Son Dakika Haberler

#DİJİTAL SAĞLIK VE DİJİTAL EBELİK KONGRESİ DÜZENLENDİ #Sağlıkhaberleri 2022 Haber Detay

#DİJİTAL SAĞLIK VE DİJİTAL EBELİK KONGRESİ DÜZENLENDİ #Sağlıkhaberleri 2022 #sağlık #sağlıklıbeslenme #sağlıklı #sağlıklıtarifler #sağlıklıhayat #sağlıklıtabaklar 1 Kişi Okudu – 0 Kişi Beğendi Sende beğen… DİJİTAL SAĞLIK VE DİJİTAL EBELİK KONGRESİ DÜZENLENDİ SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİNDE 1. ULUSLARARASI 1. ULUSAL DİJİTAL DÜNYA – DİJİTAL SAĞLIK – DİJİTAL EBELİK KONGRESİ BAŞLADI. Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde 1. Uluslararası 1. Ulusal Dijital Dünya – Dijital Sağlık – Dijital Ebelik Kongresi Başladı. SCÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü tarafından 4 Eylül Kültür Merkezinde düzenlenen kongreye Sivas Sivas Vali Yardımcısı Selim Eser, SCÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Tolga Karaköy, SCÜ Rektör Danışmanı Doç. Dr. Enis Baha Biçer, Kongre Başkanı Doç. Dr. Büşra Cesur, dekanlar, müdürler, akademisyenler, idari personel ile öğrenciler katıldı. Saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program, açılış konuşmalarıyla devam etti. Sivas Vali Yardımcısı Eser söz alarak dünyanın teknolojik anlamda evrildiğini ve ülke olarak bunun dışında kalınamayacağını ifade etti. SCÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ataseven “Dijitalleşmenin etkilerini hala görüyoruz ve gün geçtikçe dijitale daha fazla entegre oluyoruz şeklinde konuştu. Son olarak konuşan Kongre Başkanı Doç. Dr. Cesur, “Yavaş yavaş entegre olmak istediğimiz dijitalleşmeye salgın süreciyle beraber çok daha hızlı bir geçiş yaşadık dedi. Konuşmaların ardından, kongrede emeği geçenlere protokol tarafından teşekkür belgesi verildi. Program, Dr. Ramazan Kurtoğlu tarafından gerçekleştirilen “Yeni Dünya Tasarımı: Sanal Para, Sentetik İnsan, Lego Din” başlıklı konferansla devam etti. #DİJİTAL SAĞLIK VE DİJİTAL EBELİK KONGRESİ DÜZENLENDİ #sağlıklıhayat 2022 c vitamini hastalık,5 dakikada sağlık,süper ilaç,sağlık olumlamaları,canan karatay,aspirinin faydaları,aspirinle yüz maskesi,c vitamini kalp,kalp c vitamini,beden sağlık veren olumlamalar,süper ilaç aspirin,aspirinin cilde faydaları,aspirin kullanma kılavuzu,yavuz yörükoğlu

#DİJİTAL SAĞLIK VE DİJİTAL EBELİK KONGRESİ DÜZENLENDİ #Sağlıkhaberleri 2022 Haber Detay
Bu haber 22 Ekim 2022 - 11:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#DİJİTAL SAĞLIK VE DİJİTAL EBELİK KONGRESİ DÜZENLENDİ #Sağlıkhaberleri 2022

#sağlık #sağlıklıbeslenme #sağlıklı #sağlıklıtarifler #sağlıklıhayat #sağlıklıtabaklar

1 Kişi Okudu – 0 Kişi Beğendi Sende beğen…

DİJİTAL SAĞLIK VE DİJİTAL EBELİK KONGRESİ DÜZENLENDİ

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİNDE 1. ULUSLARARASI 1. ULUSAL DİJİTAL DÜNYA – DİJİTAL SAĞLIK – DİJİTAL EBELİK KONGRESİ BAŞLADI.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde 1. Uluslararası 1. Ulusal Dijital Dünya – Dijital Sağlık – Dijital Ebelik Kongresi Başladı.

SCÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü tarafından 4 Eylül Kültür Merkezinde düzenlenen kongreye Sivas Sivas Vali Yardımcısı Selim Eser, SCÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Tolga Karaköy, SCÜ Rektör Danışmanı Doç. Dr. Enis Baha Biçer, Kongre Başkanı Doç. Dr. Büşra Cesur, dekanlar, müdürler, akademisyenler, idari personel ile öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program, açılış konuşmalarıyla devam etti.

#TÜRKMEN TEYZE YÜREĞİNE SAĞLIK #Sağlıkhaberleri 2022 Haber Detay#TÜRKMEN TEYZE YÜREĞİNE SAĞLIK #Sağlıkhaberleri 2022 Haber Detay

Sivas Vali Yardımcısı Eser söz alarak dünyanın teknolojik anlamda evrildiğini ve ülke olarak bunun dışında kalınamayacağını ifade etti.

SCÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ataseven “Dijitalleşmenin etkilerini hala görüyoruz ve gün geçtikçe dijitale daha fazla entegre oluyoruz şeklinde konuştu.

Son olarak konuşan Kongre Başkanı Doç. Dr. Cesur, “Yavaş yavaş entegre olmak istediğimiz dijitalleşmeye salgın süreciyle beraber çok daha hızlı bir geçiş yaşadık dedi.

Konuşmaların ardından, kongrede emeği geçenlere protokol tarafından teşekkür belgesi verildi.

Program, Dr. Ramazan Kurtoğlu tarafından gerçekleştirilen “Yeni Dünya Tasarımı: Sanal Para, Sentetik İnsan, Lego Din” başlıklı konferansla devam etti.

#DİJİTAL SAĞLIK VE DİJİTAL EBELİK KONGRESİ DÜZENLENDİ #sağlıklıhayat 2022

c vitamini hastalık,5 dakikada sağlık,süper ilaç,sağlık olumlamaları,canan karatay,aspirinin faydaları,aspirinle yüz maskesi,c vitamini kalp,kalp c vitamini,beden sağlık veren olumlamalar,süper ilaç aspirin,aspirinin cilde faydaları,aspirin kullanma kılavuzu,yavuz yörükoğlu

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER