Son Dakika Haberler

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

18 Kasım 2022 - 17:40 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Az önce bu görüşme neden yapıldı diye soruldu.

GENEL
Az önce bu görüşme neden yapıldı diye soruldu.
Süper Yönetici16 KASIM 2022
FacebookTwitterGmailTumblrPinterestWhatsApp

MHP’li başkan Mehmet Emin İlhan
Taksim’de gerçekleştirilen bombalı saldırının faili Ahlam Albashır ile telefonda görüştüğü iddiası sonrası gündem olan MHP Güçlükonak İlçe Başkanı Mehmet Emin İlhan az önce açıklama yaptı Emniyetten çağrılmış..MHP’nin Şırnak Güçlükonak İlçe Başkanı Mehmet Emin İlhan’ın üzerine kayıtlı telefon hattından, terörist Ahlam Albashır ile görüşme trafiği tespit edildiği ve İlhan’ın ifadeye çağrıldığı iddia edildi. Bu iddialara tek cümlelik bir yanıt veren Mehmet Emin İlhan, “ifadeye çağırılmadım” dedi.
OLAYIN ASLINI ANLATTI

Mehmet Emin İlhan, TELE1’e olayın aslına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. ‘Bu numarayı tanıyor musunuz’ diye sordular. Ben de ‘yok’ dedim. Başka bir şey de çıkmadı. O numarayı Cizre’de benim kimlik fotokopimle sahte olarak başka bir yerden çıkarmışlar. Davacıyım ve şikayetçiyim. Babam 25 yıldır korucu başı. 97’de terör örgütü bizim evimizi yaktı. Üç kardeşim de korucu. Bu hat, 2019’da, kimlik fotokopim kullanılarak çıkarılmış, sahte bir hat. Bu hatla ilgili başka bir görüşme de yoktur. Asılsızdır. Beni ve partimi hedef alan terör örgütü, bize bu şekilde çamur atıyor. Avukatımla görüştüm, davalarımızı açtık. Hattı kimin çıkardığına dair bilgim yok, bu emniyetin işi” ifadelerini kullandı.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler