Son Dakika Haberler

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

01 Ağustos 2022 - 13:31 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Vekilliğe geri dönüyor…

Ahmet Takan, AKP içinde Erdoğan’ın yeniden vekilliğe döneceği konuşulduğunu söyledi.

Ankara gazetecisi Ahmet Takan, Saray’da konuşulan seçim tarihlerini, seçimi erteleme planlarına yönelik söylentileri ve Erdoğan’la ilgili AK Parti içinden ‘duyduğum’ dediği çok çarpıyı bir bilgiyi bugün kaleme aldığı köşe yazısına taşıdı.Gazeteci yazar Ahmet Takan, AKP içinden aldığı duyumu ve Saray’da konuşulan söylentileri aktardı.

Korkusuz yazarı Ahmet Takan, “Erken seçim tarihi ve Cumhurbaşkanı adaylığı… Sarayda, “Seçim Mayıs’ta” diyenler var, “Çok sıkışırsak seçim tarihini 1 yıl erteleriz” diyenler var… Bu söylentiler, siyaset kulislerinin de tartışma konusu.” dedi.Ahmet Takan, AKP içinden duydum diyerek Erdoğan’ın AK Parti Genel Başkanı olarak seçimlere milletvekili adayı olarak girebileceğini aktararak, AKP’nin Cumhurbaşkanı adayının da Hulusi Akar olabileceğini ifade etti.

Ahmet Takan, şunları kaydetti:

“Sizlere uçuk gelebilir ama içerdeki çatırtıları, kapışmaları ve hizipleşmeleri iyi takip ettiğim için duyduğum şu son senaryoyu (AKP içinden) ciddiye aldım ve sizlere aktarma ihtiyacı hissettim;
“Tayyip Erdoğan AKP Genel Başkanı olarak seçimlere İstanbul milletvekili adayı olarak girebilir. AKP’nin Cumhurbaşkanı adayı da Hulusi Akar” olur.
Burası Türkiye… Olur mu olur!.. Ve hatta Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı adayı olmamaya karar verirse Hulusi Akar değil de bir başka isimde aday gösterilebilir…”

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler