Son Dakika Haberler

#BİR OTOMOBİL KULLANILAMAZ HALE GELDİ #Otomobil 2022 Haber Detay

#BİR OTOMOBİL KULLANILAMAZ HALE GELDİ #elektrikliotomobil 2022 #ikincielotomobil #otomobiltutkusu #klasikotomobil #yerliotomobil #otomobildünyası #klasikotomobilkulubu #elektrikliotomobil #otomobiller #sporotomobil #araba #arabanaliz 20 Kişi Okudu – 0 Kişi Beğendi Sende beğen… DÜZCE ŞEHİR MERKEZİNDE KORKUTAN YANGIN BİR OTOMOBİL KULLANILAMAZ HALE GELDİ Düzce şehir merkezinde bir otelin otopark kısmında çıkan yangın, paniğe neden oldu. Yangında bir otomobil tamamen kullanılamaz hale gelirken, yangına otel çalışanları ve Düzce Belediyesi İtfaiye ekipleri müdahale etti. Düzce şehir merkezinde sıcak saatler yaşandı. Kültür Mahallesi Ömer Seyfettin Sokak üzerinde bulunan bir otelin otopark kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Otoparktan dumanların yükseldiğini gören otel çalışanları ve çevre sakinleri, durumu Düzce 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın otel çalışanları ve itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kontrol altına alındı. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında, otoparkta bulunan bir otomobil tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini belirlemek için inceleme başlattı. #BİR OTOMOBİL KULLANILAMAZ HALE GELDİ #otomobiltutkusu 2022 elektrikli otomobil haber,#yerliotomobil,milli otomobil,#elektrikliotomobil,otomatik egea,togg fabrika,dizel otomatik egea,togg son dakika,#elektrikliaraba,elektrikli araba,milli araç,alfa romeo tonale,otomatik egea cross,e-transit özellikleri,batarya,arabalar,elektrikli egea,#yerlioto,teknoloji,#arabalar,milli oto,son dakika,dizel egea,#sondakika,elektrikli transit,#yerliaraba,car,araba videoları,ford transit,ford

#BİR OTOMOBİL KULLANILAMAZ HALE GELDİ #Otomobil 2022 Haber Detay
Bu haber 04 Kasım 2022 - 17:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#BİR OTOMOBİL KULLANILAMAZ HALE GELDİ #elektrikliotomobil 2022

#ikincielotomobil #otomobiltutkusu #klasikotomobil #yerliotomobil #otomobildünyası #klasikotomobilkulubu #elektrikliotomobil #otomobiller #sporotomobil #araba #arabanaliz

20 Kişi Okudu – 0 Kişi Beğendi Sende beğen…

DÜZCE ŞEHİR MERKEZİNDE KORKUTAN YANGIN
BİR OTOMOBİL KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Düzce şehir merkezinde bir otelin otopark kısmında çıkan yangın, paniğe neden oldu. Yangında bir otomobil tamamen kullanılamaz hale gelirken, yangına otel çalışanları ve Düzce Belediyesi İtfaiye ekipleri müdahale etti.
Düzce şehir merkezinde sıcak saatler yaşandı. Kültür Mahallesi Ömer Seyfettin Sokak üzerinde bulunan bir otelin otopark kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
Otoparktan dumanların yükseldiğini gören otel çalışanları ve çevre sakinleri, durumu Düzce 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.
İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın otel çalışanları ve itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kontrol altına alındı.
Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında, otoparkta bulunan bir otomobil tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

#Çöz çözebilirsen! #atvhaber #otomobil #teknoloji #shorts #Otomobil 2022 Haber Detay#Çöz çözebilirsen! #atvhaber #otomobil #teknoloji #shorts #Otomobil 2022 Haber Detay

İtfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini belirlemek için inceleme başlattı.

#BİR OTOMOBİL KULLANILAMAZ HALE GELDİ #otomobiltutkusu 2022

elektrikli otomobil haber,#yerliotomobil,milli otomobil,#elektrikliotomobil,otomatik egea,togg fabrika,dizel otomatik egea,togg son dakika,#elektrikliaraba,elektrikli araba,milli araç,alfa romeo tonale,otomatik egea cross,e-transit özellikleri,batarya,arabalar,elektrikli egea,#yerlioto,teknoloji,#arabalar,milli oto,son dakika,dizel egea,#sondakika,elektrikli transit,#yerliaraba,car,araba videoları,ford transit,ford

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER