Son Dakika Haberler

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

06 Haziran 2024 - 13:14 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Survivor Veda Eden İsim !!!

Survivor All Star 2024’te haftanın üçüncü ve dördüncü eleme adayını belirlemek için yarışmacılar parkurlardaki yerlerini aldı. Mücadele ise nefes kesti. Bugün en iyi süreyi yapan kişi bir üst tura otomatik olarak çıkma hakkına sahip olacak. Sıralama oyunu için yarışmacılar en hızlı olmak zorunda. En iyi süreyi yapanlar avantajı elinde bulunduracak. Yarışmayı soluksuz izleyenler ise “Survivor 3. ve 4. eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu ve kolyeyi kim kazandı?” sorularının yanıtını arıyor.
2
SURVİVOR 2. BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?
Dokunulmazlık oyununda 3’e varan rakibini eleyip bir üst tura çıkacak. Artık atışlar da mücadele de arttı. Yarışmacılar daha fazla sembol düşürecek, daha fazla atış yaparak sayı almaya çalışacak.
3
SURVİVOR KOLYEYİ KİM KAZANDI?
Finalde Batuhan Karacakaya ile Yunus Emre Özden karşı karşıya geldi. 3-0’lık skorla haftanın üçüncü bireysel dokunulmazlık sembolünün sahibi Batuhan oldu. Batuhan böylelikle ödülün de sahibi oldu. Kolyenin sahibi olan Batuhan 3 arkadaşının da ödülden faydalanmasını sağladı. Ogeday, Seda ve Nefise’yi seçen Batuhan ödülden beraber faydalanmış olacak.
4
SURVİVOR DÖRDÜNCÜ ELEME ADAYI KİM OLDU?
Bireysel dokunulmazlığı kazanan Batuhan, eleme potasına Nefise’yi gönderdi. Böylelikle Survivor’da dördüncü eleme adayı Nefise oldu.

SURVİVOR ÜÇÜNCÜ ELEME ADAYI KİM OLDU?
Survivor’da 3. eleme adayı performansa göre belirleniyor. Performansı en düşük aday haftanın 3. eleme adayı oluyor. Bu hafta 3. eleme adayı olan isim ise Seda Ocak oldu.
6
SURVİVOR İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?
Bireysel dokunulmazlığı kazanan Ogeday, eleme adayını da belirledi. Ogeday eleme potasına Atakan’ı gönderdi. Böylelikle Survivor’da ikinci eleme adayı Atakan oldu.
7
SURVİVOR İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?
Bireysel dokunulmazlığı kazanan Batuhan, eleme adayını da belirledi. Batuhan eleme potasına Merve’yi gönderdi. Böylelikle Survivor’da ilk eleme adayı Merve Aydın oldu.
8
ELEME DÜELLOSUNDA EŞLEŞMELER
Survivor eleme potası tamamlandı. 4 eleme adayı eleme gecesinde gitme kalma savaşı verecek. Eşleşmeler ise şu şekilde oldu:
Nefise – Atakan
Seda – Merve

Kulislere sızan bilgiye göre Atakan’ın olacağı
Ama ismi en çok geçen isimlerden biri de Nefise

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ