Son Dakika Haberler

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

24 Haziran 2024 - 0:32 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Kurtlar Vadisi Oyuncusuu

Projelerine bir yenisi daha ekleyen ATV, konusuyla şimdiden tüm dikkatleri üzerine çeken Holding dizisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Deniz Yılmaz ile Yüksel Aksu’nun yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen Limon Yapım imzalı Holding’e bomba bir transfer yapıldı.

2008 – 2010 arasında Kurtlar Vadisi Pusu yapımında rol aldığı ‘İskender Büyük’ karakteriyle geniş bir hayran kitlesine kavuşan Musa Uzunlar, ATV’nin yeni dizisi Holding’le anlaşma sağladı. Daha önce de Aile, Hayatımın Şansı, Bir Annenin Günahı, 8.Gün, Poyraz Karayel, Şubat ve Fatmagül’ün Suçu Ne? Gibi projelerde yer alan Musa Uzunlar’ın Holding dizisiyle seyirciyi etkisi altında bıraktıracak.

Bilindiği üzere usta oyuncu Musa Uzunlar, son olarak Show TV’nin geçtiğimiz aylarda final yapan AY Yapım imzalı projesi Aile’de kameralar karşısına geçmiş ve oynadığı ‘İlyas Koruzade’ rolüyle ilgi odağına yerleşmişti.

Öte yandan ATV ekranlarında ekran serüvenine giriş yapacak olan Holding dizisinde, dünya serbest dalış rekortmeni genç bir kadının, ülkenin en büyük holdinglerinden birisinin yönetimini ele geçirmek için kız kardeşlerine ve mafyaya karşı verdiği zorlu savaşı gözler önüne serecek.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ