Son Dakika Haberler

#Depremde Hayat Kurtaran Yerli DAR! Harp ve Radar Teknolojisi #TeknolojiHaberleri 2022 Haber Detay

#Depremde Hayat Kurtaran Yerli DAR! Harp ve Radar Teknolojisi #TeknolojiHaberleri 2022 #teknoloji #milliteknolojihamlesi #teknolojik #teknolojihaberleri 1479 Kişi Okudu – 167 Kişi Beğendi Sende beğen… Hayat kurtaran teknoloji Duvar Arkası Radar (DAR), Ultra Geniş Bant (UGB) sinyaller vasıtasıyla, görsel erişim imkanının olmadığı, kapalı mekânlarda bulunan sabit ve hareketli hedef unsurlara ait konum bilgilerini iki boyutlu olarak elde etmek için kullanılan bir radar sistemidir. Türk savunma sanayisi şirketlerinden STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş. tarafından yerli imkanlarla üretilen Duvar Arkası Radar (DAR) cihazı, deprem bölgesindeki arama kurtarma çalışmalarında etkin rol üstlendi ve vatandaşlarımızın hayatını kurtardı. ELEKTRONİK HARP VE RADAR SİSTEMLERİ Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://bit.ly/FrekansTVDestek Frekans’a Abone ol: http://bit.ly/FrekansAbone Websitemiz: https://pintitavsiyeleri.com/ Dostlar, videoların devamı için like atmayı ve ”Bildirimleri” açarak paylaşmayı unutmayın. Her gün saat 18:00’da görüşelim. Eski bilgisayarları gördünüz mü? https://bit.ly/2WTOSIX Beni Takipte Kal! https://www.instagram.com/dipfrekans/ https://www.facebook.com/groups/FrekansTV/ Abone ol : ) https://goo.gl/sQpnp3 Discord: https://discord.gg/Dz6EStg8Kk Soru Sor: https://www.facebook.com/groups/frekansTV/ *Canlı Yayın: https://www.twitch.tv/frekanstv Kesinlikle İzlemeniz Gereken Eğlenceli Videolarımız! Çin’den Alınabilecek Ürünler: https://goo.gl/L6LrLV Son teknoloji: http://bit.ly/2t95HOY Bilgisayar Toplama: http://bit.ly/2rZQQHs Taşınabilir Hoparlör: http://bit.ly/2sr0Zj9 Ucuz Klavye ve Ucuz Fare: http://bit.ly/2rjQkBZ Merhaba, ben Frekans. Son teknoloji ve ucuz teknolojik ürünleri paylaşmayı seviyorum. Çin’den alışveriş yapıp ucuz ürünler ve indirimli bilgisayar parçaları tanıtıyorum. Desteklerinizle Youtube Ailemiz büyüyor. Telefonlar, bilgisayar oyunları, oyun bilgisayarı ve bilgisayar toplama rehberleri ile başladık. Ucuz, ilginç, havalı, oyun, teknoloji, bilgisayar, inceleme, pc, sistem toplama, laptop, monitör, klavye, işlemci, ekran kartı, hoparlör, kulaklık, oyuncu faresi, telefon inceleme konuları ile ilerledik. Teknoloji haberleri, ilginç ürünler, ucuz bilgisayarlar ve ikinci el alışveriş rehberleri ile de siz değerli takipçilerle ilerliyorum. #Depremde Hayat Kurtaran Yerli DAR! Harp ve Radar Teknolojisi #teknolojihaberleri 2022′ teknoloji haberleri,teknoloji,teknoloji gündemi,donanım haber,togg,ön inceleme,miilli savaş uçağı

#Depremde Hayat Kurtaran Yerli DAR! Harp ve Radar Teknolojisi #TeknolojiHaberleri 2022 Haber Detay
Bu haber 13 Şubat 2023 - 11:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#Depremde Hayat Kurtaran Yerli DAR! Harp ve Radar Teknolojisi #TeknolojiHaberleri 2022

#teknoloji #milliteknolojihamlesi #teknolojik #teknolojihaberleri

1479 Kişi Okudu – 167 Kişi Beğendi Sende beğen…

Hayat kurtaran teknoloji Duvar Arkası Radar (DAR), Ultra Geniş Bant (UGB) sinyaller vasıtasıyla, görsel erişim imkanının olmadığı, kapalı mekânlarda bulunan sabit ve hareketli hedef unsurlara ait konum bilgilerini iki boyutlu olarak elde etmek için kullanılan bir radar sistemidir.
Türk savunma sanayisi şirketlerinden STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş. tarafından yerli imkanlarla üretilen Duvar Arkası Radar (DAR) cihazı, deprem bölgesindeki arama kurtarma çalışmalarında etkin rol üstlendi ve vatandaşlarımızın hayatını kurtardı.

ELEKTRONİK HARP VE RADAR SİSTEMLERİ

Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın:
https://bit.ly/FrekansTVDestek

Frekans’a Abone ol: http://bit.ly/FrekansAbone
Websitemiz: https://pintitavsiyeleri.com/
Dostlar, videoların devamı için like atmayı ve ”Bildirimleri” açarak paylaşmayı unutmayın. Her gün saat 18:00’da görüşelim.

Eski bilgisayarları gördünüz mü? https://bit.ly/2WTOSIX

Beni Takipte Kal!
https://www.instagram.com/dipfrekans/
https://www.facebook.com/groups/FrekansTV/

Abone ol : ) https://goo.gl/sQpnp3
Discord: https://discord.gg/Dz6EStg8Kk
Soru Sor: https://www.facebook.com/groups/frekansTV/
*Canlı Yayın: https://www.twitch.tv/frekanstv

Kesinlikle İzlemeniz Gereken Eğlenceli Videolarımız!
Çin’den Alınabilecek Ürünler: https://goo.gl/L6LrLV
Son teknoloji: http://bit.ly/2t95HOY
Bilgisayar Toplama: http://bit.ly/2rZQQHs
Taşınabilir Hoparlör: http://bit.ly/2sr0Zj9
Ucuz Klavye ve Ucuz Fare: http://bit.ly/2rjQkBZ

Merhaba, ben Frekans. Son teknoloji ve ucuz teknolojik ürünleri paylaşmayı seviyorum. Çin’den alışveriş yapıp ucuz ürünler ve indirimli bilgisayar parçaları tanıtıyorum. Desteklerinizle Youtube Ailemiz büyüyor. Telefonlar, bilgisayar oyunları, oyun bilgisayarı ve bilgisayar toplama rehberleri ile başladık. Ucuz, ilginç, havalı, oyun, teknoloji, bilgisayar, inceleme, pc, sistem toplama, laptop, monitör, klavye, işlemci, ekran kartı, hoparlör, kulaklık, oyuncu faresi, telefon inceleme konuları ile ilerledik. Teknoloji haberleri, ilginç ürünler, ucuz bilgisayarlar ve ikinci el alışveriş rehberleri ile de siz değerli takipçilerle ilerliyorum.

#Depremde Hayat Kurtaran Yerli DAR! Harp ve Radar Teknolojisi #teknolojihaberleri 2022′

teknoloji haberleri,teknoloji,teknoloji gündemi,donanım haber,togg,ön inceleme,miilli savaş uçağı

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
10 ADET YORUM YAPILDI
  • Frekans TV13 Şubat 2023 / 11:39 Cevapla

    Sevgili dostlar, öneri ve tavsiyeleriniz benim için çok önemli. Bizler neler yapabiliriz konusunda yardımcı olmak isteyen varsa beraber de çalışabiliriz. Daha fazla acılar yaşanmasın. Sevgiler…

  • SadeceSaid 0013 Şubat 2023 / 11:39 Cevapla

    abi sana instagram ve youtubdan ulaşamıyorum nasıl ulaşabilirim

  • Onr Onime13 Şubat 2023 / 11:39 Cevapla

    Frekans kardeşim. Meselâ uykusunda depreme yakalananları ilk sarsintida uyandırıp zaman kazandırabilecek bir cihaz araştırabilir misin?

  • Mtn Drn13 Şubat 2023 / 11:39 Cevapla

    Yapanların düşünenlerin eline emeğine sağlık.

  • Ali Kaya13 Şubat 2023 / 11:39 Cevapla

    Abi biz her zaman seni destekliyoruz seviliyorsun

  • Mehmet Can13 Şubat 2023 / 11:39 Cevapla

    Ben deprem sırasında kendimi o kadar şartlamışım ki İstanbulda deprem olacak diye yaşadığım depremi istanbul depremi sandım, aklıma hiç gelmedi yakın yerlerde deprem olacağı. İçimden diyorum inşallah istanbul değildir diye. Kahramanmaraş taymış. Ne yazık ki çok fazla can kaybı oldu tabi bunlar açıklananlar ve kimliği saptananlar. Hala cıkarılamamış cenazelere de göçük altında. İnşallah birdaha böyle birşey yaşanmaz ve İstanbul için önlemler alınır.

  • M. R Ahmet13 Şubat 2023 / 11:39 Cevapla

    ABİ BİZ SENİ DESTEKLİYORUZ

  • Bahadır İlkhan13 Şubat 2023 / 11:39 Cevapla

    Abi benim aklıma başka bişi geldi. Haarp silahi ile frekans veriyolarya onu ölçen bi cihaz yokmu abi bence o yapilmali? Onun yeride tespit edilmeli hatta o cihazi kullanan kişilerin tespiti gibi. En iyi teknoloji şuan bu olurdu.

  • Osman Leon13 Şubat 2023 / 11:39 Cevapla

    Böyle teknolojilerimizi anlatmanız takdire şayan. Emeğinize sağlık.

  • ONLY MİKAİL13 Şubat 2023 / 11:39 Cevapla

    filtre anlamlı olmuş kral seviliyorsun ❤️ bende bu teknolojiyi araştırıcam belki bende yapabilirim

  • POPÜLER FOTO GALERİLER
    SON DAKİKA HABERLERİ
    İLGİLİ HABERLER