Son Dakika Haberler

#Clementoni Hikayeci, Bir Varmış Bir Yokmuş | Hayal Gücünü Geliştiren Hikayeler #Hikayeler 2022 Haber Detay

#Clementoni Hikayeci, Bir Varmış Bir Yokmuş | Hayal Gücünü Geliştiren Hikayeler #hikayeler 2022 #hikayeler #korkuhikayeleri #başarıhikayeleri #hikaye #kısahikayeler #dinihikayeler #anlamlıhikayeler 5 Kişi Okudu – 0 Kişi Beğendi Sende beğen… Hikayeci ile hayal gücünüzün sınırlarını zorlayın! Makaralar çevrilerek oluşturulacak hikaye kombinasyonları ile; her seferinde farklı karakterleri, ortamları, duyguları ve yeni olayları biraraya getirerek keşfedilecek farklı hikayeler dünyası sunar. Her defasında farklı bir hikaye Çocuğunuz, hikaye ortamlarından ve ana karakterlerden (hayvanlar, fantastik veya maskeli karakterler ile mesleklerine göre karakterler) seçim yapmak için 3 makarayı çevirebilir ve hikayesinin nasıl olması gerektiğine kendi karar vererek kurgulayabilir. Dinleme becerileri gelişsin İnteraktif hikayeci ile 64 farklı hikaye oluşturmak için öğeler her seferinde farklı şekilde kombine edilebilir. Küçük çocuklarda hayal gücünü, dinleme becerilerini ve dikkati harekete geçirmek için ideal bir oyuncak. #masal #hikaye #ekransızoyun #ekransızoyuncak #Clementoni Hikayeci, Bir Varmış Bir Yokmuş | Hayal Gücünü Geliştiren Hikayeler #hikaye 2022 hikaye,hikayeler,sihirli hikayeler,hikayeler masallar,masal hikayeleri dinle,hikayeleri masal hikayeleri,prens ve prenses hikayeleri

#Clementoni Hikayeci, Bir Varmış Bir Yokmuş | Hayal Gücünü Geliştiren Hikayeler #Hikayeler 2022 Haber Detay
Bu haber 11 Mayıs 2022 - 17:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#Clementoni Hikayeci, Bir Varmış Bir Yokmuş | Hayal Gücünü Geliştiren Hikayeler #hikayeler 2022

#hikayeler #korkuhikayeleri #başarıhikayeleri #hikaye #kısahikayeler #dinihikayeler #anlamlıhikayeler

5 Kişi Okudu – 0 Kişi Beğendi Sende beğen…

Hikayeci ile hayal gücünüzün sınırlarını zorlayın!
Makaralar çevrilerek oluşturulacak hikaye kombinasyonları ile; her seferinde farklı karakterleri, ortamları, duyguları ve yeni olayları biraraya getirerek keşfedilecek farklı hikayeler dünyası sunar.

Her defasında farklı bir hikaye
Çocuğunuz, hikaye ortamlarından ve ana karakterlerden (hayvanlar, fantastik veya maskeli karakterler ile mesleklerine göre karakterler) seçim yapmak için 3 makarayı çevirebilir ve hikayesinin nasıl olması gerektiğine kendi karar vererek kurgulayabilir.

Dinleme becerileri gelişsin
İnteraktif hikayeci ile 64 farklı hikaye oluşturmak için öğeler her seferinde farklı şekilde kombine edilebilir.

Küçük çocuklarda hayal gücünü, dinleme becerilerini ve dikkati harekete geçirmek için ideal bir oyuncak.

#masal #hikaye #ekransızoyun #ekransızoyuncak

#Clementoni Hikayeci, Bir Varmış Bir Yokmuş | Hayal Gücünü Geliştiren Hikayeler #hikaye 2022

hikaye,hikayeler,sihirli hikayeler,hikayeler masallar,masal hikayeleri dinle,hikayeleri masal hikayeleri,prens ve prenses hikayeleri

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler