Son Dakika Haberler

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

11 Ocak 2023 - 23:16 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

heyecanlandıran paylasım

Sahnelerin şov dünyasının gözd4e isimlerinin başında gelen Seda Sayan, başarılı meslek hayatı kadar özel hayatı ile de sık sık gündeme geliyor. 7 evlilik yapan Sayan, son olarak kendisinden yaşça küçük vokali Çağlar Ökten ile geçtiğimiz Mayıs ayında nikah masasına oturmuştu. Ünlü şarkıcı eşiyle sosyal medyadan paylaştığı videoda 28 Aralık benim dönem noktam dedi ve müjdeli haberi takipçileri ile payları. Geçtiğimiz Mayıs ayında kendisinden yaşça küçük sevgilisi Çağlar Ökten ile evlenen ünlü sanatçı, dikkatleri üzerine çekmişti.Sayan’ın, kısa bir süre sevgili olduğu, aynı zamanda da vokalliğini yapan Çağlar Ökten ile nikah masasına oturması, oğlu Oğulcan ile aralarını açmıştı.

Seda Sayan’ın seneler önce dondurduğu yumurtalıklarını kullanarak çocuk sahibi olmak istediği yönünde çıkan haberler ile anne oğul arasını iyice girmişti.Ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaştığı videoda 28 Aralık tarihinin kendisi için dönüm noktası olduğunu8 belirtmesi, hayranlarını heyecanlandırmış.

Sayan’ın bebek müjdesi vereceği konuşulmaya başlanmıştı.Videonun detayında açıklama yapan Sayan, bebek yapmayı düşünmediklerini. Aralık’ın son günlerinin doğum günü olduğunu ve 28 Aralık’ta eşinin sahne alacağı mekanda büyük bir parti vereceğini açıkladı.Eşinin sahnesinde kutlama yapacaklarını bu yüzden de heyecanlı olduğunu ifade eden usta sanatçı, 28 Aralık dönüm noktam olacak dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler