Son Dakika Haberler

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

09 Nisan 2023 - 1:22 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Seda Sayan

Seda Sayan’da mı boşanıyor! Geçtiğimiz günlerde Hadise’nin evliliğinin çatırdaması sonrasında bir çok ünlü hakkında da eşleri tarafından zora sokulduğu iddiaları gündeme çıkmaya başlamışken, 7. evliliğini Çağlar Ökten ile yapan Seda Sayan’dan da bomba gibi itiraflar geldiği iddia ediliyor.

Önce Hadise şimdi de taze gelin Seda Sayan’ın evliliği bitiyor dedirten iddialar sosyal medya da çok konuşuluyor. Önce Hadise şimdi de Seda!
Muhafazakar bir ailenin çocuğu olduğu söylenen Mehmet Dinçerler’in Hadise’yi kısıtladığı haberleri gündem olmuştu. Sonrasında boşanma davası açan Hadise ve kocasından sonra Seda Sayan’dan bir itiraf geldi. Geçtiğimiz nisan ayında nikah masasına oturduğu genç eşi Çağlar Ökten hakkında bomba gibi bir itirafta bulundu.

Çağlar Ökten’in çok sevdiği grup ‘Adamlar’ konserine giderken görüntülenen çift çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Seda Sayan’a evlenmesi sonrasında sahne almamasının sebebini soran gazetecilere Seda Sayan öyle bir açıklama yaptığı iddia ediliyor ki!

Bu açıklaması Seda Sayan’ın kocası izin vermiyor yorumlarını sosyal medya da yapılmasına mahal verirken işin aslı tabii ki de bu değildi.

Oğulcan Engin’in Seda Sayan’ın düğününe gelmemesi sonrasında aralarının bozuk olduğu iddia edildiği zamanlarda, Seda Sayan’ın kocasına milyonluk saat hediye alması da oğlunun hiç hoşuna gitmediği ve annesi ile de görüşmediği söylendi. İşte kocası hakkında yaptığı açıklamalar sonrasında aralarında boşanacaklar iddiaları ortaya atılan Seda Sayan’ın sadece eşinin sesini dinlemek için sahnelere çıkamadığı açıklamasına halk pek de inanmış gözükmese de eşi Çağlar Ökten’in Seda Sayan’ın sahnesine karışmak gibi bir niyeti olmadığını da sizlere söyleyelim. Kaynak:=haberkolik net

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler