Son Dakika Haberler

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

03 Aralık 2022 - 23:15 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Serdar Ortaç Sanat Dünyası

Türkiye’nin önemli söz yazarları arasında gösterilen ve Serdar Ortaç gibi yıldızlarla iş yapan Hülya Şenkul, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.5 ay önce trafik kazası geçiren Şenkul, Bursa’daki bir hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakımına sevk edilmişti.

Bursa/Orhangazi çıkışlı sanatçı, tedavi gördüğü hastanede onca çabaya rağmen kurtulamadı.

Bestekar, söz yazarı ve müzisyen Hülya Şenkul’un cenaze namazı Bursa Orhangazi Merkez Camii’nde ikindiye müteakip kılındı.

Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği’nin (MESAM) resmi sosyal medya hesabı üzerinden Şenkul’un ölümü şu sözlerle duyuruldu:

“MESAM yönetim kurulu üyesi olarak kurumumuza büyük hizmetlerde bulunmuş müzisyen, söz yazarı, şair ve öğretmen Hülya Şenkul’u kaybettik.”

Hülya Şenkul, Serdar Ortaç’ın ‘Zakkum Çiçekleri’ şarkısını; Emrah’ın ‘Hey Hey Taksi’sini ve Bülent Ersoy’un okuduğu ‘Ya Onu Geri Ver Ya Beni de Al’ eserlerini yazmıştı.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler