Son Dakika Haberler

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

18 Kasım 2022 - 17:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Herkesin çok istediği o dizi başlıyor…

Türkiye’de artık efsane hale gelen ve bir dönem yayınlandığı günler sokakları boşaltan Kurtlar Vadisi dizisi geri dönüyor. Usta oyuncu Necati Şaşmaz, çekimlere devam ettiklerini ve ocak gibi başlamayı düşündüklerini dile getirdi.

Türkiye’de bir neslin birlikte büyüdüğü efsane Kurtlar Vadisi dizisiyle ilgili herkesi heyecanlandıran gelişmeler yaşanıyor. Necati Şaşmaz, Mazhar Alanson’un TRT Müzik’te yayınlanan programına konuk oldu. Ünlü sanatçı Alanson’un sorularını yanıtlayan Şaşmaz, Kurtlar Vadisi hayranlarını sevinçten havaya uçuran bir haberi de verdi.“ŞU ANDA HAZIRLIK İÇERİSİNDEYİZ”
Önümüzdeki aylarda çekimlere başlayacaklarını başlayacaklarını açıklayan Şaşmaz, “Şu anda hazırlık içerisindeyim. Sanırım Ocak ayını görürüz başlamak için” dedi. Ünlü oyuncu, “397 bölüm oynadım. Ömrümün 20 yılı bununla geçti. Değerli ancak çok yorucu bir işti. Bir ara verelim diye düşünmüştük. Artık tekrar istenmeye başladı dizi. Nasipse olacak” ifadelerini kullandı.Aras Bulut İynemli’nin Mustafa Kemal Atatürk’ü oynayacağı ‘Cumhuriyet’ dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Temmuz ayında çekimlere başlanan dizi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü olan 2023 Ekim ayında Disney Plus’ta yayınlanacak. Atatürk rolüne sıkı bir şekilde hazırlanan Aras Bulut İynemli de proje için imajını yeniledi. İşte, Aras Bulut İynemli’nin Atatürk dizisi hakkında son bilgiler…ARAS BULUT İYNEMLİ’NİN ATATÜRK FİLMİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?
Dizi-film sektörünün son dönem yükselen yıldızlarından Aras Bulut İynemli, ‘Cumhuriyet’ dizisinde Mustafa Kemal Atatürk’ü oynayacak. Konusu hakkında henüz net bilgi bulunmayan dizi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü olan 2023 yılının ekim ayında yayınlanacak.

6 bölümden oluşacak dizinin çekimleri geçtiğimiz temmuz ayında başladı.

Aras Bulut İynemli geçen aylarda proje ile ilgili olarak, “Mustafa Kemal Atatürk’ü anlatan bir projemiz olacak. Ben de Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracağım. Çok heyecanlıyım. Çünkü böyle bir rolü canlandırmak büyük bir onur ve gururdur. Projeyle ilgili çok bilgi veremiyorum. Yapım şirketi zamanı gelince açıklama yapacaktır. Atatürk’ü elimizden geldiğince en iyi şekilde anlatmak tek amacımız” dedi.

ARAS BULUT İYNEMLİ’NİN ATATÜRK FİLMİ NEREDE YAYINLANACAK?
Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in yer aldığı ‘Cumhuriyet’ dizisi, Walt Disney’in dijital yayın platformu ‘Disney Plus’ta seyirciyle buluşacak. Merakla beklenen filmin, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılına özel olması dolayısıyla her bir detay üzerinde titizlikle duruluyor.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler