Son Dakika Haberler

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

30 Ağustos 2022 - 15:01 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Ünlü şarkıcının ilk isteği

İmam Hatiplilere yönelik söylediği sözler sonucu cezaevine giren şarkıcı Gülşen, tahliye oldu. 4 gün hapiste kalan Gülşen’in çıktıktan sonra ilk isteği herkesi şaşırttı.

Nisan ayında verdiği konserde İmam Hatiplilere yönelik sarf ettiği sözler sebebiyle geçtiğimiz günlerde tutuklanarak cezaevine gönderilen Gülşen cephesinde yeni gelişme yaşandı. Ev hapsi şartıyla tahliye edilen Gülşen, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan çıkarıldı. Kapıdaki kalabalık gözlerden kaçmadı.

İlk isteği herkesi şaşırttı

4 gündür cezaevinde olan Gülşen için mahkeme tahliye kararı verdi. Ev hapsi ile yargılanmaya devam eden Gülşen’i cezaevi kapısında eşi ve abisi karşıladı. Gülşen’in ilk açıklamaları gündeme oturdu. Cezaevinden çıktıktan sonra ilk isteğini açıklayan Gülşen herkesi şaşkına çevirdi. İşte detaylar…

Ünlü şarkıcı Gülşen, İmam Hatiplilere yönelik söylediği sözler sebebiyle 4 gün önce tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan Gülşen için bugün mahkeme kararı açıklandı. Gülşen’in ev hapsi olarak tahliyesine karar verildi.

Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu ve abisi Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nun önünde Gülşen’in çıkışını bekledi. Ozan Çolakoğlu çıkan karar için çok mutlu olduğunu belirtti.

Cezaevinden çıkan Gülşen’in ilk isteği ise oğlu Azur’u görmek oldu. Daha sonra basın açıklaması yapacağını belirtti.

İşte Gülşen’in son hali…

Ünlü şarkıcının avukatından ilk açıklama geldi. Avukat Emek Emre,”Gülşen’in ifade vermesi için uygulanan gözaltı durumunun hukuka aykırı olduğunu belirttik. Nisan ayında çekilen videodaki sözlerin gözaltı kararı almak için yeterli değildir. Biz bu itirazlarımızı yetkili makamlara ilettik. Müvekkilimin şu anda 3 4 gündür cezaevinde yattığı cezaya karar verilmesi için, yapılan eylemin suç oluşturması gerekir. Ancak müvekkilimin söylemleri suç teşkil etmiyor.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler