Son Dakika Haberler

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

26 Mart 2023 - 23:17 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Emekli bayram ikramiyesi

En düşük emekli maaşının 7.500 liraya çıkarılması ve emekli ikramiyelerinin 2 bin liraya yükseltilmesi sonrası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den dikkat çeken bir paylaşım geldi. İkramiyelere yüzde 82 zam yaptıklarını belirten Bilgin, “Bu düzenlemeden EYT kapsamında emekli olacaklar dahil olmak üzere 15,6 milyon emeklimiz yararlanacak.” dedi.

En düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya yükseltilmesinin ardından emekli ikramiyeleri ile ilgili de bir adım atıldı. 1.100 lira olan bayram ikramiyeleri alınan kararla 2 bin liraya çıkarıldı.

BAKAN BİLGİN’DEN PAYLAŞIM

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emeklilere yönelik atılan adımlarla ilgili sosyal medaydan bir paylaşım yaptı. Bilgin, “En düşük emekli maaşına yaptığımız artıştan sonra Bayram ikramiyesini de %82 zamla 2000 TL’ye yükseltiyoruz.” dedi.

“15,6 MİLYON EMEKLİMİZ YARARLANACAK”

Bilgin sözlerine şöyle devam etti: “Bu düzenlemeden EYT kapsamında emekli olacaklar dahil olmak üzere 15,6 milyon emeklimiz yararlanacak. Türkiye Cumhuriyeti sosyal devlet anlayışıyla emeklilerinin yanında.”

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler