Son Dakika Haberler

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

03 Aralık 2022 - 23:11 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Eşi ve sevgilisi

Ankara’da eşi Seher Çelik ve sevgilisi Gülyeşim Kavuştuk ile birlikte yaşamaya başlayan Önder Çelik, bir gece i-l-i-şk-iye girmek için Kavuştuk’a söz vermesine rağmen e-ş-i-ni-n o-da-sına- gitti. Bu durum üzerine s-e-v-gilisi Kavuştuk, Önder Çelik’i b-ıç-akl-ay-arak ö-l-d-ür-dü. U-yu-ş-tur-ucunun etkisi altında olduğunu belirtip o geceyi anlatan Kavuştuk, hakkında müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı

Önder Çelik, 16 Aralık 2020’de 2 çocuğunun annesi Seher Çelik ve sevgilisi Gülyeşim Kavuştuk ile birlikte yaşadığı Pursaklar Ayyıldız Mahallesi, Mithatpaşa Sokak’taki evinde g-ö-ğsün-den b-ı-ça-kla-ndı. E-ş-inin ihbarı üzerine adrese gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Çelik, doktorların müdahalesine karşın kurtarılamadı. Çelik’i, eşi Seher ile birlikte yaşadığı sevgilisi Gülyeşim Kavuştuk’un ö-ld-ür-dü-ğü belirlendi. Polis tarafından gözaltına alınan Gülyeşim Kavuştuk, savcılık ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

“BANA İ-L-İ-Ş-Kİ İÇNİ SÖZ VERMİŞTİ”

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, yürütülen soruşturmanın ardından Gülyeşim Kavuştuk hakkında ‘kasten ö-l-d-ürme’ suçundan müebbet hapis cezası istemiyle iddianame düzenledi. İddianamede ifadesine yer verilen 2 çocuk annesi Gülyeşim Kavuştuk, Çelik ile yaklaşık 12 yıllık i-li-ş-k-ileri olduğunu belirterek, “Çelik’in eşi Seher i-l-iş-ki-mizi öğrenince e-ş-i-me söyledi. Ben de boşanmak zorunda kaldım. Sonra üçümüz birlikte yaşamaya başladık. Olay gecesi, u-y-u-ştu-rucu kullandıktan sonra Önder’e bi-rli-kte olmak istediğimi söyledim. Önder, eşi Seher ile birlikte olduktan sonra yanıma geleceğini söyledi. Sonra Önder ile birlikte yürüyüşe çıktık. Bana i-l-iş–ki konusunda söz verdi. Eve döndüğümüzde odasına gidip uyumak istediğini söyledi. Bu sırada Seher de ‘Ben de Önder ile birlikte olmak istiyorum’ dedi. Önder’in odasına girip kapıyı arkadan kilitledim. Seher kapıyı zorlayınca, ‘ayağım acıdı’ diye bağırması üzerine Önder bana yumrukla vurdu. Önder daha sonra odadan çıkarak Seher’in odasına gitti. Ben de öfkelenerek mutfağa giderek ekmek bıçağını alarak salonda beklemeye başladım. Önder geldiğinde korkutmak amaçlı bıçağı havaya kaldırdım. Sonra tekrar mutfağa gittiğimde bıçağın üzerinde kan gördüm. U-y-u-ştur-ucun-un etkisiyle tam olarak ne olduğunu hatırlamıyorum. En son Önder’in yerde yattığını hatırlıyorum. Evden çıkıp Pursaklar Polis Merkezi’ne giderek teslim oldum” diye konuştu.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ