Son Dakika Haberler

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

31 Ocak 2023 - 17:28 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Meltem Miroğlu

Uzun yıllardır oyunculuktan uzak bir şekilde Amerika’da yaşantısını sürdüren Meltem Miraloğlu, ABD vatandaşlığı için kendisinden 48 yaş büyük Amerikalı Patrick Grady ile evlenmişti. 82 yaşındaki eşinden çocuk sahibi olmak için tüp bebek tedavisi gördüğü iddia edilen Miraloğlu’nun hamile olduğu iddia edildi.

Farklı konusuyla bir dönemin en çok konuşulan yapımlarından biri haline gelen “Hayat Devam Ediyor” dizisiyle ünlenen oyuncu Meltem Miraloğlu, 2019 yılında oyunculuğu tamamen bırakma kararı almıştı. Kendisinden 48 yaş büyük olan Amerikalı Patrick Grady ile evlenerek ABD’ye yerleşen ünlü oyuncu sık sık evliliği sebebiyle gündeme geliyordu.

Hayat Devam Ediyor dizisiyle tanınan ve kendisinden 48 yaş büyük Patrick Grady ile evlenen Meltem Miraloğlu’nun bu hamlesi büyük dikkat çekmişti. Hakkında pek çok iddia bulunan Meltem Miraloğlu’nun şimdi ise bebek beklediği ortaya çıktı. İddialara göre çift Guys adı olan ve Türkçe’de Gay olarak tabir edilen bir isim kullanacakç

MELTEM MİRALOĞLU HAMİLE!

Eşinden şiddet gördüğü iddialarıyla uzun süre konuşulan Miraloğlu, bu kez ‘bebek’ haberiyle gündeme geldi. Eşinden çocuk dünyaya getirmek için tüp bebek tedavisi gördüğü iddia edilen Miraloğlu’nun bebek istediğinin defalarca kez olumsuz sonuçlandığı ileri sürülmüştü. İddialara göre beşinci kez tüp bebek tedavisi gören ünlü oyuncunun tedavisi olumlu sonuçlandı. 15 Ocak tarihinde ise hamile olduğunu öğrenen Meltem Miraloğlu ve eşi Patrick’in bu haberi kutlamak için Miami’ye tatile gittiği öne sürüldü.

“3 YIL EVLİ KALIRSA VATANDAŞ OLACAK” DENMİŞTİ!

Ünlü ses sanatçısı Onur Akay’ın iddiasına göre Miraloğlu, kalıcı Green Card almaya hak kazandı. “Muradına erdi!” başlıklı bir yazıyı kaleme alan Akay, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“2019 yılının Eylül ayında kendisinden 48 yaş büyük Amerikalı zengin bir adamla evlenen ünlü oyuncu Meltem Miraloğlu, kalıcı Green Card almaya hak kazandı. Miraloğlu, 3 yıl daha evliliğini devam ettirip, İngilizce konuşma, okuma ve yazma becerilerinde de yeterli olduğunu ispat ederse, ABD vatandaşı olabilecek”

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ