Son Dakika Haberler

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

26 Temmuz 2024 - 16:45 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MasterChef Kadroya Giren İsim

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef’te ana kadroya giren ilk 10 yarışmacı Zeynep, Hakan, Ümmühan, Deniz, Çağlar, Serhat, Alper, Ayşe ve Beril oldu. Yedekler ise elemeler sonucunda Bera, Huriye, Bartu, Şeyhmus, Filiz, Yudum, Enes ve Akın’dan oluştu. Şefler üçüncü grup için süreci başlattı.
MEHMET ŞEF SÜRECİ BAŞLATTI!

Mehmet Şef yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“İÇİNİZDEN 5 KİŞİYİ DAHA YUKARI ALACAĞIZ”

“Siz bizim üçüncü grubumuzsunuz. Ana kadronun 10 yarışmacısı hazır. Sizinle de hafta boyunca yarışacağız ve içinizden 5 kişiyi daha yukarı alacağız”
MASTERCHEF’TE MEYDAN OKUYAN OKUYANA!

Mehmet Şef’in bu açıklaması sonrası olanlar oldu. İddialı yarışmacıların açıklamaları MasterChef’e damga vurdu. Yarışmacılar arasında “Ana kadroya 11. olarak gireceğimi düşünüyorum” diyen de vardı, “Rehavete kapılmanın bir anlamı yok. Yavaş yavaş bakacağız, göreceğiz” diyen de.

Nida Sezgin ise “1. benim şefim” diyerek bir hayli iddialı konuştu. Ana kadroda kimler var
Zeynep
Hakan
Onur
Ümmühan
Deniz
Çağlar
Alper
Serhat
Ayşe
Beril
Yarışmadan 11. Kişi olarak kadroya girecek isim kulislere sızan bilgiye göre Semih

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ