Son Dakika Haberler

#DİL BENDE KALP SENDE #suyunüstündeyürüme #ibretlik hikayeler #Hikayeler 2022 Haber Detay

#DİL BENDE KALP SENDE #suyunüstündeyürüme #ibretlik hikayeler #hikayeler 2022 #hikayeler #korkuhikayeleri #başarıhikayeleri #hikaye #kısahikayeler #dinihikayeler #anlamlıhikayeler 1 Kişi Okudu – 0 Kişi Beğendi Sende beğen… Hoca, suyun üstünde yürümenin yolunu anlatıyor, köylü suyun üstünde yürüyor. Ama hoca söylediğini yapamıyor. İnanarak söylersen, suyun üstünde yürürsün. Önemli olan söylemek değil, söylediğini yapabilmektir. Bunun için de söylediğine ve kendine inanmak, başaracağına inanmak gerekir. Söylediğini yapabilmeyi başarmanın yolu inanç. İnanarak, suyun üstünde yürüyebileceğini söylersen, suyun üstünde yürürsün. Yeter ki; suyun üstünde yürüyebileceğini inanarak söyle. Kendine inanmak motivasyon için çok önemli. Çünkü, başarmak için kendine inanmak gerekli. İbretlik hikayemizden alınacak kıssadan hisse de bu… #başaracağınainanmak #başarmak için #kendine inanmak #DİL BENDE KALP SENDE #suyunüstündeyürüme #ibretlik hikayeler #hikaye 2022 hikaye,hikayeler,sihirli hikayeler,hikayeler masallar,masal hikayeleri dinle,hikayeleri masal hikayeleri,prens ve prenses hikayeleri

#DİL BENDE KALP SENDE #suyunüstündeyürüme #ibretlik hikayeler #Hikayeler 2022 Haber Detay
Bu haber 04 Ağustos 2022 - 23:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#DİL BENDE KALP SENDE #suyunüstündeyürüme #ibretlik hikayeler #hikayeler 2022

#hikayeler #korkuhikayeleri #başarıhikayeleri #hikaye #kısahikayeler #dinihikayeler #anlamlıhikayeler

1 Kişi Okudu – 0 Kişi Beğendi Sende beğen…

Hoca, suyun üstünde yürümenin yolunu anlatıyor, köylü suyun üstünde yürüyor. Ama hoca söylediğini yapamıyor. İnanarak söylersen, suyun üstünde yürürsün.

Önemli olan söylemek değil, söylediğini yapabilmektir. Bunun için de söylediğine ve kendine inanmak, başaracağına inanmak gerekir. Söylediğini yapabilmeyi başarmanın yolu inanç.

İnanarak, suyun üstünde yürüyebileceğini söylersen, suyun üstünde yürürsün. Yeter ki; suyun üstünde yürüyebileceğini inanarak söyle. Kendine inanmak motivasyon için çok önemli. Çünkü, başarmak için kendine inanmak gerekli.

İbretlik hikayemizden alınacak kıssadan hisse de bu…

#başaracağınainanmak #başarmak için #kendine inanmak

#DİL BENDE KALP SENDE #suyunüstündeyürüme #ibretlik hikayeler #hikaye 2022

hikaye,hikayeler,sihirli hikayeler,hikayeler masallar,masal hikayeleri dinle,hikayeleri masal hikayeleri,prens ve prenses hikayeleri

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER