Son Dakika Haberler

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

01 Ağustos 2022 - 13:37 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

FLAŞ HABER..MÜGE ANLI ESRA EROL’UN FİŞİNİ ÇEKTİ

Ekranların iki başarılı sunucusu Müge Anlı ile Esra Erol’un aynı kanalda aynı formatta program yapması aralarında tartışmaya neden olmuştu!

Ateşi körüklenen krize Atv bir son vererek, Esra Erol’un Esra Erol’da programının yeni sezonda olmayacağını duyurdu! Herkesi şaşırtan iddia sonrası gözler Erol’un yerine gelecek isme döndü! İşte Esra Erol’un yerine gelmesi beklenen o sürpriz isim! Ekranların iki başarılı sunucusu Müge Anlı ile Esra Erol’un aynı kanalda aynı formatta program yapması aralarında tartışmaya neden olmuştu!

Bu krize Atv son vererek, Esra Erol’un Esra Erol’da programının yeni sezonda olmayacağını duyurdu! Herkesi şaşırtan id-dia sonrası gözler Erol’un yerine gelecek isme çevrildi İşte Esra Erol’un yerine gelmesi beklenen o sürpriz isim!
İkilinin aynı formatta olunca.. Evlilik programlarından sonra format değişikliğine giden Esra Erol, Müge Anlı ile aynı formata dönünce kıyamet kopmuş, ikili arasında karşılıklı tartışmalar yaşanmıştı.

Esra Erol’da programına son verildi.. Karşılıklı restlerin çekildiği kanaldan son karar çıktı. İddialara göre kanal yönetimi Müge Anlı’nın “Ya ben ya o” uyarısından sonra harekete geçti ve Esra Erol’un yeni sezonda beklenen programına son verdi.
Esra Erol hangi kanala geçecek?

ATV ekranlardan çekilmesi beklenen başarılı sunucu Esra Erol’un hangi kanala geçeceği ise şimdiden merak konusu oldu..
İkilinin k-avgasına kanal son verdi. Başarılı program sunucuları Esra Erol ve Müge Anlı arasına kara kedi girdi. Format yüzünden birbirilerine laf atan ikilinin kavgasına ATV son verdi.

Müge Anlı’nın baskılarına dayanamadı.. Yeni sezon için bomba bir karar alan ATV, Müge Anlı’nın baskılarından sonra Esra Erol ile yollarını ayırdı.

Esra Erol’dan henüz bir açıklama gelmedi..

Esra Erol’un sevenleri alınan karara tepkilerini gösterirken, Erol’dan yeni sezon açıklaması gelmedi. Esra Erol’da programının haziran ayında sezon tatiline girmesi bekleniyor. Bmba iddia. Yeni sezonda o isim olacak mı? Büyüyen kavgaya yeni bir iddia daha eklendi. Müge ve Esra’nın ezeli rakipleri arasında yer alan FOX’ta sunduğu “Fulya ile Umudun Olsun” programından çekileceğini belirten Gazeteci Fulya Öztürk’ün ATV’ye transfer olacağı id-dia edildi. Fulya Öztürk’ten henüz bir açıklama gelmedi.. Gündeme bmba gibi düşen bu iddia sonrası Fulya Öztürk’ten henüz bir açıklama gelmedi.,

İddialara göre.. Gelen iddialara göre ATV ekranlarından çekilecek olan Esra Erol’un yerine Fulya Öztürk gelecek. Kanala beklenen Fulya Öztürk’ün ise nasıl bir formatla ekrana geleceği şimdiden merak konusu olmuş durumda.. muhabirlik dönemlerini özlediğini söylemişti.. Öztürk, yaptığı açıklamada Muhabirlik dönemlerini özlediği için gelecek sezon FOX ekranlarında olmayacağını ifade etmişti.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler