Son Dakika Haberler

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

03 Aralık 2022 - 23:03 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Ceyhun Fersoy Ağlattı

TRT 1 kanalında yayınlanan Seksenler dizisiyle ününe ün katan Ceyhun Fersoy, bu hafta başında oldukça dramatik bir trafik kazasına karıştı.
Üç tiyatrocu arkadaşını olay yerinde kaybeden Fersoy, Çorum-Amasya otoyolundaki ilk müdahalenin akabinde hastaneye kaldırıldı.Ünlü aktörün yakınları, minibüste bulunan diğer oyuncu Sergen Deveci’nin ağır yaralandığını; Ceyhun Fersoy’un da yaralarının bulunduğunu söylemişti.

Devam eden günlerde Seksenler dizisiyle popülerleşen Fersoy’un hastaneden taburcu edildiği aktarıldı.
Instagram üzerinden bir paylaşım yapan deneyimli aktör, bu kez güldürmek yerine bir hayli üzdü. İşte, Ceyhun Fersoy’un o paylaşımı!

“Nerden başlasam, nasıl anlatsam bilemiyorum… Gözlerimi kapatıyorum o anı yaşıyorum, açıyorum gerçek olmadığını düşünüyorum…
Sanki filmin içinde bir sahneyi oynamış gibiydik, haykırmak isyan etmek istemiyorum, çünkü 3 değerli arkadaşımız bunu istemezdi… Çok değerli yol arkadaşlarımı kaybetmenin üzüntüsünü tarif edemem, Allah düşmanımın başına vermesin…
Şimdi ayağa kalkma zamanı… Güçlenip daha iyi olmalıyız, olacağız… Sizlerin sevgisi ve dualarıyla ayaktayız, bu kadar sevildiğimi bilmiyordum…

Arayan, mesaj atan herkese sevgiler… Hepinize tek tek teşekkür ediyorum ve sarılıyorum, iyi ki varsınız. 3 değerli dostlarımız için bu bayrağı devralıp yolumuza devam edeceğiz… Onlara ihanet etmeyeceğiz…”

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler