Son Dakika Haberler

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

31 Ocak 2023 - 17:22 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Müge Anlı Duyurdu

ATV ekranlarında yaptığı programla reytingleri alt üst eden sunucu Müge Anlı, stüdyoya gelerek uygun fiyata kirası olan bir ev aradığını duyurdu. İzleyiciler ilk önce bir şok yaşarken programına katılan ve zor durumda olduğunu söyleyen Sabriye Toskal için olduğunu söyleyince tüm Türkiye seferber oldu.
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Sabriye Toskal’ın yaşadıkları büyük bir gündeme damgasını vurmuştu.
ATV ekranlarında yayınlanan programda torunlarıyla beraber yaşam mücadelesi veren ve pek çok açıdan zor durumda olan Sabriye Toskal’a Müge Anlı canlı yayında büyük bir sürpriz yapmıştı. İzleyicilerinin Sabriye Hanım için maddi yardım olarak 110 bin TL para gönderdiğini söyleyen Anlı, stüdyodan ayrılıp elinde para dolu kutuyla stüdyoya geri dönmüştü.
Sabriye Hanım’ın büyük bir sevinç yaşadığı ve gözyaşı döktüğü o anlarda stüdyoda alkış tufanı kopmuştu.
Müge Anlı şimdi de Sabriye Hanım ve çocuklara ev aradıklarını duyurdu. Ancak Anlı, şu ana kadar bulunan evleri beğenmediğini söyledi. Evleri canlı yayında gösteren Anlı, beğenmeme gerekçesini de açıkladı.
Anlı Hüseyin’e “Dün evleri aramışsın. Şimdi izleteceğim, ben evleri beğenmedim. Güzel bulamamışsın.” dedi.
Hüseyin ise “Müge Hanım gezdik, dolaştık, mahallede bulmak imkansız. Çünkü zaten bir restorasyon süresinde. Daha doğrusu kentsel dönüşüm sürecinde. Ama yakın çevredeki evlere bakıyoruz. Bugün de ararız. Daha iyi alternatifler bulmaya çalışırız.” şeklinde konuştu.
Müge Anlı da “O zaman önce bir izletelim. Sabriye Ablacığım sen de izle ama benim çok içime sinmedi. Neden içime sinmedi? Bir kere küçük bir oğlan varmış, o çok hareketliymiş. Balkonlu bir yer benim içimi ürküttü izlerken. Acaba o çocuk balkondan düşer mi diye. Bahçeliler çok içime sinmedi. Ev sahipleri de çok yardımcı oldular. Evler kötü diye değil. Bizim acaba şartlarımıza çok uygun mu diye düşündüğüm için içime sinmedi.” dedi. Sabriye Hanım da çocuğun çok hareketli olduğunu doğruladı.
Anlı ise “O yüzden biraz daha onların yaşam tarzına uygun bir yer olmalı. 3 tane küçük çocuk. Hepsi boy boy. Biraz o balkonlular içime sinmedi. Ama sen de bir izle. Bak bakalım içinden beğendiğin var mı?” dedi.
Ardından bulunan evler programda ekrana geldi. İlk olarak bir apartmanın ikinci katındaki balkonlu daire gösterildi.
Burasının Sabriye’nin yaşadığı mahalleye yürüyerek 10 dakika mesafede olduğu belirtildi.
Doğal gaz sobasıyla ısıtılan evde salondan balkona çıkmanın mümkün olduğu söylendi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler