Son Dakika Haberler

#Altın, Euro ve gümüşteki ani yükselişin nedeni #altınkolye 2022 Haber Detay

#Altın, Euro ve gümüşteki ani yükselişin nedeni #altınbileklik 2022 #altınkolye #altınbileklik #altınyüzük #altinkolye #hilalaltınbilek #altınküpe #altıniğne #altıntakı #altınbilezik #altınkaplamabilezikler #altınkaplamakolye #altınset #14ayaraltın #altınbileklikmodelleri #altınzincir 284 Kişi Okudu – 43 Kişi Beğendi Sende beğen… Seeking Alpha’ya ücretsiz 7 gün abonelik veya yıllık abonelik için: https://seekingalpha.me/BarisSoydan Midas’ı yakından tanımak için: https://app.getmidas.com/gmih/8b81ca14 -Dünya piyasalarında tarım dışı istihdam hareketi: Ons altın, gram altın, ons gümüş, Euro, Euro/TL sert yükseldi. Ne oldu? Önümüzdeki hafta ne olabilir? -Dolar/TL nasıl hareket etti? -Borsada bugün ne oldu? -Dünya piyasalarında tedirginliğe yol açan Silicon Valley Bank (SVB Financial) olayı nedir? Barış Soydan anlatıyor. MİDAS: Midas ile yatırım hesabınızdan ABD borsaları ve Borsa İstanbul’a hiçbir ek masraf olmadan avantajlı komisyonlarla yatırım yapabilirsiniz. Midas’ta her şey çok hızlı! Dakikalar içerisinde kayıt olarak yatırım hesabınızı açabilir, anlaşmalı tüm bankalardan TL veya USD olarak para transferini hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Uygulama içerisinden dolar alım-satımı yaparak hem ABD hem de Türkiye’deki istediğiniz hisselere yatırım yapabilirsiniz. Midas yatırım hesabınız ile ABD Borsalarındaki yatırımlarınızı sabit 1.5 USD komisyon ile Borsa İstanbul yatırımlarınızı ise herkese açık, şeffaf ve avantajlı komisyon oranları ile gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca Midas yatırım hesaplarınızda, komisyon dışında ekstra masraf veya sürpriz ödeme ile karşılaşmazsınız. UYARI: Yatırım Hizmet ve Faaliyetleri, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yetkilendirilen lisanslı Midas Menkul Değerler A.Ş. tarafından sunulmaktadır. Döviz işlemleri, Midas Menkul Değerler A.Ş. tarafından yatırım hizmetleri ve faaliyetleri ile sınırlı olmak üzere sunulmaktadır. Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Midas’ı yakından tanımak için: https://app.getmidas.com/gmih/8b81ca14 #Altın, Euro ve gümüşteki ani yükselişin nedeni #altınyüzük 2022 altın,altın yorumları,gramaltın,teknik yorum,dolar,cumhuriyet altın,dolar hareketi,çeyrek altın,ekonomi,bilezik

#Altın, Euro ve gümüşteki ani yükselişin nedeni #altınkolye 2022 Haber Detay
Bu haber 10 Mart 2023 - 20:40 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#Altın, Euro ve gümüşteki ani yükselişin nedeni #altınbileklik 2022

#altınkolye #altınbileklik #altınyüzük #altinkolye #hilalaltınbilek #altınküpe #altıniğne #altıntakı #altınbilezik #altınkaplamabilezikler #altınkaplamakolye #altınset #14ayaraltın #altınbileklikmodelleri #altınzincir

284 Kişi Okudu – 43 Kişi Beğendi Sende beğen…

Seeking Alpha’ya ücretsiz 7 gün abonelik veya yıllık abonelik için: https://seekingalpha.me/BarisSoydan
Midas’ı yakından tanımak için: https://app.getmidas.com/gmih/8b81ca14

-Dünya piyasalarında tarım dışı istihdam hareketi: Ons altın, gram altın, ons gümüş, Euro, Euro/TL sert yükseldi. Ne oldu? Önümüzdeki hafta ne olabilir?
-Dolar/TL nasıl hareket etti?
-Borsada bugün ne oldu?
-Dünya piyasalarında tedirginliğe yol açan Silicon Valley Bank (SVB Financial) olayı nedir?
Barış Soydan anlatıyor.

MİDAS:
Midas ile yatırım hesabınızdan ABD borsaları ve Borsa İstanbul’a hiçbir ek masraf olmadan avantajlı komisyonlarla yatırım yapabilirsiniz.
Midas’ta her şey çok hızlı! Dakikalar içerisinde kayıt olarak yatırım hesabınızı açabilir,
anlaşmalı tüm bankalardan TL veya USD olarak para transferini hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
Uygulama içerisinden dolar alım-satımı yaparak hem ABD hem de Türkiye’deki istediğiniz hisselere yatırım yapabilirsiniz. Midas yatırım hesabınız ile ABD Borsalarındaki yatırımlarınızı sabit 1.5 USD komisyon ile Borsa İstanbul yatırımlarınızı ise herkese açık, şeffaf ve avantajlı komisyon oranları ile gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca Midas yatırım hesaplarınızda, komisyon dışında ekstra masraf veya sürpriz ödeme ile karşılaşmazsınız.

#Bir dakikada piyasalar, 5 Ekim 2023 #borsa #dolar #altın #altınkolye 2022 Haber Detay#Bir dakikada piyasalar, 5 Ekim 2023 #borsa #dolar #altın #altınkolye 2022 Haber Detay

UYARI:
Yatırım Hizmet ve Faaliyetleri, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yetkilendirilen lisanslı Midas Menkul Değerler A.Ş. tarafından sunulmaktadır. Döviz işlemleri, Midas Menkul Değerler A.Ş. tarafından yatırım hizmetleri ve faaliyetleri ile sınırlı olmak üzere sunulmaktadır. Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Midas’ı yakından tanımak için: https://app.getmidas.com/gmih/8b81ca14

#Altın, Euro ve gümüşteki ani yükselişin nedeni #altınyüzük 2022

altın,altın yorumları,gramaltın,teknik yorum,dolar,cumhuriyet altın,dolar hareketi,çeyrek altın,ekonomi,bilezik

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
3 ADET YORUM YAPILDI
  • Filiz Cebecioglu10 Mart 2023 / 20:40 Cevapla

    Dolar bizim artık ne dersek o 🤭😂. Teşekkürler Sn. SOYDAN 👍❤️🧿.

  • EwriiM10 Mart 2023 / 20:40 Cevapla

    Harika açıklayıcı bir video 👍

  • Ufuk Altaş10 Mart 2023 / 20:40 Cevapla

    Ağzınıza sağlık

  • POPÜLER FOTO GALERİLER
    SON DAKİKA HABERLERİ
    İLGİLİ HABERLER
    Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler