Son Dakika Haberler

#Eylül Ayı Piyasa ve Fon Beklentileri – İyi Gelir & Selim Hun #Piyasa 2022 Haber Detay

#Eylül Ayı Piyasa ve Fon Beklentileri – İyi Gelir & Selim Hun #Piyasahaberleri 2022 #piyasahaberleri #altın #dolar #bitcoin #altcoin #borsa #bist100 #bist30 #altınsondurum #borsaneolur #hisseanaliz #dolarneolur #dolarhaber #altınhaber #bitcoinhaber #piyasabilgi #piyasa 31 Kişi Okudu – 4 Kişi Beğendi Sende beğen… Varlık Yöneticimiz Selim Hun’un, İyi Gelir Yönetici Ortağı Prof. Dr. Serra Eren Sarıoğlu’nun kanalına konuk olduğu , “Fed Sonrası Dolarda Tansiyon Yükseliyor ” başlıklı yayında değerlendirmelerini paylaşarak sizden gelen soruları yanıtladı. *Selim Hun Osmanlı Yatırım’da Varlık Yöneticisi olarak çalışmaktadır. 2 Milyon TL ve üzeri portföylerinizde Selim Bey’den hizmet alabilirsiniz. Detaylı bilgi için aşağıdaki linke tıklayın. http://bit.ly/HesapAcSelimHun Yatırım yapmak istediğiniz yatırım ve emeklilik fonlarını analiz etmek ve seçmek, istediğiniz fon türünde çok çeşitli filtreleme kriteri ile risk profilinize uygun fonu bulmak artık çok kolay! Tüm fonlara ilişkin fon kurucusu, yöneticisi, fon büyüklüğü, varlık dağılımları, dönemsel getiriler, yönetim ücretleri gibi detaylı bilgiler sizi doğru fon seçimine götürür. Unutmayın, doğru yatırım doğru bilgi ile olur! Yatırım Direkt ile tüm yatırım fonlarının, serbest fonların, bireysel emeklilik ve otomatik katılım sistemi fonlarının merak ettiğiniz dönemsel getiriler, varlık dağılımı, risk grubu, yatırım stratejisi gibi tüm temel bilgilerine ulaşabilir, birçok farklı filtreleme seçeneği ile risk profilinize en uygun fonları keşfedebilirsiniz. En güncel verilerine ulaşarak dönemsel getiri analizleri yapabilir, seçtiğiniz fonları kıstaslarıyla, diğer fonlar ya da yatırım enstrümanları ile karşılaştırabilirsiniz. Bize ulaşabileceğiniz diğer mecralarımız: Web: https://www.yatirimdirekt.com/ Twitter: https://twitter.com/yatirim_direkt Facebook: https://www.facebook.com/yatirimdirekt Linkedin: https://www.linkedin.com/company/osmanliyatirimmenkuldegerler #Eylül Ayı Piyasa ve Fon Beklentileri – İyi Gelir & Selim Hun #piyasabilgi 2022 finans,piyasa yorumları,küresel piyasalar,finans ve borsa,borsa,pyaasa full movie,teknikanaliz,bankalar,enflasyon,a para canlı,benzim zam,yayın,resmigazete,son dakika haberleri,ekonomi yorumları,konut kredisi,viop,yatırım yapmak,faiz,toki,borsa istanbul,tahvil faizleri,dolar ne olacak,gram altın

#Eylül Ayı Piyasa ve Fon Beklentileri – İyi Gelir & Selim Hun #Piyasa 2022 Haber Detay
Bu haber 05 Eylül 2022 - 11:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#Eylül Ayı Piyasa ve Fon Beklentileri – İyi Gelir & Selim Hun #Piyasahaberleri 2022

#piyasahaberleri #altın #dolar #bitcoin #altcoin #borsa #bist100 #bist30 #altınsondurum #borsaneolur #hisseanaliz #dolarneolur #dolarhaber #altınhaber #bitcoinhaber #piyasabilgi #piyasa

31 Kişi Okudu – 4 Kişi Beğendi Sende beğen…

Varlık Yöneticimiz Selim Hun’un, İyi Gelir Yönetici Ortağı Prof. Dr. Serra Eren Sarıoğlu’nun kanalına konuk olduğu , “Fed Sonrası Dolarda Tansiyon Yükseliyor ” başlıklı yayında değerlendirmelerini paylaşarak sizden gelen soruları yanıtladı.

*Selim Hun Osmanlı Yatırım’da Varlık Yöneticisi olarak çalışmaktadır.
2 Milyon TL ve üzeri portföylerinizde Selim Bey’den hizmet alabilirsiniz. Detaylı bilgi için aşağıdaki linke tıklayın.
http://bit.ly/HesapAcSelimHun

Yatırım yapmak istediğiniz yatırım ve emeklilik fonlarını analiz etmek ve seçmek, istediğiniz fon türünde çok çeşitli filtreleme kriteri ile risk profilinize uygun fonu bulmak artık çok kolay!

Tüm fonlara ilişkin fon kurucusu, yöneticisi, fon büyüklüğü, varlık dağılımları, dönemsel getiriler, yönetim ücretleri gibi detaylı bilgiler sizi doğru fon seçimine götürür. Unutmayın, doğru yatırım doğru bilgi ile olur!

#BIST KİMYA, PETROL, PLASTİK ENDEKSİNDE ENLER (PİYASA ÇARPANLARI) VE HİSSE ORAN ANALİZİ #Piyasa 2022 Haber Detay#BIST KİMYA, PETROL, PLASTİK ENDEKSİNDE ENLER (PİYASA ÇARPANLARI) VE HİSSE ORAN ANALİZİ #Piyasa 2022 Haber Detay

Yatırım Direkt ile tüm yatırım fonlarının, serbest fonların, bireysel emeklilik ve otomatik katılım sistemi fonlarının merak ettiğiniz dönemsel getiriler, varlık dağılımı, risk grubu, yatırım stratejisi gibi tüm temel bilgilerine ulaşabilir, birçok farklı filtreleme seçeneği ile risk profilinize en uygun fonları keşfedebilirsiniz.

En güncel verilerine ulaşarak dönemsel getiri analizleri yapabilir, seçtiğiniz fonları kıstaslarıyla, diğer fonlar ya da yatırım enstrümanları ile karşılaştırabilirsiniz.

Bize ulaşabileceğiniz diğer mecralarımız:

Web: https://www.yatirimdirekt.com/
Twitter: https://twitter.com/yatirim_direkt
Facebook: https://www.facebook.com/yatirimdirekt
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/osmanliyatirimmenkuldegerler

#Eylül Ayı Piyasa ve Fon Beklentileri – İyi Gelir & Selim Hun #piyasabilgi 2022

finans,piyasa yorumları,küresel piyasalar,finans ve borsa,borsa,pyaasa full movie,teknikanaliz,bankalar,enflasyon,a para canlı,benzim zam,yayın,resmigazete,son dakika haberleri,ekonomi yorumları,konut kredisi,viop,yatırım yapmak,faiz,toki,borsa istanbul,tahvil faizleri,dolar ne olacak,gram altın

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER