Son Dakika Haberler

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

23 Kasım 2022 - 22:22 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Ahmet Benli’den sınırları zorlayan paylaşım

Çukur dizisinde canlandırdığı “Timsah Celil” karakteriyle hafızalara kazınan Ahmet Melih Yılmaz, geçtiğimiz aylarda geçirdiği c-in-si-yet değiştirme ameliyatının ardından Meli Bendeli adını almıştı. Bendeli, takipçileriyle s-ü-tyenli pozunu paylaştı.

Yayınlandığı dönem reyting rekoru kıran dizilerden biri olan Çukur dizisi, birçok ismin de dizi sektöründe tanınmasını sağladı. O isimlerden biri ise dizide “Timsah Celil” karakterini canlandıran Ahmet Melih Yılmaz’dı.

C-İ-N-SİYET DEĞİŞTİRME AMELİYATI OLDU

Geçtiğimiz aylarda c-i-nsiy-et değiştirme operasyonu gerçekleştiren ve ismini Meli Bendeli yapan ünlü oyuncu, g-ö-ğ-üs estetiği de yaptırmıştı. Bendeli, c-i-ns-iy-et değiştirdikten sonra açtığı sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanmaya başladı.

BU SEFER SÜTYENLİ POZUNU PAYLAŞTI

Daha önce takipçileriyle birçok pozunu paylaşan Meli Bendeli bu sefer de siyah bralet sütyenli pozunu takipçilerine aktardı.
Bendeli’nin o pozları:

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ