Son Dakika Haberler

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

23 Ağustos 2022 - 13:22 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Eski eşlerinden itiraflar..

Bülent Ersoy ile evliliğinin ardından Cem Adler ile Armağan Uzun’un açıklamalarını görünce hayrete düşeceksiniz. Ünlülerin aşkları, evlilikleri hepimizin merak edip araştırdığı konular arasında en baş sıralarda yer alıyor. Eş c*i*nsel kişilerin birliktelikleri, evlilikleri oldukça dikkat çeken konular arasında yer alıyor. Bu tarz kişiliklerin ilişkileri çok konuşuluyor. Çünkü bu tarz ilişkiler ne kadar her yerde karşımıza çıkmaya başlasa da Türk toplumu için aykırı ve kabul edilmesi oldukça zor bir mesele. Eşc*i*nsel ünlü dendiğinde sesiyle aklımıza gelen ilk isim Bülent Ersoy.
Peki Bülent Ersoy’un nasıl bir aşk hayatı vardı? Gelin biraz Diva’nın aşk hayatından söz edelim.. Ülkemizin tartışmasız en iyi seslerinden biri o. Diva ünvanını senelerdir üzerinde bir apolet gibi taşıyor. Türkiye’nin ilk trans kadın sanatçısı olması da minimum sanatı kadar konuşuldu sürekli. Bu sebepten de özel hayatının da herkesten daha çok merak edildiği gerçeği var…
Bunca ünün, paranın ve kimsenin elde edemeyeceği olanakların içerisinde tahtını yapıp bahtını yapamadı aslına bakarsanız. Aşk meselesinde pek de mutlu olduğunu söyleyemeyiz veya bize yansıtılana göre öyle biliyoruz. Şimdi onun aşklarını değil, yaptığı evlilikleri ile alakalı ortalığın karışma öykülerini anlatacağız. İşte Türk sanat müziğinin divası Bülent Ersoy’un karmakarışık olaylarla dolu aşk hayatı…
Dünya evine girmeden önce Bülent Ersoy’un 14 sene boyunca Birol Gürkanlı ile nişanlılık yaptığını bilmeniz bir ön bilgi olarak yeterli. Takvimler 1998 yılını gösterdiğinde de magazin dünyası, Bülent Ersoy’un Çeşme tatili esnasnda tanıştığı bir beyefendi ile evlenmesiyle çalkalanıyordu..
Cem Adler adlı bu genç, o zamanlar 17 yaşında, Diva da 46 yaşındaydı. Bu evlilik için Cem Adler’in ailesinin onay vermesi gerekiyordu, verdiler de… Bülent Ersoy, kayınvalidesiyle oldukça yakın dosttu aynı zamanda. Fakat 1 yıl sonra çift Cem Adler’in Ersoy’u aldatması sebebiyle boşandı. Ardından da tarafların birbirini oldukça tuhaf şeylerle suçlama kısmı başlıyor.. Fatma Adler, Bülent Ersoy’un katıldığı bir programa bağlanıp şu açıklamada bulundu: “Ben Çeşme’de gümüşçülük yapıyordum. Cem Adler 17 yaşındaydı. Bülent Ersoy, dükkana uğramış. Bir de geldim Cem yok, alıp restorana götürmüş. Gittim beni almadılar… Bana korkma bir şey olmaz, sohbet ediyorlar dedi. Ben evime döndüm. O günden sonra birlikte gezmelere başladılar. Ben çok üzüldüm… O zamanlar yanlarında olmaya mecburdum. Oğlumu kaybetmemek adına yanlarında gözüktüm hep… Bizi tehdit ettin. Oğlumun yaptığı işlere engel oldun… Senin yüzünden oğlum homoseksüellikle suçlandı, iş kuramadı… Ve hiç sevmediği bir ülkeye, Almanya’ya gidip, 4 yıl boyunca psikolojik tedavi gördü.”
Fatma Adler “Bülent Ersoy ve ben bu çocuğa yaşattıklarımızdan dolayı cehennemin en dibinde yer alacağız” demişti fakat Bülent Ersoy, rahatlığından ödün vermeden olaylara şu sözlerle yanıt vermişti: “Ben insanlar için ancak milli piyangoyum, milli piyangoyu kaybettikten sonra böyle durumları yaratabiliyorlar. Bunlar hiçbir yerde dikiş tutturamamış, kaybetmiş insanların feryatları. Kesin ve net olarak ben insanlar için bir milli piyangoyumdur. Bir tek söz söyleyeceğim; 17 yaşındaki bir çocuk kanunlar çerçevesinde evlilik yapabilir mi? Kanunen ailesi izin vermeden evlenebilir mi? Demek ki ailesi imza vermiş de evlenmiş Cem Adler… Ben tabanca zoruyla mı imza attırdım bu insanlara? Şu anda neden ağlıyor? Ben mafya kadın mıyım? Hadi mafyayım, şimdi bunları söylüyorken korkmuyor mu? Aldatıldığım için ayrıldım dedim ama asıl şeyleri söylersem… Bana yakışmaz içimde tutacağım.”.
Cem Adler ile Bülent Ersoy adları artık yan yana gelmiyordu. Popstar Alaturka başlamış, Diva, kostümleri ve ani çıkışlarıyla tekrar dikkatleri üzerine toplamıştı. “Ben insanlar için ancak milli piyangoyum, milli piyangoyu kaybettikten sonra böyle durumları yaratabiliyorlar. Bunlar hiçbir yerde dikiş tutturamamış, kaybetmiş insanların feryatları. Kesin ve net olarak ben insanlar için bir milli piyangoyumdur. Bir tek söz söyleyeceğim; 17 yaşındaki bir çocuk kanunlar çerçevesinde evlilik yapabilir mi? Kanunen ailesi izin vermeden evlenebilir mi? Demek ki ailesi imza vermiş de evlenmiş Cem Adler… Ben tabanca zoruyla mı imza attırdım bu insanlara? Şu anda neden ağlıyor? Ben mafya kadın mıyım? Hadi mafyayım, şimdi bunları söylüyorken korkmuyor mu? Aldatıldığım için ayrıldım dedim ama asıl şeyleri söylersem… Bana yakışmaz içimde tutacağım.’

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler