Son Dakika Haberler

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

29 Temmuz 2022 - 20:05 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Neden pantolon giymiyor

ATV ekranlarında yayınlanan ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ isimli televizyon programıyla ekrana gelen Müge Anlı, son zamanlarda sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Müge Anlı neden pantolon giymeyi tercih etmediğini ilk kez açıkladı. Geçtiğimiz hafta 47. Altın Kelebek Ödülleri Töreni’ne damga vuran ve iki ödül alan Müge Anlı, şimdi ise tören sonrası verdiği bire röportajla gündeme geldi.
Müge Anlı ile Tatlı Sert programının başarılı ve ödüllü sunucusu Müge Anlı canlı yayınlarda neden hep elbise tercih ettiğini açıkladı. Son günlerde sosyal medyadan günlük yaşamında tercih ettiği giyim stili ile de adından sıklıkla söz ettiren Anlı, kendisine elbiseyi çok yakıştırdığını ifade etti. ATV ekranlarında yıllardır Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla bulunduğu gündüz kuşağı saatlerinde reyting rekorları kıran Müge Anlı, sosyal medya hesabından yaptığı özel hayatına dair paylaşımlarla son günlerde sık sık gündeme geliyor. Özellikle giyim tarzı ile dikkat çekmeye başlayan Anlı yayınlarda neden hep elbise giydiğiyle ilgili ilk kez konuştu. Kendisine pantolonu yakıştırmadığını söyleyen Anlı, “Belirli bir tarzım var, özel bir nedenim yok” dedi. Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından mini elbiseli bir pozunu paylaşan Anlı, Kanal D’ye verdiği röportajda neden pantolon giymediğini anlattı.
Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ‘En İyi Gündüz Kuşağı Programı’ ve ‘En İyi Kadın Sunucu’ dallarında ödül alarak başarısını katlayan Müge Anlı, kıyafet tercihleri hakkında konuştu. Canlı yayında tercih ettiği kıyafetlerden bahseden Anlı, “Bana her gün özel kıyafet dikiliyor. Kulisimde ama çok kıyafet yok. Yıl sonunda gençlere hediye ediyorum. Belirli bir tarz var etek boyu var göğüs boyu var, koy boyu var aynı şekilde yıllardır böyle” dedi. “Özel sebebi yok, kendime elbise yakıştırıyorum” Ekranda pantolon giymeyi tercih etmeyen ünlü sunucu bununla ilgili de “Özel sebebi yok, kendime elbise yakıştırıyorum” ifadelerini kullandı. Öte yandan Müge Anlı, giymediği kıyafetleri maddi durumu iyi olmayan gençlere hediye ettiğini açıkladı. Müge Anlı kimdir? 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Müge Anlı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’ne başladığı yıl; Kanal 6’da staja başladı Staj yaparken kısa sürede kadroya alındı; yönetmen yardımcısı oldu. Kenan Erçetingöz’ün teklifi üzerine magazin gazeteciliğine başladı. Dobra Dobra adlı magazin programını Şenay Düdek’le birlikte sundu. Müge Anlı, Şenay Düdek’in ayrılığı ardından Pakize Suda’yla Kanal D’de program sunmaya başladı Asıl çıkışını ise 2008 yılından itibaren sunmaya başladığı, şimdilerde gündemden düşmeyen “Müge Anlı ile Tatlı Sert” ile yaşadı. 2010 yılında Tatlı Sert ‘in yanı sıra Müge Anlı ile Mektubunuz Var” adlı programı sundu. Ekranların sevilen ismi Müge Anlı’nın 2002 doğumlu kızı Lidya Akdağ, gözlerden uzak bir yaşam sürüyordu. Son haliyle görenleri hayrete düşüren Lidya Akdağ, annesi Müge Anlı’nın birebir kopyası gibi. Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Müge Anlı canlı yayında evlilik kararı aldığını tüm Türkiye’ye duyurmuştu. Sade bir törenle evlenen Anlı, sosyal medyadan sık sık paylaşım yapmasına rağmen henüz düğün paylaşımı yapmadı. Evlendikten sonra Instagram hesabında soyadını Yüzbaşıoğlu olarak değiştiren Anlı’nın özel hayatı ise sevenleri tarafından mercek altına alındı.
Tüm bunlar yaşanırken gözler Müge Anlı’nın sır gibi sakladığı kızına çevrildi. Anlı’nın gözlerden uzak büyüttüğü kızı Lidya’da annesinin izinden gidiyor. 2002 doğumlu olan Lidya Koç Üniversitesi’nde Hukuk bölümünde okuyor.
Hakkında pek bilgi bulunmayan Lidya’nın son hali ise annesine benzetildi İşte Müge Anlı’nın kızı Lidya Akdağ’ ın son hali.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler