışı çok sakat çifçiye yerli tohum ekmeyi yasaklamış.israil tohumu ekmesini şart koşuyor..toprakta o israil tohumuna alışıyor.yani çifçiye adam akıllı desdek yok

  • Yani Hani14 Mayıs 2022 / 14:39 Cevapla

    bazi sivri zekalilar diyor ki : 1 ay alis veris yapmayin bakin marketler nasil fiyat dusurur. Oyle olsa ne olur ki? Hiç birsey olmaz fiyat dusmez daha da artar. Peki marketler 1 ay kepenk indirirse ne olur? Bu bazi sivri zekalar açliktan olur

  • Nemo Gecici14 Mayıs 2022 / 14:39 Cevapla

    :))) 2002 Yılı Altıın ONS FİYATI: 305 DOLAR —-> 2022 Yılı Altıın ONS FİYATI: 1900 DOLAR 1900 / 305 = 6.25 —-> (2002 17 ÇEYREK BUGÜN ->) 17 / 6.25 = 2.72 ÇEYREK EDİYOR. Bu apaçık matematik hesabına göre DÜNYADAKİ HERKES, altın yatırım şirketleri bile 2.72 çeyrek alabiliyor, eğer bu amcam 3 çeyrek alabiliyorsa kârda demek oluyor. Pahalılık edebiyatı yapıp köpürtmeye çalışanlar fiyatlar ucuzken de başka şeylerle saldırıyordu. Ülkemiz abd-avrupa-ing-rusya eksenli örtülü savaş veriyor, ülkemiz savaşta göremiyor musunuz, rusya ve iran, abd>ırak, suriye, yunanistan çevremizi sarıyor sarmış durumda, içeride pkk-hdp-chp-iyi parti elele vermişler, yabancı ajanlarla aramızda cirit atıyorlar. Lütfen dikkatli olun, oyunlara gelmeyin… Türkiyenin tek ve en büyük sorunu SADECE ve SADECE ENERJİ (DOĞALGAZ ve PETROL) yokluğudur. Çünkü hem bunlara DOLARIN ASIL FİYATINI arttıran CARİ AÇIK KADAR para veriyoruz hem de bunları almak zorunda olduğumuz için iran rusya ve diğerlerine “EYVALLAH” çekmek zorunda kalıyoruz. İktidara kim gelirse gelsin bu petrolü (şimdi eşşek gibi demeyeyim )doğalgazı alıp parasını dolarla vereceksin. Bunun için dolara ihtiyacın olduğu ve KAZANDIĞIN dolardan FAZLA dolar HARCADIĞIN için dolar yüksellir. Türkiye kendipetrol doğalgazını çıkarıp DOĞALGAZ/PETROL/ DOLAR ihtiyacı kalmadığı gün dolar en KÖTÜ İHTİMALLE kıpırdayamaz hale ya da çakılır. kendi ucuz petrol/mazotunla Tarımı ve kendi ucuz doğalgaz ve enerji santrallerinle zaten maksimumda çalışan sanayini güçlendirirsin. Tabi bunları emperyalist kan emicilerden korumak için GÜÇLÜ SAVUNMA SANAYİİ. Bunun başka yolu yok, vardır diyen YALAN söyler. Devletimizin yaptıklarına bir bakın neleri yapmaya çalışıyor. Uyanık olun.

  • Doğan Gürpınar14 Mayıs 2022 / 14:39 Cevapla

    👍👌

  • Hanife Hennig14 Mayıs 2022 / 14:39 Cevapla

    E biz siz soyledik iyi oluyor size

  • Salih Deniz14 Mayıs 2022 / 14:39 Cevapla

    Akpli ler hepsi boş konuşan yaratıklar eski hükümetler bunlardan kat kat daha iyidi

  • 《FERD!》🌀《OTAN》14 Mayıs 2022 / 14:39 Cevapla

    Cahil bir toplum, özgür bırakılıp kendine seçim hakkı verilse dahi, hiçbir zaman özgür bir seçim yapamaz. Sadece seçim yaptığını zanneder. Cahil toplumla seçim yapmak, okuma yazma bilmeyen birine hangi kitabı okuyacağını sormak kadar ahmaklıktır.

  • Teoman Mete Atılgan14 Mayıs 2022 / 14:39 Cevapla

    Herkes her şeyin farkında, cehalet körlüğün sebebidir.

  • 👍👌✌14 Mayıs 2022 / 14:39 Cevapla

    Gardaş bu derdini yanan kırmızı caket li ve Siirit’li gezegene kime oy verdiklerini bir sorsan iyi olacak.

  • Hakan Ulucan14 Mayıs 2022 / 14:39 Cevapla

    savaşta olsak bu kadar zam olmazdı.

  • 👍👌✌14 Mayıs 2022 / 14:39 Cevapla

    İstanbul Istanbul olmaktan çıktı Tükiyenin her ķöşesinden ,Afgan, İran, Suriye, Irak, döküntülerin yaşam yeri olmuş! 72 buçuk milletin yaşdığı metropol. İpini koparan İstanbul’a sanki burda yerden para ürüyolar! Bu nüfusa daha çok sürünürsünüz AÇIK ve İŞSİZİKDEN.

  • Ahmet Uzar14 Mayıs 2022 / 14:39 Cevapla

    100 TL bir sene öncesinin 10 TL si gibi olmuş,markete giriyosun iki poşetle 400 TL den aşağı çıkamıyorsun.Hala çıkıp enflasyon % 70 diyorlar.Bana göre enflasyon en az %200.

  • Leyla İMAMOĞLU14 Mayıs 2022 / 14:39 Cevapla

    Aslan kayserilim kafa çalışıyor

  • Gülsen Alica14 Mayıs 2022 / 14:39 Cevapla

    Kırmızı ceketi olan beyefendi herseyi güzel analiz yapmış. Böyle düşünen insanların çoğalması dileğiyle.

  • Sevil Akıncı14 Mayıs 2022 / 14:39 Cevapla

    bilinci amcaların teyzenin ellwrinden öperim 👍🙏💐🇹🇷

  • POPÜLER FOTO GALERİLER
    SON DAKİKA HABERLERİ
    İLGİLİ HABERLER
    Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler