Son Dakika Haberler

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

18 Kasım 2022 - 17:47 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Merve Boloğur

MERVE BOLUĞUR BOŞANMA SİNYALİNİ VERMİŞTİ
Instagram sayfasında takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Merve Boluğur, verdiği cevaplarla kafaları karıştırmıştı.
Ünlü oyuncu “En çok ders çıkardığın olay?” sorusuna “Adam ettiklerimiz yüzümüze bakmaz oldu ya önemsemez sayemde bir yere geldiler çoğu… Bundan sonra kimseye büyük iyiliklerde bulunmayacağım” yanıtını vermişti.

Merve Boluğur’un son zamanlardaki paylaşımlarında eşine yer vermemesi ve alyansını çıkarması iddiaları güçlendirmişti.

NİKAHTA SOĞUK RÜZGARLAR

Fuat Paşa Yalısı’nda kıyılan nikahta Merve Boluğur’un şahitliğini Behzat Gerçeker, Aslı Hünel ve Bülent Kuş, Mert Aydın’ınkini ise Çetin Yılmaz, Nurettin Doğan ve Murat İşgel yaptı.

Çiftin nikâhını Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen kıydı. Modacı Tolga Çam’ın imzasını taşıyan iki gelinlik giyen Merve Boluğur, düğün öncesi sosyal medya hesabında adına ‘Aydın’ soyadını da ekledi. Oyuncu, eşiyle fotoğrafını da “Kocam dedim dedim oldun. Seni çok seviyorum” notuyla paylaştı.Merve Boluğur ve Dj Mert Aydın’ın nikahı kıyılırken Aydın’ın arkadaşlarından bir sürpriz geldi.

İmzalar atılmadan önce Müslüm Gürses’in ‘Olmadı Yar’ şarkısının ‘Son pişmanlık neye yarar’ bölümü çalındı. Boluğur, gülerek ‘ne alaka’ sözleriyle sitem etti.10 TAM ALTIN TAKTI

Merve Boluğur’un nikah şahitliğini yapan Aslı Hünel, geline 10 tam altın taktı. Takının toplam değeri 65 bin TL’yi bulduğu öğrenildi.Düğüne katılanlar arasında Mert Öcal ve Sude Burcu da vardı.
Oyuncu Saruhan Hünel törene sevgilisi Rabia Öztürk ile katıldı

Bir döneme damga vuran fantastik ve komedi türündeki “Acemi Cadı” dizisiyle yıldızı parlayan güzel oyuncu Merve Boluğur; Küçük Sırlar, Kuzey Güney ve Muhteşem Yüzyıl gibi projelerle parlamıştı. Merve Boluğur, oyunculuğu bırakıp müziğe yöneldi.

BOLUĞUR İDDİALARI DOĞRULADI: OLMADI… HAYAT BU!

Merve Boluğur boşanma iddialarını doğruladı ve sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Boluğur, “Olmadı teşekkürler. Hayat bu! Mert’e de mutluluklar. Güzel günlerimiz için teşekkürler” ifadelerini kullandı.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler