Son Dakika Haberler

#ELMA AĞACININ ALTINDA | Hikayeler #Hikayeler 2022 Haber Detay

#ELMA AĞACININ ALTINDA | Hikayeler #hikayeler 2022 #hikayeler #korkuhikayeleri #başarıhikayeleri #hikaye #kısahikayeler #dinihikayeler #anlamlıhikayeler 0 Kişi Okudu – 0 Kişi Beğendi Sende beğen… Tabiatla haşir neşir olmayı çok seven tuhaf yaratılışlı İrlandalı bir rahip bir yaz günü kırlarda dolaşırken ansızın fırtına çıktı. Rahip yolun kenarındaki elma ağacının altına koştu, fakat orada ağacın altına sığınmış bir çift gördü. Kız hıçkıra hıçkıra ağlıyordu. Adamakıllı ıslanmış olan rahip ona niçin ağladığını sordu. Kız: “Evlenmek için kiliseye giderken fırtına bizi yolumuzdan alıkoydu” dedi. Rahip yanındaki genci işaret ederek: “Nişanlın bu mu?” diye sordu. Kız ağlayarak: “Evet” diye cevap verdi. Rahip: “Hiç üzülmeyin” dedi. “Ben sizi şuracıkta evlendiririm.” Yanındaki dua kitabını açtı ve bir şeyler okudu. Sonra kitabın boş bir sayfasını yırtarak üzerine: “Fırtınalı bir havada bu erkekle bu kadını evlendirdim. Bu çifti Allah’tan başka kimse ayırmasın” sözlerini yazdı ve imzasını attı. Ne kız ne de erkek “Rahip Swift” imzasını tanıyamamışlardı. Bunun üzerine rahip, kâğıdı geri aldı ve imzasının altına şu kelimeleri ilave etti: “Gulliver’in Seyahatleri’nin yazarı.” Philip Jerome Cleveland ELMA AĞACININ ALTINDA | Mutluluk Hikâyeleri #hikaye #hikayedinle #hikayeler #hikayesaati #sevgihikayeleri #sevgiöyküleri #engüzelhikayeler #duygusalhikayeler #ELMA AĞACININ ALTINDA | Hikayeler #hikaye 2022 hikaye,hikayeler,sihirli hikayeler,hikayeler masallar,masal hikayeleri dinle,hikayeleri masal hikayeleri,prens ve prenses hikayeleri

#ELMA AĞACININ ALTINDA | Hikayeler #Hikayeler 2022 Haber Detay
Bu haber 23 Kasım 2022 - 23:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#ELMA AĞACININ ALTINDA | Hikayeler #hikayeler 2022

#hikayeler #korkuhikayeleri #başarıhikayeleri #hikaye #kısahikayeler #dinihikayeler #anlamlıhikayeler

0 Kişi Okudu – 0 Kişi Beğendi Sende beğen…

Tabiatla haşir neşir olmayı çok seven tuhaf yaratılışlı İrlandalı bir rahip bir yaz günü kırlarda dolaşırken ansızın fırtına çıktı.
Rahip yolun kenarındaki elma ağacının altına koştu, fakat orada ağacın altına sığınmış bir çift gördü. Kız hıçkıra hıçkıra ağlıyordu. Adamakıllı ıslanmış olan rahip ona niçin ağladığını sordu.
Kız:
“Evlenmek için kiliseye giderken fırtına bizi yolumuzdan alıkoydu” dedi.
Rahip yanındaki genci işaret ederek:
“Nişanlın bu mu?” diye sordu.
Kız ağlayarak:
“Evet” diye cevap verdi.
Rahip:
“Hiç üzülmeyin” dedi. “Ben sizi şuracıkta evlendiririm.”
Yanındaki dua kitabını açtı ve bir şeyler okudu. Sonra kitabın boş bir sayfasını yırtarak üzerine:
“Fırtınalı bir havada bu erkekle bu kadını evlendirdim. Bu çifti Allah’tan başka kimse ayırmasın” sözlerini yazdı ve imzasını attı.
Ne kız ne de erkek “Rahip Swift” imzasını tanıyamamışlardı. Bunun üzerine rahip, kâğıdı geri aldı ve imzasının altına şu kelimeleri ilave etti:
“Gulliver’in Seyahatleri’nin yazarı.”
Philip Jerome Cleveland

ELMA AĞACININ ALTINDA | Mutluluk Hikâyeleri

#hikaye #hikayedinle #hikayeler #hikayesaati #sevgihikayeleri #sevgiöyküleri #engüzelhikayeler #duygusalhikayeler

#ELMA AĞACININ ALTINDA | Hikayeler #hikaye 2022

hikaye,hikayeler,sihirli hikayeler,hikayeler masallar,masal hikayeleri dinle,hikayeleri masal hikayeleri,prens ve prenses hikayeleri

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler