Son Dakika Haberler

#ALTINORDU’NUN MOBİL SAĞLIK TARAMA ARACI KIRSAL MAHALLELERDE kent52 #Sağlıkhaberleri 2022 Haber Detay

#ALTINORDU’NUN MOBİL SAĞLIK TARAMA ARACI KIRSAL MAHALLELERDE kent52 #Sağlıkhaberleri 2022 #sağlık #sağlıklıbeslenme #sağlıklı #sağlıklıtarifler #sağlıklıhayat #sağlıklıtabaklar 1 Kişi Okudu – 0 Kişi Beğendi Sende beğen… ALTINORDU’NUN MOBİL SAĞLIK TARAMA ARACI KIRSAL MAHALLELERDE Başkan Aşkın Tören’in talimatları doğrultusunda Altınordu Belediyesince kesintisiz sürdürülen Mobil Sağlık Tarama hizmeti, özellikle kırsal mahallelerde yatağa bağımlı hastalar, yaşlılar ve engelli bireylerimize adeta can suyu olmaya devam ediyor. Sağlık Müdürlüğü iş birliği ile yürütülen program çerçevesinde, Tansiyon, şeker ölçümlerinin yanında Röntgen, ultrason, EKG cihazı ile solunum ve işitme testleri de yapılabilen tam donanımlı Mobil Sağlık Tarama aracı ile vatandaşlara hastane konforunda sağlık hizmeti sunuluyor. Kırsal mahalleleri tek tek dolaşan Mobil Sağlık Aracımız ile bugün; Akçatepe Mahallesinde 105 vatandaşa alanında uzman sağlık ekipleri tarafından hem ilk basamak sağlık hizmetleri sunuldu hem de yaygın olarak görülen kanser türleri ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Başkan Aşkın Tören, “Mobil Sağlık Tarama Aracımız özellikle yaşlı büyüklerimiz ve hastaneye gitmekte güçlük çeken hastalarımız, engelli kardeşlerimiz ile evde bakım ve tedavileri gereken hastalarımız için önemli bir hizmeti ifa ediyor. hemşehrilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak ve yaşam konforunu arttırmak için her alanda hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Tüm hemşehrilerimize sağlıklı günler diliyorum” diye konuştu. Mobil Sağlık Tarama Aracı Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile yapılan program doğrultusunda her gün kırsal mahallelerde Sağlık Tarama hizmetlerine devam ediyor. #ALTINORDU’NUN MOBİL SAĞLIK TARAMA ARACI KIRSAL MAHALLELERDE kent52 #sağlıklıhayat 2022 c vitamini hastalık,5 dakikada sağlık,süper ilaç,sağlık olumlamaları,canan karatay,aspirinin faydaları,aspirinle yüz maskesi,c vitamini kalp,kalp c vitamini,beden sağlık veren olumlamalar,süper ilaç aspirin,aspirinin cilde faydaları,aspirin kullanma kılavuzu,yavuz yörükoğlu

#ALTINORDU’NUN MOBİL SAĞLIK TARAMA ARACI KIRSAL MAHALLELERDE kent52 #Sağlıkhaberleri 2022 Haber Detay
Bu haber 31 Mayıs 2022 - 20:40 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#ALTINORDU’NUN MOBİL SAĞLIK TARAMA ARACI KIRSAL MAHALLELERDE kent52 #Sağlıkhaberleri 2022

#sağlık #sağlıklıbeslenme #sağlıklı #sağlıklıtarifler #sağlıklıhayat #sağlıklıtabaklar

1 Kişi Okudu – 0 Kişi Beğendi Sende beğen…

ALTINORDU’NUN MOBİL SAĞLIK TARAMA ARACI KIRSAL MAHALLELERDE

Başkan Aşkın Tören’in talimatları doğrultusunda Altınordu Belediyesince kesintisiz sürdürülen Mobil Sağlık Tarama hizmeti, özellikle kırsal mahallelerde yatağa bağımlı hastalar, yaşlılar ve engelli bireylerimize adeta can suyu olmaya devam ediyor.

Sağlık Müdürlüğü iş birliği ile yürütülen program çerçevesinde, Tansiyon, şeker ölçümlerinin yanında Röntgen, ultrason, EKG cihazı ile solunum ve işitme testleri de yapılabilen tam donanımlı Mobil Sağlık Tarama aracı ile vatandaşlara hastane konforunda sağlık hizmeti sunuluyor.

#TÜRKMEN TEYZE YÜREĞİNE SAĞLIK #Sağlıkhaberleri 2022 Haber Detay#TÜRKMEN TEYZE YÜREĞİNE SAĞLIK #Sağlıkhaberleri 2022 Haber Detay

Kırsal mahalleleri tek tek dolaşan Mobil Sağlık Aracımız ile bugün; Akçatepe Mahallesinde 105 vatandaşa alanında uzman sağlık ekipleri tarafından hem ilk basamak sağlık hizmetleri sunuldu hem de yaygın olarak görülen kanser türleri ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

Başkan Aşkın Tören, “Mobil Sağlık Tarama Aracımız özellikle yaşlı büyüklerimiz ve hastaneye gitmekte güçlük çeken hastalarımız, engelli kardeşlerimiz ile evde bakım ve tedavileri gereken hastalarımız için önemli bir hizmeti ifa ediyor. hemşehrilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak ve yaşam konforunu arttırmak için her alanda hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Tüm hemşehrilerimize sağlıklı günler diliyorum” diye konuştu.

Mobil Sağlık Tarama Aracı Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile yapılan program doğrultusunda her gün kırsal mahallelerde Sağlık Tarama hizmetlerine devam ediyor.

#ALTINORDU’NUN MOBİL SAĞLIK TARAMA ARACI KIRSAL MAHALLELERDE kent52 #sağlıklıhayat 2022

c vitamini hastalık,5 dakikada sağlık,süper ilaç,sağlık olumlamaları,canan karatay,aspirinin faydaları,aspirinle yüz maskesi,c vitamini kalp,kalp c vitamini,beden sağlık veren olumlamalar,süper ilaç aspirin,aspirinin cilde faydaları,aspirin kullanma kılavuzu,yavuz yörükoğlu

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER