Son Dakika Haberler

#EMEKLİNİN KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ NE KADAR OLACAK MİKTAR VE TARİH AÇIKLAMASI SON DAKİKA #Tarih 2022 Haber Detay

#EMEKLİNİN KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ NE KADAR OLACAK MİKTAR VE TARİH AÇIKLAMASI SON DAKİKA #Tarih 2022 #tarih #kpsstarih #tarihi #tarihieser #tarihiyerler #tarihbilgileri #tarihhaberleri #tariholayları #tarihteneoldu #tarihbilgileri 427 Kişi Okudu – 5 Kişi Beğendi Sende beğen… Kurban Bayramı bu yıl 9 Temmuz Cumartesi, 10 Temmuz Pazar, 11 Temmuz Pazartesi, 12 Temmuz Salı günleri idrak edilecek. Kurban Bayramı öncesinde emekli vatandaşlar bayram ikramiyesi için heyecanlı bekleyişe girdi. Milyonlarca emekli ikramiyelerin ödeneceği tarihi bekliyor. 13 milyona yakın emekli vatandaş iki bayram öncesinde bin 100 liradan geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi toplamda 2 bin 200 lira ikramiye ödemesi alacak. Ancak Kurban Bayramı ikramiyelerine zam beklentisi oluştu. Emekli ikramiyelerinde yeniden değerleme oranının da dikkate alınması seçeneklerden biri. Bu yılın değerleme oranı yüzde 36.2 olarak belirlendi. Eğer ikramiyelerdeki yükseliş buna göre yapılırsa, 1.100 TL’lik ödeme 1.4988 TL’ye yükselecek. Bu seneki iki bayramda emekliler toplam 2.996 TL ikramiye alabilecek. 9-12 Temmuz 2022 günlerinde idrak edilecek olan Kurban Bayramı öncesinde Temmuz ayının ilk haftasında bayram ikramiyelerinin yatırılacağı öngörülüyor. Tüm emekliler Kurban Bayramı öncesi bin 100 lira ikramiyeyi cebine koyacak. Henüz ikramiyelerin yatacağı tarih belli olmadı. Açıklama geldiğinde haberimizde yer alacaktır. En yeni gelişmelerden anında haberdar olmak için kanalımıza abone olmayı ve bildirimleri açmayı unutmayın. Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCeQHDjwpbzJKrqbCOlVmyvg/join Kanalıma Abone olmak için: https://www.youtube.com/channel/UCeQHDjwpbzJKrqbCOlVmyvg?sub_confirmation=1 Selamlar ben Mustafa Arılık ! Youtube henüz yeni başladım. Kanalımda oyun, oyun tanıtım, eğitim, eğlence, vlog, ve sizlere bazı konularda yardımcı olabilmek amacıyla ”nasıl yapılır” videoları paylaşıyorum. Ayrıca iyi bir ”Pubg Mobile” oyuncusuyum. Videoları montaj yaparken çok eğleniyorum ve birçok komik anlar yaşıyorum. Hergün yeni video paylaşıyorum. Eğer sizde bana katılmak isterseniz kanalıma abone olabilirsiniz. #EMEKLİNİN KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ NE KADAR OLACAK MİKTAR VE TARİH AÇIKLAMASI SON DAKİKA #tarihbilgileri 2022 kpss tarih,tarih 2022,isem tarih,kpss tarih 2022,benim hocam tarih,ramazan hoca tarih,ayt,tyt,islamiyet öncesi türk tarihi,isem tv,kpss videoları,kpss vatandaşlık videosu,isem yayın,benim hocam 2022,benim hocam kpss

#EMEKLİNİN KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ NE KADAR OLACAK MİKTAR VE TARİH AÇIKLAMASI SON DAKİKA #Tarih 2022 Haber Detay
Bu haber 28 Mayıs 2022 - 17:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#EMEKLİNİN KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ NE KADAR OLACAK MİKTAR VE TARİH AÇIKLAMASI SON DAKİKA #Tarih 2022

#tarih #kpsstarih #tarihi #tarihieser #tarihiyerler #tarihbilgileri #tarihhaberleri #tariholayları #tarihteneoldu #tarihbilgileri

427 Kişi Okudu – 5 Kişi Beğendi Sende beğen…

Kurban Bayramı bu yıl 9 Temmuz Cumartesi, 10 Temmuz Pazar, 11 Temmuz Pazartesi, 12 Temmuz Salı günleri idrak edilecek.
Kurban Bayramı öncesinde emekli vatandaşlar bayram ikramiyesi için heyecanlı bekleyişe girdi. Milyonlarca emekli ikramiyelerin ödeneceği tarihi bekliyor. 13 milyona yakın emekli vatandaş iki bayram öncesinde bin 100 liradan geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi toplamda 2 bin 200 lira ikramiye ödemesi alacak. Ancak Kurban Bayramı ikramiyelerine zam beklentisi oluştu.
Emekli ikramiyelerinde yeniden değerleme oranının da dikkate alınması seçeneklerden biri. Bu yılın değerleme oranı yüzde 36.2 olarak belirlendi.

Eğer ikramiyelerdeki yükseliş buna göre yapılırsa, 1.100 TL’lik ödeme 1.4988 TL’ye yükselecek. Bu seneki iki bayramda emekliler toplam 2.996 TL ikramiye alabilecek.
9-12 Temmuz 2022 günlerinde idrak edilecek olan Kurban Bayramı öncesinde Temmuz ayının ilk haftasında bayram ikramiyelerinin yatırılacağı öngörülüyor.
Tüm emekliler Kurban Bayramı öncesi bin 100 lira ikramiyeyi cebine koyacak. Henüz ikramiyelerin yatacağı tarih belli olmadı. Açıklama geldiğinde haberimizde yer alacaktır.

#Pugaçov İsyanı #history #tarih #Tarih 2022 Haber Detay#Pugaçov İsyanı #history #tarih #Tarih 2022 Haber Detay

En yeni gelişmelerden anında haberdar olmak için kanalımıza abone olmayı ve bildirimleri açmayı unutmayın.
Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın:
https://www.youtube.com/channel/UCeQHDjwpbzJKrqbCOlVmyvg/join

Kanalıma Abone olmak için: https://www.youtube.com/channel/UCeQHDjwpbzJKrqbCOlVmyvg?sub_confirmation=1
Selamlar ben Mustafa Arılık ! Youtube henüz yeni başladım. Kanalımda oyun, oyun tanıtım, eğitim, eğlence, vlog, ve sizlere bazı konularda yardımcı olabilmek amacıyla ”nasıl yapılır” videoları paylaşıyorum. Ayrıca iyi bir ”Pubg Mobile” oyuncusuyum. Videoları montaj yaparken çok eğleniyorum ve birçok komik anlar yaşıyorum. Hergün yeni video paylaşıyorum. Eğer sizde bana katılmak isterseniz kanalıma abone olabilirsiniz.

#EMEKLİNİN KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ NE KADAR OLACAK MİKTAR VE TARİH AÇIKLAMASI SON DAKİKA #tarihbilgileri 2022

kpss tarih,tarih 2022,isem tarih,kpss tarih 2022,benim hocam tarih,ramazan hoca tarih,ayt,tyt,islamiyet öncesi türk tarihi,isem tv,kpss videoları,kpss vatandaşlık videosu,isem yayın,benim hocam 2022,benim hocam kpss

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
1 ADET YORUM YAPILDI
  • Cennet Zengin28 Mayıs 2022 / 17:39 Cevapla

    engeliye baya ikramiyesi varmı

  • POPÜLER FOTO GALERİLER
    SON DAKİKA HABERLERİ
    İLGİLİ HABERLER