Son Dakika Haberler

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

18 Kasım 2022 - 17:54 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Acun Ilıcalı o yarışmacı hakkında son kararını verdi

Ekranların sevilen programı MasterChef Türkiye’de oldukça ilginç bir gelişme yaşanıyor. Yeni sezonun ilk bölümlerinde daha çok tutumuyla gündem olan Burak Kaya, bir süredir Acun Ilıcalı’nın radarındaydı.

Dominik Cumhuriyeti, İngiltere ve Türkiye arasında mekik dokuyan Acun Ilıcalı, sezonun geri kalanı için hazırlıklara son sürat devam ediyor.

Bir yandan Hull City’nin maçlarına katılan girişimci, diğer yandan Dominik’e giderek Survivor parkurlarındaki gidişatı inceliyor.

Tüm bunlar yaşanırken İstanbul’da da yılın 6 ayı ekranda kalan MasterChef Türkiye’nin çekimleri yapım ekibi tarafından üstleniliyor.

Adım adım 5’inci sezon finaline yaklaşan MasterChef’te ise Burak Kaya hakkında yaşanan son gelişme çok konuşulacak. Özellikle şefler bu gelişme karşısında 3 yıl öncekine benzer bir şaşkınlık yaşayabilir.

Haftalardır Survivor programının yeni sezon kadrosunu şekillendiren Acun Ilıcalı’nın Burak Kaya’ya teklif götürdüğü iddia edildi.

Sosyal medyada gündeme oturan iddiada, MasterChef Türkiye erkekler evine spor aletleri getirildiği ve Burak’ın çalışmalara başladığı öne sürüldü.

Hatırlanacağı üzere benzer bir durum önceki MasterChef yarışmacılarından Yasin Obuz’da da yaşanmıştı. Yasin de programı tamamlar tamamlamaz Survivor’a katılmıştı.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler