Son Dakika Haberler

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

29 Temmuz 2022 - 22:38 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

İETT OTOBÜSÜNDE İLİŞKİYE GİRDİLER İŞTE O ANLAR

Şişli’de park halindeki İETT otobüsünde cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen şoför ile birlikte olduğu kadın hakkında “hayasızca hareketlerde bulunmak” suçundan 1’er yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, E. A. adlı şahsın, Şişli Yay Meydanı Caddesi’nde 7 Haziran’da yürüdüğü sırada, bir belediye otobüsü içinde bulunan şüphelilerin cinsel ilişkiye girerken görmesi üzerine bu durumu video kaydına aldığı anlatıldı.

YAKALANDIĞI KADIN ESKİ SEVGİLİSİYDİ

E.A’nın kolluk görevlilerine ihbarda bulunması üzerine şüpheli Ahmet R.Ş’nin (50) savunmasının alındığı belirtilen iddianamede, otobüs şoförü olduğunu söyleyen şüphelinin mesai saati dışında eski sevgilisi Nesrin G. (58) ile buluştuğunu ve cinsel ilişkiye girdiklerini söylediği aktarıldı.

GÖRÜNTÜLER İNCELEME TUTANAĞINDA

İddianamede, olay anına dair kaydedilen görüntülerin inceleme tutanağında, şüphelilerin sokak ortasında bekletilen otobüs içinde cinsel ilişkiye girdiklerinin anlaşıldığı vurgulandı.

İDDİANAME BAŞSAVCILIK TARAFINDAN ONAYLANDI

Şüphelilerin eyleminin “umuma açık yerlerdeki araç içerisindeki alenen cinsel ilişki” kapsamına girdiğine vurgu yapılan iddianamede, şüphelilerin “hayasızca hareketler” suçundan altışar aydan birer yıla kadar hapisle cezalandırılmaları istendi. Başsavcılık tarafından onaylanan iddianame, İstanbul 8. Asliye Ceza Mahkemesine gönderildi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler