Son Dakika Haberler

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

03 Ocak 2023 - 23:01 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Hemşire hastanede nöbette

Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan ve gece nöbetinde hayatını kaybeden hemşire Yasemin Çelebi için hastane bahçesinde tören düzenlendi.
Sağlık Bakanlığı-Ordu Üniversitesi(ODÜ) Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gece nöbetinde olan Yasemin Çelebi’nin (42) cansız bedeni arkadaşları tarafından hastanenin tuvaletinde bulundu. 2 çocuk annesi olduğu öğrenilen Yasemin Çelebi’nin kalp krizi geçirdiği şüphesi üzerine durulurken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Hemşire Yasemin Çelebi için görev yaptığı Sağlık Bakanlığı Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tören düzenlendi. Burada alınan helalliğin ardından Altınordu ilçesi Dikence Mahallesi’nde toprağa verilecek.

Cenaze törenine, AK Parti Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Dursun Tüzün, Hastanenin Başhekimi Do. Dr. Hakan Temur, yakınları ve mesai arkadaşları katıldı.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler