Son Dakika Haberler

#MÜGE ANLI ESRA EROL KAVGASI BÜYÜYOR. ESRA EROL YAYINDAN KALDIRILIYOR. #Esraerolhaberler 2022 Haber Detay

#MÜGE ANLI ESRA EROL KAVGASI BÜYÜYOR. ESRA EROL YAYINDAN KALDIRILIYOR. #esraerol 2022 #esraerol #esraerolda #esraerolelbise #esraeolsondakika #esraerolsonbölüm #esraerolizle #esraerolhaberler 23 Kişi Okudu – 2 Kişi Beğendi Sende beğen… Herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız. Umarım iyisinizdir. Yine sizler için bomba gibi haberler hazırladım. Şimdi sizleri bekletmeden haberimizin ayrıntılarına geçiyorum. Müge Anlı- Esra Erol krizi mahalle kavgasına döndü! Anlı’nın son kozu Erol’u ekrandan silecek. ATV’nin en çok izlenen iki ismi arasında soğuk savaş devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert ve Esra Erol’da programı ATV’de krize neden oldu. İddialara göre Müge Anlı ATV’ye resti çekti. Türkiye’nin iki başarılı ismi Müge Anlı ve Esra Erol arasında kriz büyümeye başladı. Programda karşılıklı restleşmeler yapılırken, iddialara göre Müge Anlı son kozunu ATV’ye karşı kullandı. ATV’nin ise henüz ne yapacağı bilinmiyor. Geçtiğimiz dönemlerde başlayan Müge Anlı ve Esra Erol tartışması büyümeye başladı. Anlı’nın yayında Esra Erol’un programına laf etmesi gündeme bomba gibi düşerken, Anlı’nın yeni hamlesi ise herkesi şoke etti.. Esra Erol’da işlenen aile içi olayları tasvip etmediğini her defasında dile getiren Anlı, Erol’un programına taş atarak tartışmasının alevlenmesine neden oldu. Anlı yayında, “Benim programım birbirinden ayrılan ya da ayrılma aşamasındaki karı kocaları birbirine rezil etme platformu değil. Ben buna asla müsaade etmem. Ben Müge Anlı’yım arada öyle bir fark var” diyerek Esra Erol’un programına gönderme yapmıştı. Esra Erol ise Anlı’nın bu açıklamalarına karşı sessizliği korumaya devam ediyor. MÜGE ANLI RESTİ ÇEKTİ: YA BEN YA O İkili arasında başlayan soğuk kriz iddialara göre Anlı’nın ATV’ye resti çekmesiyle başka bir boyuta ulaştı. Kulis bilgilerine göre Anlı ATV’ye Esra Erol’u ima ederek, “Ya ben ya o” dediği iddia edildi. Esra Erol’dan ses çıkmazken, gözler hangi programın yayından kaldırılacağına döndü. ATV’nin ise programlar hakkında henüz resmi bir açıklaması olmadı. ATV’DE YOL ARIMI DEVAM DEVAM EDİYOR Birbirinden bağımsız konuları ele alan Esra Erol’da ve Müge Anlı ile Tatlı Sert programı gündüz kuşakları arasında en çok izlenen yayınlar arasında yer almaya devam ediyor. Esra Erol’da çarpık ilişkiler ve aile şiddet konuları ele alınırken, Müge Anlı’nın Tatlı Sert programında ise akıl almaz cinayetler izleyenlerin ağızlarını açıkta bırakıyor. Peki sizce Esra erol programı kaldırılmalı mı ? Yorumlarınızı merakla bekliyorum. Lütfen daha fazla video ve haber için kanalıma abone olmayı unutmayın. Şimdilik sevgiyle kalın hoşçakalın.   #MÜGE ANLI ESRA EROL KAVGASI BÜYÜYOR. ESRA EROL YAYINDAN KALDIRILIYOR. #esraeolsondakika 2022 esra erol,esra erolda,esra erol da,esra erol atv,atv esra erol,esra erol izle,esra erol 2022,esra erol yeni sezon,esra erol programı,esra erol evlen benimle,esra erol son bölüm,esra erol yeni bölüm,esra erol evlenme programı,esra erolda son bölüm,esra erol bugünkü bölüm,yeni bölüm,atv,hülya doğan,kayıp hülya

#MÜGE ANLI ESRA EROL KAVGASI BÜYÜYOR. ESRA EROL YAYINDAN KALDIRILIYOR. #Esraerolhaberler 2022 Haber Detay
Bu haber 26 Mayıs 2022 - 20:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#MÜGE ANLI ESRA EROL KAVGASI BÜYÜYOR. ESRA EROL YAYINDAN KALDIRILIYOR. #esraerol 2022

#esraerol #esraerolda #esraerolelbise #esraeolsondakika #esraerolsonbölüm #esraerolizle #esraerolhaberler

23 Kişi Okudu – 2 Kişi Beğendi Sende beğen…

Herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız. Umarım iyisinizdir.

Yine sizler için bomba gibi haberler hazırladım.

Şimdi sizleri bekletmeden haberimizin ayrıntılarına geçiyorum.

Müge Anlı- Esra Erol krizi mahalle kavgasına döndü! Anlı’nın son kozu Erol’u ekrandan silecek.

ATV’nin en çok izlenen iki ismi arasında soğuk savaş devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert ve Esra Erol’da programı ATV’de krize neden oldu. İddialara göre Müge Anlı ATV’ye resti çekti.

#ESRA EROL ŞOK EDEN DNA TESTİ SONUCU VEYSEL SADECE İKİZLERDEN BİRİNİN BABASI ÇIKTI BETÜL ŞOK OLDU #Esraerolhaberler 2022 Haber Detay#ESRA EROL ŞOK EDEN DNA TESTİ SONUCU VEYSEL SADECE İKİZLERDEN BİRİNİN BABASI ÇIKTI BETÜL ŞOK OLDU #Esraerolhaberler 2022 Haber Detay

Türkiye’nin iki başarılı ismi Müge Anlı ve Esra Erol arasında kriz büyümeye başladı. Programda karşılıklı restleşmeler yapılırken, iddialara göre Müge Anlı son kozunu ATV’ye karşı kullandı. ATV’nin ise henüz ne yapacağı bilinmiyor.
Geçtiğimiz dönemlerde başlayan Müge Anlı ve Esra Erol tartışması büyümeye başladı. Anlı’nın yayında Esra Erol’un programına laf etmesi gündeme bomba gibi düşerken, Anlı’nın yeni hamlesi ise herkesi şoke etti.. Esra Erol’da işlenen aile içi olayları tasvip etmediğini her defasında dile getiren Anlı, Erol’un programına taş atarak tartışmasının alevlenmesine neden oldu. Anlı yayında, “Benim programım birbirinden ayrılan ya da ayrılma aşamasındaki karı kocaları birbirine rezil etme platformu değil. Ben buna asla müsaade etmem. Ben Müge Anlı’yım arada öyle bir fark var” diyerek Esra Erol’un programına gönderme yapmıştı. Esra Erol ise Anlı’nın bu açıklamalarına karşı sessizliği korumaya devam ediyor.

MÜGE ANLI RESTİ ÇEKTİ: YA BEN YA O

İkili arasında başlayan soğuk kriz iddialara göre Anlı’nın ATV’ye resti çekmesiyle başka bir boyuta ulaştı. Kulis bilgilerine göre Anlı ATV’ye Esra Erol’u ima ederek, “Ya ben ya o” dediği iddia edildi. Esra Erol’dan ses çıkmazken, gözler hangi programın yayından kaldırılacağına döndü. ATV’nin ise programlar hakkında henüz resmi bir açıklaması olmadı.

ATV’DE YOL ARIMI DEVAM DEVAM EDİYOR

Birbirinden bağımsız konuları ele alan Esra Erol’da ve Müge Anlı ile Tatlı Sert programı gündüz kuşakları arasında en çok izlenen yayınlar arasında yer almaya devam ediyor. Esra Erol’da çarpık ilişkiler ve aile şiddet konuları ele alınırken, Müge Anlı’nın Tatlı Sert programında ise akıl almaz cinayetler izleyenlerin ağızlarını açıkta bırakıyor.
Peki sizce Esra erol programı kaldırılmalı mı ?
Yorumlarınızı merakla bekliyorum.
Lütfen daha fazla video ve haber için kanalıma abone olmayı unutmayın.
Şimdilik sevgiyle kalın hoşçakalın.
 

#MÜGE ANLI ESRA EROL KAVGASI BÜYÜYOR. ESRA EROL YAYINDAN KALDIRILIYOR. #esraeolsondakika 2022

esra erol,esra erolda,esra erol da,esra erol atv,atv esra erol,esra erol izle,esra erol 2022,esra erol yeni sezon,esra erol programı,esra erol evlen benimle,esra erol son bölüm,esra erol yeni bölüm,esra erol evlenme programı,esra erolda son bölüm,esra erol bugünkü bölüm,yeni bölüm,atv,hülya doğan,kayıp hülya

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER