Son Dakika Haberler

#El-Hidâye Dersleri 19: Altının Zekâtı – Abdülhamid Türkeri Hoca Efendi @ismailaganet #altınkolye 2022 Haber Detay

#El-Hidâye Dersleri 19: Altının Zekâtı – Abdülhamid Türkeri Hoca Efendi @ismailaganet #altınbileklik 2022 #altınkolye #altınbileklik #altınyüzük #altinkolye #hilalaltınbilek #altınküpe #altıniğne #altıntakı #altınbilezik #altınkaplamabilezikler #altınkaplamakolye #altınset #14ayaraltın #altınbileklikmodelleri #altınzincir 248 Kişi Okudu – 37 Kişi Beğendi Sende beğen… İsmailağa Fıkıh Kurulu Üyelerinden Abdülhamid Türkeri Hoca Efendi ile El-Hidâye Derslerinde bu hafta zekat bahsinin 19. bölümü işlendi. Abdülhamid Türkeri Hoca Efendi, bu haftaki el-Hidâye dersinde, altın üzerinden zekatın nasıl hesaplanması gerektiğini, 24, 22, 14 ve 8 ayar olan altınların zekatlarının nasıl belirlenmesi gerektiğini, altında nisap miktarının kaç gram olduğunu, elinde yalnızca nakit para birikimi olan kimselerin zekatlarını neye göre hesaplayacaklarını detaylarıyla anlatmaktadır. Osmanlı medreselerinde yıllarca ders kitabı olarak okutulan Hanefî fıkhının en mûteber kitaplarından olan el-Hidâye isimli eser İsmailağa Fıkıh Kurulu Üyelerinden Abdülhamid Türkeri Hoca Efendinin anlatımıyla İsmailağa NET’te başladı. İslâmî ilimler alanında ders ve sohbetlere, kısa soru-cevap videolarına, kısa kesitlere ve gündeme ilişkin özel programlara İsmailağa NET’ten ulaşabilirsiniz. Programlarımızın daha geniş kitlelere ulaşması için beğenip paylaşmanızı rica ederiz. — İSMAİLAĞA NET | Yolumuz Sohbet Portal: https://www.ismailaga.net/ E-posta: soru@ismailaga.net Facebook-Twitter-Instagram: @ismailaganet Telefon: 0850 811 7777 Bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ve portalimize üye olarak yeni video, ders ve sohbetlerden anında haberdar olabilirsiniz. #hidaye #fıkıhdersleri #zekatbahsi #El-Hidâye Dersleri 19: Altının Zekâtı – Abdülhamid Türkeri Hoca Efendi @ismailaganet #altınyüzük 2022 altın,altın yorumları,gramaltın,teknik yorum,dolar,cumhuriyet altın,dolar hareketi,çeyrek altın,ekonomi,bilezik

#El-Hidâye Dersleri 19: Altının Zekâtı – Abdülhamid Türkeri Hoca Efendi @ismailaganet #altınkolye 2022 Haber Detay
Bu haber 07 Şubat 2023 - 17:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#El-Hidâye Dersleri 19: Altının Zekâtı – Abdülhamid Türkeri Hoca Efendi @ismailaganet #altınbileklik 2022

#altınkolye #altınbileklik #altınyüzük #altinkolye #hilalaltınbilek #altınküpe #altıniğne #altıntakı #altınbilezik #altınkaplamabilezikler #altınkaplamakolye #altınset #14ayaraltın #altınbileklikmodelleri #altınzincir

248 Kişi Okudu – 37 Kişi Beğendi Sende beğen…

İsmailağa Fıkıh Kurulu Üyelerinden Abdülhamid Türkeri Hoca Efendi ile El-Hidâye Derslerinde bu hafta zekat bahsinin 19. bölümü işlendi.

Abdülhamid Türkeri Hoca Efendi, bu haftaki el-Hidâye dersinde, altın üzerinden zekatın nasıl hesaplanması gerektiğini, 24, 22, 14 ve 8 ayar olan altınların zekatlarının nasıl belirlenmesi gerektiğini, altında nisap miktarının kaç gram olduğunu, elinde yalnızca nakit para birikimi olan kimselerin zekatlarını neye göre hesaplayacaklarını detaylarıyla anlatmaktadır.

Osmanlı medreselerinde yıllarca ders kitabı olarak okutulan Hanefî fıkhının en mûteber kitaplarından olan el-Hidâye isimli eser İsmailağa Fıkıh Kurulu Üyelerinden Abdülhamid Türkeri Hoca Efendinin anlatımıyla İsmailağa NET’te başladı.

İslâmî ilimler alanında ders ve sohbetlere, kısa soru-cevap videolarına, kısa kesitlere ve gündeme ilişkin özel programlara İsmailağa NET’ten ulaşabilirsiniz. Programlarımızın daha geniş kitlelere ulaşması için beğenip paylaşmanızı rica ederiz.

#Bir dakikada piyasalar, 5 Ekim 2023 #borsa #dolar #altın #altınkolye 2022 Haber Detay#Bir dakikada piyasalar, 5 Ekim 2023 #borsa #dolar #altın #altınkolye 2022 Haber Detay


İSMAİLAĞA NET | Yolumuz Sohbet

Portal: https://www.ismailaga.net/
E-posta: soru@ismailaga.net
Facebook-Twitter-Instagram: @ismailaganet
Telefon: 0850 811 7777

Bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ve portalimize üye olarak yeni video, ders ve sohbetlerden anında haberdar olabilirsiniz.
#hidaye #fıkıhdersleri #zekatbahsi

#El-Hidâye Dersleri 19: Altının Zekâtı – Abdülhamid Türkeri Hoca Efendi @ismailaganet #altınyüzük 2022

altın,altın yorumları,gramaltın,teknik yorum,dolar,cumhuriyet altın,dolar hareketi,çeyrek altın,ekonomi,bilezik

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
2 ADET YORUM YAPILDI
  • Baki Canlıer7 Şubat 2023 / 17:39 Cevapla

    ALLAH CELLE CELALUHU RAZI OLSUN ÇOK DEĞERLİ HOCAM AMİN

  • Efe Ryzen7 Şubat 2023 / 17:39 Cevapla

    Allah razı olsun hocam

  • POPÜLER FOTO GALERİLER
    SON DAKİKA HABERLERİ
    İLGİLİ HABERLER