Son Dakika Haberler

#❝Bugün çok farklı❞ | Milli rekortmen atlet spor otomobil ve motosikletle yarıştı #Otomobil 2022 Haber Detay

#❝Bugün çok farklı❞ | Milli rekortmen atlet spor otomobil ve motosikletle yarıştı #elektrikliotomobil 2022 #ikincielotomobil #otomobiltutkusu #klasikotomobil #yerliotomobil #otomobildünyası #klasikotomobilkulubu #elektrikliotomobil #otomobiller #sporotomobil #araba #arabanaliz 210 Kişi Okudu – 20 Kişi Beğendi Sende beğen… Ulusal ve uluslararası organizasyonlarda çok sayıda madalya kazanmasının yanı sıra 2019 yılında erkekler 100 metrede 10.33’lük derecesiyle 23 yaş altı Türkiye rekorunun sahibi olan Kayhan, koşu sporunu sevdirmek ve tanıtmak için organizasyon yapmaya karar verdi. Kayhan Özer, özellikle gençlerin de dikkatini çekebilmek için spor otomobil ve motosikletle aynı anda yarışmayı kararlaştırdı. Gerekli izinleri ve güvenlik önlemlerini aldıktan sonra milli atlet, 500 beygirlik bir yarış otomobili ve 200 beygirlik bir motosikletle Serinevler Atletizm Pisti’ne çıktı. Önlemlerin alınmasıyla 60 metrede düzenlenen yarışta, çıkışta Kayhan rakiplerini geride bıraksa da motosiklet ve otomobil milli atleti geçti. Kayhan’ın spor motosiklet ve otomobile rakip olduğu renkli yarış, dronla kaydedildi. Haber: http://v.aa.com.tr/2756514 ANADOLU AJANSI’NI SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN: Web sitesi: http://www.aa.com.tr Twitter: https://twitter.com/anadoluajansi Facebook: https://www.facebook.com/anadoluajansi Instagram: http://instagram.com/anadoluajansi Telegram: https://t.me/anadoluajansi ANADOLU AJANSI YOUTUBE KANALI HAKKINDA: Anadolu Ajansı’nın YouTube kanalında farklı kategorilerde günün öne çıkan haberleri, multimedya çalışmaları ve belgeseller yer alıyor. AA’nın Youtube kanalındaki çalma listelerini kullanarak dilediğiniz kategorideki videolara da abone olabilirsiniz. Öne çıkanlar: http://bit.ly/2wNedbb İnsana dair: http://bit.ly/21w2Qf1 60 saniyede bugün: http://bit.ly/2j9LTeh Haber – Gündem: http://bit.ly/1S5qhcA 360 derece videolar: http://bit.ly/2ja6Zt2 Spor haberleri: http://bit.ly/24sFuco Editör masası: http://bit.ly/20YWvXg #❝Bugün çok farklı❞ | Milli rekortmen atlet spor otomobil ve motosikletle yarıştı #otomobiltutkusu 2022 elektrikli otomobil haber,#yerliotomobil,milli otomobil,#elektrikliotomobil,otomatik egea,togg fabrika,dizel otomatik egea,togg son dakika,#elektrikliaraba,elektrikli araba,milli araç,alfa romeo tonale,otomatik egea cross,e-transit özellikleri,batarya,arabalar,elektrikli egea,#yerlioto,teknoloji,#arabalar,milli oto,son dakika,dizel egea,#sondakika,elektrikli transit,#yerliaraba,car,araba videoları,ford transit,ford

#❝Bugün çok farklı❞ | Milli rekortmen atlet spor otomobil ve motosikletle yarıştı #Otomobil 2022 Haber Detay
Bu haber 06 Aralık 2022 - 14:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#❝Bugün çok farklı❞ | Milli rekortmen atlet spor otomobil ve motosikletle yarıştı #elektrikliotomobil 2022

#ikincielotomobil #otomobiltutkusu #klasikotomobil #yerliotomobil #otomobildünyası #klasikotomobilkulubu #elektrikliotomobil #otomobiller #sporotomobil #araba #arabanaliz

210 Kişi Okudu – 20 Kişi Beğendi Sende beğen…

Ulusal ve uluslararası organizasyonlarda çok sayıda madalya kazanmasının yanı sıra 2019 yılında erkekler 100 metrede 10.33’lük derecesiyle 23 yaş altı Türkiye rekorunun sahibi olan Kayhan, koşu sporunu sevdirmek ve tanıtmak için organizasyon yapmaya karar verdi.

Kayhan Özer, özellikle gençlerin de dikkatini çekebilmek için spor otomobil ve motosikletle aynı anda yarışmayı kararlaştırdı.

Gerekli izinleri ve güvenlik önlemlerini aldıktan sonra milli atlet, 500 beygirlik bir yarış otomobili ve 200 beygirlik bir motosikletle Serinevler Atletizm Pisti’ne çıktı.

Önlemlerin alınmasıyla 60 metrede düzenlenen yarışta, çıkışta Kayhan rakiplerini geride bıraksa da motosiklet ve otomobil milli atleti geçti.

Kayhan’ın spor motosiklet ve otomobile rakip olduğu renkli yarış, dronla kaydedildi.

Haber: http://v.aa.com.tr/2756514

ANADOLU AJANSI’NI SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN:

Web sitesi: http://www.aa.com.tr

Twitter: https://twitter.com/anadoluajansi

Facebook: https://www.facebook.com/anadoluajansi

Instagram: http://instagram.com/anadoluajansi

#Çöz çözebilirsen! #atvhaber #otomobil #teknoloji #shorts #Otomobil 2022 Haber Detay#Çöz çözebilirsen! #atvhaber #otomobil #teknoloji #shorts #Otomobil 2022 Haber Detay

Telegram: https://t.me/anadoluajansi

ANADOLU AJANSI YOUTUBE KANALI HAKKINDA:

Anadolu Ajansı’nın YouTube kanalında farklı kategorilerde günün öne çıkan haberleri, multimedya çalışmaları ve belgeseller yer alıyor.

AA’nın Youtube kanalındaki çalma listelerini kullanarak dilediğiniz kategorideki videolara da abone olabilirsiniz.

Öne çıkanlar: http://bit.ly/2wNedbb

İnsana dair: http://bit.ly/21w2Qf1

60 saniyede bugün: http://bit.ly/2j9LTeh

Haber – Gündem: http://bit.ly/1S5qhcA

360 derece videolar: http://bit.ly/2ja6Zt2

Spor haberleri: http://bit.ly/24sFuco

Editör masası: http://bit.ly/20YWvXg

#❝Bugün çok farklı❞ | Milli rekortmen atlet spor otomobil ve motosikletle yarıştı #otomobiltutkusu 2022

elektrikli otomobil haber,#yerliotomobil,milli otomobil,#elektrikliotomobil,otomatik egea,togg fabrika,dizel otomatik egea,togg son dakika,#elektrikliaraba,elektrikli araba,milli araç,alfa romeo tonale,otomatik egea cross,e-transit özellikleri,batarya,arabalar,elektrikli egea,#yerlioto,teknoloji,#arabalar,milli oto,son dakika,dizel egea,#sondakika,elektrikli transit,#yerliaraba,car,araba videoları,ford transit,ford

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
3 ADET YORUM YAPILDI
  • Tugba Gulec6 Aralık 2022 / 14:39 Cevapla

    Maşaallah

  • EBUBEKİR ŞAHİN6 Aralık 2022 / 14:39 Cevapla

    Tebrikler başarıların devamını bekleriz 👍

  • AUTO-IN KALIMANTAN6 Aralık 2022 / 14:39 Cevapla

    amazing riset….

  • POPÜLER FOTO GALERİLER
    SON DAKİKA HABERLERİ
    İLGİLİ HABERLER
    Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler