Son Dakika Haberler

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

31 Ocak 2023 - 17:17 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Seda Nur Uludağ

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 68 gün önce evden ayrılan 21 yaşındaki Seda Nur Uludağ’dan haber alınamadı. Bir televizyon kanalında canlı yayına çıkan anne ve babanın, kızlarının öldürülmüş olabileceğini iddia etmesi üzerine, daha önce ara verilen arama çalışmaları yeniden başlatıldı. Çalışmalara özel eğitimli kadavra köpeği de katıldı.

Gazipaşa’ya bağlı Ekmel Mahallesi’nde oturan halasının yanında kalan ve ehliyet kursuna devam eden Seda Nur Uludağ, geçen yıl 24 Kasım sabahı direksiyon dersine gitmek için evden ayrıldı.
Saat 10.00 sıralarında dersten çıkan Uludağ, pastanede kız arkadaşıyla buluştu. Akşam halasının yanına gitmeyen Uludağ’dan haber alamayan yakınları, gidebileceği yerleri araştırdı.Güney Mahallesi’nde oturan ailesi, Uludağ’ı bulamayınca durumu polise bildirdi. Ailesinden Uludağ’ın bilgilerini alan ekipler, arama çalışması başlattı. Ekipler, Koru Mahallesi sahil kısmında Seda Nur’a ait olabileceği değerlendirilen şemsiye buldu. Karadan, havadan ve denizden yürütülen çalışmalardan sonuç elde edilemeyince aramalara ara verildi.
Seda Nur Uludağ’ın kaybolduğu gün kameralar tarafından son kez görüntülendiği Koru Mahallesi Poyraz Koyu mevkinde bu sabah arama çalışması tekrar başlatıldı. Arama çalışmaları kapsamında, Koru Mahallesi’ndeki Selinus ve Kahyalar sahiline kadar olan bölümde Antalya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı dalgıç timi su altında, Antalya’dan gelen AFAD ekipleri ile özel eğitimli kadavra köpeğiyle karadan arama çalışması yapıldı.

Antalya Ekmel Mahallesi’ndeki evinden ehliyet kursuna gitmek için 24 Kasım’da ayrılan 21 yaşındaki Seda Nur Uludağ’dan haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. Karada ve denizde yürütülen çalışmalardan sonuç elde edilemeyince aramalara ara verildi.

CANLI YAYINA ÇIKTILAR
Seda Nur Uludağ’ın anne ve babası, son günlerde ulusal bir televizyon kanalında yayınlanan programa katıldı. Genç kızın öldürülmüş olabileceği iddiası üzerine Seda Nur Uludağ’ın görüntülendiği Koru Mahallesi Poyraz Koyu mevkisinde arama çalışması tekrar başlatıldı.

AFAD VE DALGIÇ TİMİ HER YERDE ARIYOR
Bu kapsamda, Selinus ve Kahyalar sahiline kadar olan bölümde Antalya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı dalgıç timi su altında, Antalya’dan gelen AFAD ekipleri de özel eğitimli kadavra köpeğiyle karada arama çalışması yaptı.

İpuçlarının kamuoyu ile paylaşılmadığı belirtildi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler