Son Dakika Haberler

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

03 Aralık 2022 - 22:58 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Son görüntüleri

Kuzey Irak’taki Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde t-e-röristlerin s-a-ldırısı şehit düşen 3 askerden Teğmen Duabey Onur Öztürkmen’in Milli Savunma Üniversitesinin (MSÜ) ilk mezunlarından olduğu öğrenilirken roketli s-a-ldırısı öncesinde çekilen son videosu ise yürek dağladı. Görüntülerde tek tek teçhizatlarını göst-e-ren Öztürkmen’in, “Artık her şeye hazırım” dediği duyuluyor.
Irak’ın Kuzeyinde Pençe Kilit Harekatı bölgesinde t-e-röristlerin düzenlediği roketli s-a-ldırıda dün Teğmen Duabey Onur Öztürkmen, P. Uzm. Çvş. Mustafa Yıldız ve P. Söz. Er İsmail Ünal şehit oldu.

VASİYET ETTİĞİ YERDE DEFNEDİLECEK

İstanbul’un Üsküdar semtinde yaşayan şehidin ailesi bir süre şehit Öztürkmen’in defin edileceği yeri belirlemede kararsız kaldı. Gaziantep’in Nizip ilçesinin yanı sıra, ilçeye bağlı şehidin doğup büyüdüğü Dazhüyük Mahallesi ile ailenin yaşadığı İstanbul Üsküdar arasında karar vermekte zorlanan aile, şehidin ortaya çıkan vasiyeti ile kararını kesinleştirdi. Şehit Öztürkmen’in vasiyetinde köyüne defin edilmesini istediği öğrenildi.

MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ’NİN İLK ŞEHİTLERİNDEN OLDU

Şehidin Nizip İlçesi Eyüp Sultan Mahallesi Taziye evi ve şehidin babasının Dazhüyük Mahallesinde bulunan evine dev Türk bayrakları asıldı. Dazhüyük ve Eyüp Sultan mahalleri de Türk bayrakları ile donatıldı. Şehidin daha önce Harp okulu olarak bilinen Milli Savunma Üniversitesi’nin ilk mezunlarından olduğu ortaya çıktı. Geçen yıl mezun olduğu öğrenilen Piyade Teğmen Öztürkmen, Milli Savunma Üniversitesi’nin de ilk şehitleri arasında yer aldı.

SON VİDEOSU YÜREKLERİ DAĞLADI

Öte yandan şehidin roket s-a-ldırısından önce çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Öztürkmen’in son görüntülerinde elindeki s-i-l-ahın uzuvlarını anlattığı ve “Her şeye hazırım” dediği duyuluyor. Söz konusu video sosyal medyanın da kısa sürede gündemine oturdu. Çok sayıda kullanıcısı görüntüleri paylaşıp şehide rahmet diled

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler