Son Dakika Haberler

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

18 Kasım 2022 - 17:52 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Derya Müge Anlı’da Anlattı

Biliyorsunuz geçtiğimiz haftadan beri Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 23 yaşındaki Selim Yalçınkaya’nın şüpheli ö’lümü araştırılıyordu.
Selim Yalçınkaya’nın ailesi de Selim’in eski eşi Derya’nın bu cinayeti işlediğini ya da başkasına yaptırdığını iddia etmişti.
Derya’nın ilişki ağı da ci’nayet soruşturmasında epey dikkat çekmişti. Derya, eşini, eşinin arkadaşı ve amcası da dahil olmak üzere birçok kişiyle aldattığı ortaya çıkmıştı.İhanet mesajları ve görüntüleri ortaya çıkınca Derya’nın ‘Ben kıskandırmak isterken yanlışlıkla aldattım.’ ifadeleri herkesi şaşırtmıştı.

Daha sonra da geçtiğimiz günlerde Müge Anlı, Derya’nın ihanet yazışmaları canlı yayında göstermişti. Derya’nın başka erkeklerle yaptığı şeyleri eşi Selim’e anlatması herkesi çileden çıkarmıştı.

Derya, ilk önce bu mü’stehcen yazışmaları yapmadığını söylese de sonunda da bu mesajları attığını kabul etmişti.

yayının arka planında Derya’nın tüm gerçekleri Müge Anlı’ya anlattığı, Müge Anlı’nın bunları yayında dile getiremediği ve savcıya herşeyi anlatmasını istediği iddia edildi. Derya’nın yayında anlatmakta zorlandığı özel konular var

Ardından Derya yeni bir iddiayla stüdyoya gelmişti. Derya, “Selim evlendiğimizden beri kendisini tatmin etmek için hep benimle başkalarını düşünürdü. ‘Başkalarını da mı çağırsak?’ derdi. Mesela ‘Şu gelse’, ‘Şunu da çağırsak’, ‘Şununla şunu yapsak’ derdi.” sözleriyle eşinin baskısıyla üçlü ilişkilere girdiğini iddia etmişti.

Bunların yanı sıra olayı takip edenler iyi bilir Selim’in babası Adnan Yalçınkaya, Derya’nın birlikte olduğu Erdoğan isimli erkeği ö”ldürdüğü için cezaevine girmişti.

Adnan Yalçınkaya, Erdoğan’ın Derya’yla olan fotoğraflarını gördüğünü ve Erdoğan’ın kendisini tahrik ettiğini belirtmişti. Derya da bu fotoğrafların olduğunu kabul etmemişti.Bugün de Derya sonunda “Öyle fotoğraflar yok” dediği görüntülü konuşurken çekilen fotoğrafların varlığını kabul etti. “Erdoğan’la o fotoğrafım var benim. Ailemin başına bir şey gelecek, çocuğumu göstermeyecekler diye korkuttum için inkar ettim. Var ama böyle bir şey. Benim haberim yok ama Erdoğan çekmiş fotoğrafları.” dedi.

Derya, kayınpederinin mahkemesinde “Bu fotoğrafı kocam çekmişti. Daha sonra ayrılma sürecinde Erdoğan’la ikimizin fotoğrafını yan yana koymuşlar Photoshop yapmışlar.” şeklinde ifade vermişti.
Kayınpeder Adnan Yalçınkaya, Müge Anlı’ya gönderdiği mektupta Erdoğan’ın “Ben senin oğlunun karısıyla oğlunun yatak odasında beraber oldum. Ölmüş babanın hatrı varsa beni vur. “ dediğini ve üzerine geldiğini yazmıştı.

Derya’nın hem eşinin arkadaşı hem onun amcası ve birçok kişi ile aldatmış olması yayında dile getirilmişti.

“OĞLUNU KARI’SIYLA OĞLUNUN YAT-AK ODASINDA BER-ABER OLDUM”
Öte yandan Müge Anlı’nın Derya’nın cezaevindeki kayınpederinin gönderdiği mektubu okumasıyla olayın arka yüzü biraz daha aydınlandı. Müge Anlı mektuptaki şu ifadeleri okudu:

“Traktörü durdurdu, indi ve bana dedi ki ‘Sana karşı hatalıyım, ben senin oğlunun ka’rıs-ıyla oğlunun ya-tak od-asında be-raber oldum. Ö-lmüş babanın hatırı varsa beni vur.’ Belindeki s-ila-hı göstererek, kışkırtıcı hareketler yaparak üstüme geldi. Ben telaşlandım, ayak uçlarına doğru 2 el at-eş ettim korkutmak için. Üçüncünün nasıl patla-dığını bilmiyorum.”

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ