Son Dakika Haberler

#Etimek Tatlısı #tatlıtarifleri #TatlıTarifleri 2022 Haber Detay

#Etimek Tatlısı #tatlıtarifleri #TatlıTarifleri 2022 #tatlıtarifleri #tatlitarifleri #kolaytatlıtarifleri #tatlıtariflerim #tatlınasılyapılır #sütlatnasılyapılır #baklavanasılyapılır #değişiktatlılar # 1 Kişi Okudu – 1 Kişi Beğendi Sende beğen… İyi Akşamlar🙋‍♀️Hi Bugün sizlere ETİMEK Tatlısı tarifini yazıyorum. O kadar hafif ki yemesi de bir o kadar lezzetli. Çocuklarınızın, eşinizin Doğum günü pastası olarakta yapabilirsiniz.Katkisiz,doğal birde o kadar lezzetli ki. Tarifi icin gerekli Malzemeler SERBETİ İÇİN 1,5 Su bardağı Şekerli 2 su bardağı Sıcak su Kramelize etmek için şekeri tavada eritin,iyice eriyince üzerine sıcak suyu ilave ediniz,şeker kendiliğinden eriyecektir. Borcam tepsiye 1 paket ten 2 tanesi arttı.Etimeklerin üzerine 10 dakika sonra, sıcakken ilave edin her tarafına gelecek şekilde. MUHALLEBİSİ İÇİN 1 Litre Süt 1 çay bardağı şeker 1 paket vanilya 1 çay bardağı Un 2 yemek kaşığı Mısır nişastası 1 yemek kaşığı Tereyağı YAPILIŞ Bir litre sütün içine SEKER,UN,MISIR NISASTASI hepsi karıştırılarak çok az bir çimdik tuz ilave ederek pişirilir ve sürekli karıştırarak bu işlem yogunlasincaya kadar devam edilir. En son Vanilya ve Tereyağı konularak ocağın altı kapatılır. Muhallebiyi ocaktan aldıktan 5 veya 10 dakika sonra sıcak sıcak etimeklerin üzerine ilave ederek spatula ile düzgünlestirin. SONRA SOGUMASINI BEKLEYİP ÜZERINE CIKOLATALI KREMAYİ SÜRMEK İÇİN👍 Kremalı çikolatayı SÜRMEK icin ÇIKOLATALI krema bir paket 1,5 su bardağı soğuk süt ile mikserle önce yavas sonra hızı artırıp koyulasincaya kadar cırpılır. Soğumuş olan muhallebinin üzerine Çikolatalı krema sürülür. İsterseniz üzerine kakaolu büskiviler rondodan geçirilip üzerine serpistirilir. Çikolata parçacıkları serpiştirelim. En son Antep Fıstığı ile bitirelim. O KADAR HAFIF VE LEZZETLİ Kİ (10 üzerinden 100) O derece diyorum. Sağlıkla kalın… #Etimek Tatlısı #tatlıtarifleri #tatlınasılyapılır 2022 tatlı tarifleri,kolay tatlı tarifleri,basit tatlı tarifleri,tatlı tarifi,ay tatlisi tarifi video,sevde nur kaya tarifleri,nefis yemek tarifleri,ay tatlısı nefis yemek tarifleri,aypare tatlısı tarifi,kedi dili pasta tarifi,aypare tatlısı nefis yemek tarifleri,ay tatlısı tarifi nefis yemek tarifleri,ay tatlısı malzemeleri,kolay tatlılar,pratik,sütlü tatlılar

#Etimek Tatlısı #tatlıtarifleri #TatlıTarifleri 2022 Haber Detay
Bu haber 23 Haziran 2022 - 20:40 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#Etimek Tatlısı #tatlıtarifleri #TatlıTarifleri 2022

#tatlıtarifleri #tatlitarifleri #kolaytatlıtarifleri #tatlıtariflerim #tatlınasılyapılır #sütlatnasılyapılır #baklavanasılyapılır #değişiktatlılar #

1 Kişi Okudu – 1 Kişi Beğendi Sende beğen…

İyi Akşamlar🙋‍♀️Hi
Bugün sizlere ETİMEK Tatlısı tarifini yazıyorum.
O kadar hafif ki yemesi de bir o kadar lezzetli.
Çocuklarınızın, eşinizin Doğum günü pastası olarakta yapabilirsiniz.Katkisiz,doğal birde o kadar lezzetli ki.
Tarifi icin gerekli Malzemeler
SERBETİ İÇİN
1,5 Su bardağı Şekerli
2 su bardağı Sıcak su
Kramelize etmek için şekeri tavada eritin,iyice eriyince üzerine sıcak suyu ilave ediniz,şeker kendiliğinden eriyecektir.
Borcam tepsiye 1 paket ten 2 tanesi arttı.Etimeklerin üzerine 10 dakika sonra, sıcakken ilave edin her tarafına gelecek şekilde.

MUHALLEBİSİ İÇİN
1 Litre Süt
1 çay bardağı şeker
1 paket vanilya
1 çay bardağı Un
2 yemek kaşığı Mısır nişastası
1 yemek kaşığı Tereyağı
YAPILIŞ
Bir litre sütün içine SEKER,UN,MISIR NISASTASI hepsi karıştırılarak çok az bir çimdik tuz ilave ederek pişirilir ve sürekli karıştırarak bu işlem yogunlasincaya kadar devam edilir.
En son Vanilya ve Tereyağı konularak ocağın altı kapatılır.
Muhallebiyi ocaktan aldıktan 5 veya 10 dakika sonra sıcak sıcak etimeklerin üzerine ilave ederek spatula ile düzgünlestirin.
SONRA SOGUMASINI BEKLEYİP ÜZERINE CIKOLATALI KREMAYİ SÜRMEK İÇİN👍

Kremalı çikolatayı SÜRMEK icin
ÇIKOLATALI krema bir paket
1,5 su bardağı soğuk süt ile mikserle önce yavas sonra hızı artırıp koyulasincaya kadar cırpılır.
Soğumuş olan muhallebinin üzerine Çikolatalı krema sürülür.

İsterseniz üzerine kakaolu büskiviler rondodan geçirilip üzerine serpistirilir.
Çikolata parçacıkları serpiştirelim.
En son Antep Fıstığı ile bitirelim.
O KADAR HAFIF VE LEZZETLİ Kİ (10 üzerinden 100) O derece diyorum.
Sağlıkla kalın…

#Etimek Tatlısı #tatlıtarifleri #tatlınasılyapılır 2022

tatlı tarifleri,kolay tatlı tarifleri,basit tatlı tarifleri,tatlı tarifi,ay tatlisi tarifi video,sevde nur kaya tarifleri,nefis yemek tarifleri,ay tatlısı nefis yemek tarifleri,aypare tatlısı tarifi,kedi dili pasta tarifi,aypare tatlısı nefis yemek tarifleri,ay tatlısı tarifi nefis yemek tarifleri,ay tatlısı malzemeleri,kolay tatlılar,pratik,sütlü tatlılar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler