Son Dakika Haberler

#Altın görünce Mişon’un eşgal – Ben Bu Cihana Sığmazam 19. Bölüm #altınkolye 2022 Haber Detay

#Altın görünce Mişon’un eşgal – Ben Bu Cihana Sığmazam 19. Bölüm #altınbileklik 2022 #altınkolye #altınbileklik #altınyüzük #altinkolye #hilalaltınbilek #altınküpe #altıniğne #altıntakı #altınbilezik #altınkaplamabilezikler #altınkaplamakolye #altınset #14ayaraltın #altınbileklikmodelleri #altınzincir 5495 Kişi Okudu – 95 Kişi Beğendi Sende beğen… Özel içerikleri ve bölümleri herkesten önce izlemek için BBCS topluluğuna KATIL: https://bit.ly/3V9bbqQ Tüm bölümleri izlemek için: https://bit.ly/3SKxXnA Ben Bu Cihana Sığmazam 19. Bölüm: Cezayir ve Firuze, Tatavlalı aracılığıyla pakttan hayatlarını alt üst edecek bir tehdit alır. Bu tehditle birlikte Firuze, Cezayir’e farklı bir çözüm önerisinde bulunur. Leyla, Cezayir’in tablosunu alarak yaptığı jeste karşılık Cezayir’e özel bir yemek hazırlar. Cezayir bu yemekte Bekir’in ortadan yok oluşuyla ilgili gerçekleri söylemeye hazırlanırken son anda beklenmedik bir mesaj bu konuşmanın seyrini değiştirir. Leyla, Süheyla’nın rahatsızlık ve tahlil durumu için Firuze’yi aradığında aldığı cevaplar Leyla’nın şüphelerini arttırır. Jean Luc, Fransa’dan gelen sürpriz misafiriyle yemek yerken Cezayir’in onları ziyaret etmesi bu sürpriz misafiri çok tedirgin eder. Pakt’ın tehdidi Cezayir’de nasıl bir karşılık bulacak? Cezayir’in Bekir ile ilgili konuşmasının seyrini değiştiren mesaj kimden gelecek? Leyla, Süheyla ile ilgili şüphelerinde haklı çıkacak mı? Jean Luc’un sürpriz misafiri kim ve Cezayir karşısında neden tedirgin olacak? #OktayKaynarca #bbcs #BenBuCihanaSığmazam Yapım: Güzel Adamlar Medya Yapımcı: Oktay Kaynarca, Seyfi Şahin, Onur Tan Proje Tasarım ve Hikaye: Oktay Kaynarca, Onur Tan Yönetmen: Onur Tan Senarist: Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun, Ali Can Yaraş Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), , Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem), Ömer Kurt (Kerim), Mert Kırlak (George Bagnall), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Osman Albayrak (Beyler Divanı Azer), Melisa Duru Ünal (Mercan), Aylar Melayeva (Sevim), Hanbey Oğuzhan Çoban (Besim) ve Işıl Yücesoy (Gülendam) 👉 Ben Bu Cihana Sığmazam Kanalına Abone Olmak İçin: http://atv.link/bbcs 👉 Ben Bu Cihana Sığmazam Facebook: https://www.facebook.com/benbucihanatv 👉 Ben Bu Cihana Sığmazam Instagram: https://www.instagram.com/benbucihanatv/ 👉 Ben Bu Cihana Sığmazam Twitter: https://twitter.com/benbucihanatv #Altın görünce Mişon’un eşgal – Ben Bu Cihana Sığmazam 19. Bölüm #altınyüzük 2022 altın,altın yorumları,gramaltın,teknik yorum,dolar,cumhuriyet altın,dolar hareketi,çeyrek altın,ekonomi,bilezik

#Altın görünce Mişon’un eşgal – Ben Bu Cihana Sığmazam 19. Bölüm #altınkolye 2022 Haber Detay
Bu haber 01 Şubat 2023 - 2:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#Altın görünce Mişon’un eşgal – Ben Bu Cihana Sığmazam 19. Bölüm #altınbileklik 2022

#altınkolye #altınbileklik #altınyüzük #altinkolye #hilalaltınbilek #altınküpe #altıniğne #altıntakı #altınbilezik #altınkaplamabilezikler #altınkaplamakolye #altınset #14ayaraltın #altınbileklikmodelleri #altınzincir

5495 Kişi Okudu – 95 Kişi Beğendi Sende beğen…

Özel içerikleri ve bölümleri herkesten önce izlemek için BBCS topluluğuna KATIL: https://bit.ly/3V9bbqQ
Tüm bölümleri izlemek için: https://bit.ly/3SKxXnA

Ben Bu Cihana Sığmazam 19. Bölüm:

Cezayir ve Firuze, Tatavlalı aracılığıyla pakttan hayatlarını alt üst edecek bir tehdit alır. Bu tehditle birlikte Firuze, Cezayir’e farklı bir çözüm önerisinde bulunur.
Leyla, Cezayir’in tablosunu alarak yaptığı jeste karşılık Cezayir’e özel bir yemek hazırlar. Cezayir bu yemekte Bekir’in ortadan yok oluşuyla ilgili gerçekleri söylemeye hazırlanırken son anda beklenmedik bir mesaj bu konuşmanın seyrini değiştirir.
Leyla, Süheyla’nın rahatsızlık ve tahlil durumu için Firuze’yi aradığında aldığı cevaplar Leyla’nın şüphelerini arttırır.
Jean Luc, Fransa’dan gelen sürpriz misafiriyle yemek yerken Cezayir’in onları ziyaret etmesi bu sürpriz misafiri çok tedirgin eder.
Pakt’ın tehdidi Cezayir’de nasıl bir karşılık bulacak? Cezayir’in Bekir ile ilgili konuşmasının seyrini değiştiren mesaj kimden gelecek? Leyla, Süheyla ile ilgili şüphelerinde haklı çıkacak mı? Jean Luc’un sürpriz misafiri kim ve Cezayir karşısında neden tedirgin olacak?
#OktayKaynarca #bbcs #BenBuCihanaSığmazam
Yapım: Güzel Adamlar Medya
Yapımcı: Oktay Kaynarca, Seyfi Şahin, Onur Tan
Proje Tasarım ve Hikaye: Oktay Kaynarca, Onur Tan
Yönetmen: Onur Tan
Senarist: Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun, Ali Can Yaraş

#Bir dakikada piyasalar, 5 Ekim 2023 #borsa #dolar #altın #altınkolye 2022 Haber Detay#Bir dakikada piyasalar, 5 Ekim 2023 #borsa #dolar #altın #altınkolye 2022 Haber Detay

Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), , Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem), Ömer Kurt (Kerim), Mert Kırlak (George Bagnall), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Osman Albayrak (Beyler Divanı Azer), Melisa Duru Ünal (Mercan), Aylar Melayeva (Sevim), Hanbey Oğuzhan Çoban (Besim) ve Işıl Yücesoy (Gülendam)

👉 Ben Bu Cihana Sığmazam Kanalına Abone Olmak İçin: http://atv.link/bbcs
👉 Ben Bu Cihana Sığmazam Facebook: https://www.facebook.com/benbucihanatv
👉 Ben Bu Cihana Sığmazam Instagram: https://www.instagram.com/benbucihanatv/
👉 Ben Bu Cihana Sığmazam Twitter: https://twitter.com/benbucihanatv

#Altın görünce Mişon’un eşgal – Ben Bu Cihana Sığmazam 19. Bölüm #altınyüzük 2022

altın,altın yorumları,gramaltın,teknik yorum,dolar,cumhuriyet altın,dolar hareketi,çeyrek altın,ekonomi,bilezik

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
5 ADET YORUM YAPILDI
  • Free-X101 Şubat 2023 / 02:39 Cevapla

    Mison 😂😂

  • Kadriye Boran1 Şubat 2023 / 02:39 Cevapla

    Mişon👍👍👍👍👍👍👍

  • Kadriye Boran1 Şubat 2023 / 02:39 Cevapla

    Mişon aşkim benimmm çok gülüyorum sanaa :)))))

  • Ebru ABA1 Şubat 2023 / 02:39 Cevapla

    Mişon iyi yaptı bende olsam toplardım toprağa gidecegine işimize yarar 🤗

  • ахмет болат1 Şubat 2023 / 02:39 Cevapla

    Mişon 👍👍👍👍

  • POPÜLER FOTO GALERİLER
    SON DAKİKA HABERLERİ
    İLGİLİ HABERLER