Son Dakika Haberler

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

02 Ağustos 2023 - 23:54 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Ben izlerken utandım ya!

Biz de sıkça merak edilen rol aldıkları dizide birbirlerine aşık olan isimleri sizler amacıyla bir araya getirdik.
Magazin dünyasının bir çok ünlü ismi yaşadığı aşklar ile gündeme geliyor. Ünlü isimler zamanının fazlasını setlerde geçiriyor. Doğal olarak da aşklarını burada yaşıyorlar. Kimi yaşadığı aşkı evliliğe götürürken kiminin de endeksin bitmesi ile aşkları da bitiyor. Sosyal medyadan hayat sürdürdükleri aşkı paylaşan ünlü isimler takipçileri doğrultusundan son derece çok beğeniliyor. Aynı vakitte ayrılıkları da ilişkileri kadar konuşulmayı başarıyor. Bunlardan birisi de Tuğba Büyüküstün ve Murat Boz oldu…Hande ve Kerem
İkili uzunca bir vakit sevgili olduktan sonra ani bir kararla ayrıldı.

Melek Mosso ve Serkan Sağdıç klip çekimlerinde yakınlaşıp aşk yaşamaya başladı. Bu hadise akıllara müge ve Şinasi çiftini getirdi.

Tuba Büyüküstün ve Murat Boz
Zeytin Ağacı dizisindeki sevişme sahnesiyle gündeme gelen ikilinin sahne ardından da ateşinin dinmedikleri iddia edildi.

Müge Anlı ve Asayiş Sube Müdürü Şinası Yüzbaşıoğlu cumartesi günü evlenecek. İddialara göre Müge Anlı yeni sezonda olmayacak. Hem düğün vakitci hem de uygulama aynı anda onu çok yorduğu söylendi. Yapım ekibi doğrultusundan konuyla alakalı şimdilik bir açıklama gelmedi.

Derya Dermancıoğlu
Derya Dermancıoğlu sevgilisi ile film setinde tanıştığını ve ilk görüşte aşık olduğunu aktardı.

Kenan İmirzalıoğlu ve Zeynep Beşerler ‘Alacakaranlık’ dizisinde oynamışlardı. Daha ardından da çift aşk yaşamaya başladı.

Burçin Terzioğlu ve Murat Yıldırım aşkları Fırtına dizisi ile başlamıştı. Çift aşklarına evliliğe taşımıştı. Fakat çift evlendikten kısa bir vakit sonra boşandı.

Tuba Büyüküstün ve Bülent İnal ‘Ihlamurlar Altında’ adlı dizide başlamıştı. Fakat endeksin bitmesi ile eş güdümlü çiftin temasleri de bitit. Dizi bittikten bir vakit sonra temas de bitti. Büyüküstün daha sonra bir diğer dizideki rol dostu Onur Saylak ile evlendi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ