Son Dakika Haberler

#GERÇEK GURMELER İÇİN ŞAŞIRTICI TATLI FİKİRLERİ || HERKES İÇİN TATLI TARİFLERİ #TatlıTarifleri 2022 Haber Detay

#GERÇEK GURMELER İÇİN ŞAŞIRTICI TATLI FİKİRLERİ || HERKES İÇİN TATLI TARİFLERİ #TatlıTarifleri 2022 #tatlıtarifleri #tatlitarifleri #kolaytatlıtarifleri #tatlıtariflerim #tatlınasılyapılır #sütlatnasılyapılır #baklavanasılyapılır #değişiktatlılar # 4245 Kişi Okudu – 51 Kişi Beğendi Sende beğen… Herkese merhaba! Bu videoda, sizinle en kolay ve yaratıcı tatlı tariflerini paylaşacağız. Reçelli kurabiyeleri seviyor musunuz? O halde nefis tüyomuzu deneyin ve parmaklarınızla bir kalp deseni yapıp, içini kurabiye ve en sevdiğiniz reçelle doldurun. 😉 Kısa sürede dondurma yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Biraz çikolata ve sütü karıştırmanız yeterli olacaktır. Bu videoda, çocuklarınız için hazırlayabileceğiniz birbirinden nefis muzlu atıştırmalıklar ve çikolatalı tatlı fikirleri bulacaksınız. Jöle pasta ve Pop it pasta tarifleri için videoyu izleyin. ZAMAN BİLGİLERİ: 00:26 – Nefis çikolatalı dondurma 00:49 – Muzlu atıştırmalık 01:42 – Renkli patlamış mısır 03:21 – Jöle pasta Bu video eğlence amaçlı hazırlanmıştır. Eksiksizlik, güvenlik ve güvenilirlik konusunda hiçbir garanti vermemekteyiz. Bu videodaki bilgilerden herhangi birini kullanmanız durumunda risk tamamen kendinize aittir ve hasar veya kayba uğramanız durumunda hiçbir sorumluluk tarafımıza ait olmayacaktır. Bunu aynı şekilde tekrarlamayı planlayan kişi, verilecek kararlar, gösterilecek özen ve gerekli önlemler konusunda tüm sorumluluğu kabul eder. Bu video, oyuncularımızın kontrollü bir ortamda yaptığı etkinlikleri içerebilir – aynı şekilde tekrarlamayı planlarsanız lütfen verilecek kararlar, gösterilecek özen ve gerekli önlemler konusunu dikkate alın. Bu videoda görülen tüm ürün ve firma isimleri, ilgili sahiplerine ait ticari markalar™ veya tescilli® ticari markalardır. Kullanımları, herhangi bir ortaklık veya ürünlerin tasdiki anlamına gelmez. ———————————————————– 5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr Müzik, Epidemic Sound: https://www.epidemicsound.com/ Stock materials (photos, footages and other): https://www.depositphotos.com #GERÇEK GURMELER İÇİN ŞAŞIRTICI TATLI FİKİRLERİ || HERKES İÇİN TATLI TARİFLERİ #tatlınasılyapılır 2022 tatlı tarifleri,kolay tatlı tarifleri,basit tatlı tarifleri,tatlı tarifi,ay tatlisi tarifi video,sevde nur kaya tarifleri,nefis yemek tarifleri,ay tatlısı nefis yemek tarifleri,aypare tatlısı tarifi,kedi dili pasta tarifi,aypare tatlısı nefis yemek tarifleri,ay tatlısı tarifi nefis yemek tarifleri,ay tatlısı malzemeleri,kolay tatlılar,pratik,sütlü tatlılar

#GERÇEK GURMELER İÇİN ŞAŞIRTICI TATLI FİKİRLERİ || HERKES İÇİN TATLI TARİFLERİ #TatlıTarifleri 2022 Haber Detay
Bu haber 21 Mayıs 2022 - 20:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#GERÇEK GURMELER İÇİN ŞAŞIRTICI TATLI FİKİRLERİ || HERKES İÇİN TATLI TARİFLERİ #TatlıTarifleri 2022

#tatlıtarifleri #tatlitarifleri #kolaytatlıtarifleri #tatlıtariflerim #tatlınasılyapılır #sütlatnasılyapılır #baklavanasılyapılır #değişiktatlılar #

4245 Kişi Okudu – 51 Kişi Beğendi Sende beğen…

Herkese merhaba! Bu videoda, sizinle en kolay ve yaratıcı tatlı tariflerini paylaşacağız. Reçelli kurabiyeleri seviyor musunuz? O halde nefis tüyomuzu deneyin ve parmaklarınızla bir kalp deseni yapıp, içini kurabiye ve en sevdiğiniz reçelle doldurun. 😉 Kısa sürede dondurma yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Biraz çikolata ve sütü karıştırmanız yeterli olacaktır. Bu videoda, çocuklarınız için hazırlayabileceğiniz birbirinden nefis muzlu atıştırmalıklar ve çikolatalı tatlı fikirleri bulacaksınız. Jöle pasta ve Pop it pasta tarifleri için videoyu izleyin.

ZAMAN BİLGİLERİ:
00:26 – Nefis çikolatalı dondurma
00:49 – Muzlu atıştırmalık
01:42 – Renkli patlamış mısır
03:21 – Jöle pasta

Bu video eğlence amaçlı hazırlanmıştır. Eksiksizlik, güvenlik ve güvenilirlik konusunda hiçbir garanti vermemekteyiz. Bu videodaki bilgilerden herhangi birini kullanmanız durumunda risk tamamen kendinize aittir ve hasar veya kayba uğramanız durumunda hiçbir sorumluluk tarafımıza ait olmayacaktır. Bunu aynı şekilde tekrarlamayı planlayan kişi, verilecek kararlar, gösterilecek özen ve gerekli önlemler konusunda tüm sorumluluğu kabul eder.

Bu video, oyuncularımızın kontrollü bir ortamda yaptığı etkinlikleri içerebilir – aynı şekilde tekrarlamayı planlarsanız lütfen verilecek kararlar, gösterilecek özen ve gerekli önlemler konusunu dikkate alın.

Bu videoda görülen tüm ürün ve firma isimleri, ilgili sahiplerine ait ticari markalar™ veya tescilli® ticari markalardır. Kullanımları, herhangi bir ortaklık veya ürünlerin tasdiki anlamına gelmez.

———————————————————–

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr

Müzik, Epidemic Sound: https://www.epidemicsound.com/

Stock materials (photos, footages and other): https://www.depositphotos.com

#GERÇEK GURMELER İÇİN ŞAŞIRTICI TATLI FİKİRLERİ || HERKES İÇİN TATLI TARİFLERİ #tatlınasılyapılır 2022

tatlı tarifleri,kolay tatlı tarifleri,basit tatlı tarifleri,tatlı tarifi,ay tatlisi tarifi video,sevde nur kaya tarifleri,nefis yemek tarifleri,ay tatlısı nefis yemek tarifleri,aypare tatlısı tarifi,kedi dili pasta tarifi,aypare tatlısı nefis yemek tarifleri,ay tatlısı tarifi nefis yemek tarifleri,ay tatlısı malzemeleri,kolay tatlılar,pratik,sütlü tatlılar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
4 ADET YORUM YAPILDI
  • Anime Ama Naruto21 Mayıs 2022 / 20:39 Cevapla

    İzleyipde yapmayanlar tuşu

  • Nur dersvlog💖🌹21 Mayıs 2022 / 20:39 Cevapla

    4 cü sonu da

  • MİRA YABANTAŞ21 Mayıs 2022 / 20:39 Cevapla

    Çok iyi

  • #Soft_Queen🐣21 Mayıs 2022 / 20:39 Cevapla

    İlk yaa<3♡

  • POPÜLER FOTO GALERİLER
    SON DAKİKA HABERLERİ
    İLGİLİ HABERLER