Son Dakika Haberler

##BROWNİE TARİFİ 🍫 #lezzetli #fit #pratik tatlı #TatlıTarifleri 2022 Haber Detay

##BROWNİE TARİFİ 🍫 #lezzetli #fit #pratik tatlı #TatlıTarifleri 2022 #tatlıtarifleri #tatlitarifleri #kolaytatlıtarifleri #tatlıtariflerim #tatlınasılyapılır #sütlatnasılyapılır #baklavanasılyapılır #değişiktatlılar # 1401 Kişi Okudu – 0 Kişi Beğendi Sende beğen… 🌟Herkese Güzel Güneşli☀️ Bir Ankara Gününden Kocaman Merhaba 🖐🏻💕 🌟Diyette|Beslenmenizde yasak yok porsiyon kontrolü var diyerek bugün sizlere tadına doyamayacağınız bir tarif olan “Brownie” ile geldim.💕🥧 İçeriği temiz 😍 çok malzeme gerektirmeyen Brownie’mizin tadı bizde oldukça beğenildi.👌🏻💕. 👉🏻Bu arada sayfamda”Fit Brownie🥧🍫” tarifininde olduğunu fit olarak tüketmek isterseniz onu da yapabileceğinizi belirtmek isterim.😊👐🏻 🌟Tadına Doyulmayan Brownie 🍫🥧🤤; 📍Malzemeler : 🥚2 Yumurta 🍚1/2 Su Bardağı Un (Unu eleyerek yavaş yavaş katmanız topak topak olmasını önler.) 🧈200 Gram Tereyağı 🍫80 Gram (1.5 Paket Bitter çikolata) 🍚3/4 Su Bardağı Toz Şeker 🍚1 Paket Vanilya 📍Yapılışı: 1️⃣Öncellikle 2 adet yumurtayı köpük köpük olana kadar çırpıyoruz. Daha sonra içerisine 3/4 su bardağı şekerimizi ekliyoruz ve karıştırıyoruz. Daha sonra içerisine 1/2 su bardağı unu ve 1 paket vanilyayı ekliyoruz ve karıştırıyoruz. 2️⃣Daha sonra 200 gram tereyağımızı eritiyoruz ve içerisine 80 gram bitter çikolatamızı azar azar ekleyerek eritiyoruz.(Burada çikolata yanmamalı dikkat etmeyi unutmayın.) 3️⃣Daha sonra ilk hazırladığımız karışımımızın içerisine erimiş tereyağı ve çikolatayı azar azar karıştırarak ekliyoruz ve brownie karışımımızı hazırlıyoruz. 4️⃣Ve son olarak önceden yağlamış ve içerisine azıcık un dökmüş olduğumuz kabımızın içerisine karışımımızı döküyoruz ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında kontrollü olarak yaklaşık olarak 20 – 25 dakika pişiyoruz. Kekinizin fazla pişmesi kekin kuru olmasına sebep olacağını da unutmayın. 🌟Afiyet Olsun.💕😋 🌟Çayınızın, kahvenizin ve sütünüzün yanında bu güzel tarifi afiyetle tüketebilirsiniz. 💕 Daha fazla #sağlıklı #pratik ve #fit tarifler için instagram sayfamdan “dytnursimadursun dan” beni takip edebilirsiniz. ##BROWNİE TARİFİ 🍫 #lezzetli #fit #pratik tatlı #tatlınasılyapılır 2022 tatlı tarifleri,kolay tatlı tarifleri,basit tatlı tarifleri,tatlı tarifi,ay tatlisi tarifi video,sevde nur kaya tarifleri,nefis yemek tarifleri,ay tatlısı nefis yemek tarifleri,aypare tatlısı tarifi,kedi dili pasta tarifi,aypare tatlısı nefis yemek tarifleri,ay tatlısı tarifi nefis yemek tarifleri,ay tatlısı malzemeleri,kolay tatlılar,pratik,sütlü tatlılar

##BROWNİE TARİFİ 🍫 #lezzetli #fit #pratik tatlı #TatlıTarifleri 2022 Haber Detay
Bu haber 30 Ağustos 2022 - 14:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#BROWNİE TARİFİ 🍫 #lezzetli #fit #pratik tatlı #TatlıTarifleri 2022

#tatlıtarifleri #tatlitarifleri #kolaytatlıtarifleri #tatlıtariflerim #tatlınasılyapılır #sütlatnasılyapılır #baklavanasılyapılır #değişiktatlılar #

1401 Kişi Okudu – 0 Kişi Beğendi Sende beğen…

🌟Herkese Güzel Güneşli☀️ Bir Ankara Gününden Kocaman Merhaba 🖐🏻💕

🌟Diyette|Beslenmenizde yasak yok porsiyon kontrolü var diyerek bugün sizlere tadına doyamayacağınız bir tarif olan “Brownie” ile geldim.💕🥧 İçeriği temiz 😍 çok malzeme gerektirmeyen Brownie’mizin tadı bizde oldukça beğenildi.👌🏻💕.

👉🏻Bu arada sayfamda”Fit Brownie🥧🍫” tarifininde olduğunu fit olarak tüketmek isterseniz onu da yapabileceğinizi belirtmek isterim.😊👐🏻

🌟Tadına Doyulmayan Brownie 🍫🥧🤤;

📍Malzemeler :
🥚2 Yumurta
🍚1/2 Su Bardağı Un (Unu eleyerek yavaş yavaş katmanız topak topak olmasını önler.)
🧈200 Gram Tereyağı
🍫80 Gram (1.5 Paket Bitter çikolata)
🍚3/4 Su Bardağı Toz Şeker
🍚1 Paket Vanilya

📍Yapılışı:
1️⃣Öncellikle 2 adet yumurtayı köpük köpük olana kadar çırpıyoruz. Daha sonra içerisine 3/4 su bardağı şekerimizi ekliyoruz ve karıştırıyoruz. Daha sonra içerisine 1/2 su bardağı unu ve 1 paket vanilyayı ekliyoruz ve karıştırıyoruz.

2️⃣Daha sonra 200 gram tereyağımızı eritiyoruz ve içerisine 80 gram bitter çikolatamızı azar azar ekleyerek eritiyoruz.(Burada çikolata yanmamalı dikkat etmeyi unutmayın.)

3️⃣Daha sonra ilk hazırladığımız karışımımızın içerisine erimiş tereyağı ve çikolatayı azar azar karıştırarak ekliyoruz ve brownie karışımımızı hazırlıyoruz.

4️⃣Ve son olarak önceden yağlamış ve içerisine azıcık un dökmüş olduğumuz kabımızın içerisine karışımımızı döküyoruz ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında kontrollü olarak yaklaşık olarak 20 – 25 dakika pişiyoruz. Kekinizin fazla pişmesi kekin kuru olmasına sebep olacağını da unutmayın.

🌟Afiyet Olsun.💕😋

🌟Çayınızın, kahvenizin ve sütünüzün yanında bu güzel tarifi afiyetle tüketebilirsiniz. 💕

Daha fazla #sağlıklı #pratik ve #fit tarifler için instagram sayfamdan “dytnursimadursun dan” beni takip edebilirsiniz.

#BROWNİE TARİFİ 🍫 #lezzetli #fit #pratik tatlı #tatlınasılyapılır 2022

tatlı tarifleri,kolay tatlı tarifleri,basit tatlı tarifleri,tatlı tarifi,ay tatlisi tarifi video,sevde nur kaya tarifleri,nefis yemek tarifleri,ay tatlısı nefis yemek tarifleri,aypare tatlısı tarifi,kedi dili pasta tarifi,aypare tatlısı nefis yemek tarifleri,ay tatlısı tarifi nefis yemek tarifleri,ay tatlısı malzemeleri,kolay tatlılar,pratik,sütlü tatlılar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler