Son Dakika Haberler

#Altın Gümüş Mor Alev Enerjisiyle Negatif Enerjilerden Arınma | Aura Temizliği 🙌 #altınkolye 2022 Haber Detay

#Altın Gümüş Mor Alev Enerjisiyle Negatif Enerjilerden Arınma | Aura Temizliği 🙌 #altınbileklik 2022 #altınkolye #altınbileklik #altınyüzük #altinkolye #hilalaltınbilek #altınküpe #altıniğne #altıntakı #altınbilezik #altınkaplamabilezikler #altınkaplamakolye #altınset #14ayaraltın #altınbileklikmodelleri #altınzincir 5 Kişi Okudu – 2 Kişi Beğendi Sende beğen… Rahatsız edilmeyeceğiniz sessiz bir yere geçin. Oturabilir ya da uzanabilirsiniz. Kollarınız ve bacaklarınız çapraz olmasın. Yani bacak bacak üstüne atmayın, ellerinizi avuç içleriniz yukarı bakacak şekilde iki yanınızda, oturuyorsanız dizlerinizin üstüne koyarak dinlendirebilirsiniz.(Yaşam enerjisinin vücudumuzda daha rahat akması, enerjiyi daha kolay almak için kol ve bacaklarımızı çaprazlamıyoruz.) Bu video aracılığıyla bana gelen Altın Gümüş Mor alev enerjisini sevgiyle kabul ediyorum diye niyet ettikten sonra gözlerinizi kapatıp video süresince meditatif bir şekilde beklemeniz yeterli. Başınızın üstünden akan altın, gümüş(beyaz), mor renkli şelalelerin altında yıkandığınızı, tüm negatif enerjilerin akıp gittiğini ve topraklandığınızı imajine edebilirsiniz. Dilediğiniz kadar dinleyebilirsiniz. Her birimiz eşsiz olduğumuzdan deneyimlerimizde eşsizdir. Bu sebeple bu videodan yararlanma süresinin herkes için farklı olduğunu hatırlatmak isterim. Enerjiye açık olmak ve akışı kolaylaştırmak için nefes pratiğini kendi hızınıza göre yapın. İyileşme sürecine yardımcı olmak için seans sonrasında mutlaka bol bol su içmeyi unutmayın!!! Kulaklıkla dinlemenize gerek yoktur. Ancak kulaklıkla dinlemeyi tercih ederseniz dinlediğiniz cihazın vücudunuza temas etmemesine özen gösterin. Müzik sizi rahatlatmak amacıyla konulmuştur. Eğer müzik sesi rahatsız ediyorsa videonun oynat tuşuna basıp, konuyla ilgili enerji almaya niyet ettikten sonra videoyu sessiz bir şekilde dinleyebilirsiniz. Seans süresince meditatif bir şekilde beklemeniz ve enerjiyi almayı kabul etmeniz yeterlidir. Enerjiler saf sevgi, saf ışıktır ve asla zarar vermez sadece şifalandırırlar. ÖNEMLİ!!! Araba kullanırken ya da dikkat gerektiren bir iş yaparken bu videoların dinlenmesi uygun değildir. UYARI!!! Bu videolar tıbbı bir tedavi, teşhis veya öneri yerine geçmez.Tamamlayıcı olarak vücudun doğal iyileştirme yeteneklerini destekleyerek gevşeme ve stresi azaltmak amacıyla hazırlanmıştır.Sağlık sorunlarınızda mutlaka profesyonel sağlık uzmanlarına başvurun. Müzik: Youtube Audio Library #Altın Gümüş Mor Alev Enerjisiyle Negatif Enerjilerden Arınma | Aura Temizliği 🙌 #altınyüzük 2022 altın,altın yorumları,gramaltın,teknik yorum,dolar,cumhuriyet altın,dolar hareketi,çeyrek altın,ekonomi,bilezik

#Altın Gümüş Mor Alev Enerjisiyle Negatif Enerjilerden Arınma | Aura Temizliği 🙌 #altınkolye 2022 Haber Detay
Bu haber 18 Mayıs 2022 - 2:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#Altın Gümüş Mor Alev Enerjisiyle Negatif Enerjilerden Arınma | Aura Temizliği 🙌 #altınbileklik 2022

#altınkolye #altınbileklik #altınyüzük #altinkolye #hilalaltınbilek #altınküpe #altıniğne #altıntakı #altınbilezik #altınkaplamabilezikler #altınkaplamakolye #altınset #14ayaraltın #altınbileklikmodelleri #altınzincir

5 Kişi Okudu – 2 Kişi Beğendi Sende beğen…

Rahatsız edilmeyeceğiniz sessiz bir yere geçin. Oturabilir ya da uzanabilirsiniz. Kollarınız ve bacaklarınız çapraz olmasın. Yani bacak bacak üstüne atmayın, ellerinizi avuç içleriniz yukarı bakacak şekilde iki yanınızda, oturuyorsanız dizlerinizin üstüne koyarak dinlendirebilirsiniz.(Yaşam enerjisinin vücudumuzda daha rahat akması, enerjiyi daha kolay almak için kol ve bacaklarımızı çaprazlamıyoruz.)

Bu video aracılığıyla bana gelen Altın Gümüş Mor alev enerjisini sevgiyle kabul ediyorum diye niyet ettikten sonra gözlerinizi kapatıp video süresince meditatif bir şekilde beklemeniz yeterli.

Başınızın üstünden akan altın, gümüş(beyaz), mor renkli şelalelerin altında yıkandığınızı, tüm negatif enerjilerin akıp gittiğini ve topraklandığınızı imajine edebilirsiniz.

Dilediğiniz kadar dinleyebilirsiniz. Her birimiz eşsiz olduğumuzdan deneyimlerimizde eşsizdir. Bu sebeple bu videodan yararlanma süresinin herkes için farklı olduğunu hatırlatmak isterim.

Enerjiye açık olmak ve akışı kolaylaştırmak için nefes pratiğini kendi hızınıza göre yapın.

İyileşme sürecine yardımcı olmak için seans sonrasında mutlaka bol bol su içmeyi unutmayın!!!

Kulaklıkla dinlemenize gerek yoktur. Ancak kulaklıkla dinlemeyi tercih ederseniz dinlediğiniz cihazın vücudunuza temas etmemesine özen gösterin. Müzik sizi rahatlatmak amacıyla konulmuştur.

#Bir dakikada piyasalar, 5 Ekim 2023 #borsa #dolar #altın #altınkolye 2022 Haber Detay#Bir dakikada piyasalar, 5 Ekim 2023 #borsa #dolar #altın #altınkolye 2022 Haber Detay

Eğer müzik sesi rahatsız ediyorsa videonun oynat tuşuna basıp, konuyla ilgili enerji almaya niyet ettikten sonra videoyu sessiz bir şekilde dinleyebilirsiniz.

Seans süresince meditatif bir şekilde beklemeniz ve enerjiyi almayı kabul etmeniz yeterlidir.

Enerjiler saf sevgi, saf ışıktır ve asla zarar vermez sadece şifalandırırlar.

ÖNEMLİ!!!
Araba kullanırken ya da dikkat gerektiren bir iş yaparken bu videoların dinlenmesi uygun değildir.

UYARI!!!
Bu videolar tıbbı bir tedavi, teşhis veya öneri yerine geçmez.Tamamlayıcı olarak vücudun doğal iyileştirme yeteneklerini destekleyerek gevşeme ve stresi azaltmak amacıyla hazırlanmıştır.Sağlık sorunlarınızda mutlaka profesyonel sağlık uzmanlarına başvurun.

Müzik: Youtube Audio Library

#Altın Gümüş Mor Alev Enerjisiyle Negatif Enerjilerden Arınma | Aura Temizliği 🙌 #altınyüzük 2022

altın,altın yorumları,gramaltın,teknik yorum,dolar,cumhuriyet altın,dolar hareketi,çeyrek altın,ekonomi,bilezik

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler