Son Dakika Haberler

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

26 Mart 2023 - 23:12 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Hangi dine mensup olduğunu öğrenince inanamayacağınız ünlüler

Magazin dünyasından birçok ismin hiç kimsenin bilmediği inanç sistemlerini görünce çok şaşıracaksınız.
İnanç çoğu zaman içimizde yaşadığımız bir olgu olsa da, ünlüyseniz ve halka mâl olmuşsanız, size o şöhretin kapılarını açan halk, özel yaşamınızla ilgili her şeyi öğrenmek istiyor. Bu nerede yemek yediğinizden, hangi markayı giydiğinize, nerede oturduğunuzdan hangi dine inandığınıza kadar birçok sorunun cevabını arıyorlar.
Ünlülülerin giyim tarzları ve takıldığı mekanlar magazin programlarından bir şekilde öğrenilse de dini inançlarını öğrenmek her zaman mümkün olmuyor. Çünkü bu isimler topluma hitap ettikleri için inançlarıyla toplumun gözünde farklı değerlendirilmek istemiyorlar. Ama yine de bazı isimler inançlarını kendileri açık ederken, bazıları da bulunduğu faaliyetlerden ötürü inançlarını saklamakta zorlanıyorlar?
Ünlülerin İnançları ne?
Çoğunluğu müslüman olan bir ülkede elbette ki bu topraklardan çıkan ünlülerin birçoğu da islam inancını kabul ediyor. Bunu da açık bir şekilde söylemekten çekinmiyorlar. Ancak bazı ünlü isimler gerek kökenlerin gerekse kendi tercihlerinden ötürü farklı inançları kabul edebiliyorlar. Bu inançları kabul edenler de toplumsal baskıdan ötürü itiraf etmekten korkuyorlar.
Bu ünlü isimler arasında yahudi inancını benimseyen de var, hristiyan olan da var. Hatta eski Türk toplumlarında benimsenmiş olup, şu an dünyanın belirli kısımlarında da inanılmaya devam eden Şaman inancını benimsemiş ünlüler bile var. O halde lafı daha fazla uzatmadan, İslam dışında inanışları belirlemiş ünlü isimlere gelin birlikte bakalım…
Tamer Karadağlı Mason olmak için bir kaç kez başvurmuştur. Fakat internete uygunsuz görüntüleri düşünce Masonluğa kabul edilmemiştir.
Mine Koşan Ermeni asıllıdır.
Ara sıra dinler arası değiş tokuş yapan Tuğçe Kazaz, Hristiyan olup sonra yeniden Müslüman olmuştur.
Candan Erçetin, Sebetayisttir. Dininin Yahudi olduğu iddia ediliyor.
Zeki Alasya, Mason olduğunu defalarca açıklamıştır.
Dr.Stres ve İkinci Bahar`da Medet rolüyle tanınan Nedim Saban, Yahudidir. Tatlıcı Tombak pastanelerinin sahibidir dedesi hahambaşı Rafael Saban`dır.
Gülben Ergen`in İbrani kökenli olduğu biliniyor.
İlyas salman, Ateist olduğunu her fırsatta dile getiriyor.
Survivor yarışmasında hayran kitlesini kat ve kat arttıran oyuncu Almeda, Müslüman olduğunu duyurmuştur. Zaten Arnavutlukta yaşadığı dönemde dinine bağlı olmadığını dile getirmiştir. Türkiye’ye geldiğinde Müslümanlığa daha çok bağlandığını ve namaza başladığını açıklamıştır.
Erdal Özyağcılar, Şaman inancında olduğunu açıklamıştı.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler