Son Dakika Haberler

#HZ.YUNUS’UN HAYATI (a.s) | HELÂK EDİLMEKTEN SON ANDA KURTULAN NİNOVA KAVMİ #dinibilgiler 2022 Haber Detay

#HZ.YUNUS’UN HAYATI (a.s) | HELÂK EDİLMEKTEN SON ANDA KURTULAN NİNOVA KAVMİ #dinibilgilersitesi 2022 #dinibilgiler #dinibilgilersitesi #kuranıkerim #dinisözler #dualar #hadisişerif #tevbe #engüzelilahiler 1177 Kişi Okudu – 177 Kişi Beğendi Sende beğen… ►Kur’ân-ı Kerîm’de kendi adına bir sûre nâzil olmuş bulunan Hazret-i Yûnus -aleyhisselâm-, Âsur Devleti’nin başkenti olan Ninova halkına gönderildi. Yûnus -aleyhisselâm-, Ninova’da doğup büyümüş, otuz yaşına gelince, Hak Teâlâ O’nu peygamber olarak vazîfelendirmiştir. Hazret-i Ali -radıyallâhu anh- buyurur: “Yûnus -aleyhisselâm- otuz yaşında peygamber oldu ve senelerce kavmini îmâna çağırdı.” “Muhakkak Yûnus da gönderilen peygamberlerdendi.” (es-Sâffât, 139) “…(Ve) karanlıklar içinde (Yûnus, pek üzgün bir şekilde hâlini Rabbine şöylece arz etti): «Sen’den başka hiçbir ilâh yoktur. Sen’i tenzîh ederim. Gerçekten ben, zâlimlerden oldum!»” (el-Enbiyâ, 87) “Onu, yüz bin kişiye peygamber olarak gönderdik ve hattâ artıyorlardı.” (es-Sâffât, 147) “Hani O, dolu bir gemiye binip kaçmıştı.” (es-Sâffât, 140) “Gemide olanlarla karşılıklı kur’a çektiler de (Yûnus) kaybedenlerden oldu.” (es-Sâffât, 141) “…(O), Biz’im kendisini aslâ sıkıntıya uğratmayacağımızı zannetmişti…” (el-Enbiyâ, 87) “Yûnus kendini kınayıp dururken O’nu bir balık yuttu.” (es-Sâffât, 142) ►Sizlerle paylaştığımız bu videoyu eğer faydalı buluyorsanız, çevrenizin de istifade edebilmesi için videoyu beğenip kanala abone olabilirsiniz. https://www.youtube.com/c/IbrahimSoydanErden ▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔ Daha Kısa Süreli İçerik İçin DİLDEN KALBE Kanalımıza Abone Olabilirsiniz https://www.youtube.com/c/DildenKalbe ▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔ ►KISSA VE HİKAYELER ARŞİVİ İÇİN : ►PEYGAMBERLERİN HAYATI ARŞİVİ İÇİN: ►SAHABELERİN HAYATI ARŞİVİ İÇİN : ►KİŞİSEL GELİŞİM VE AİLE KONULU ARŞİV İÇİN: ►ÖRNEK ŞAHSİYETLER ARŞİVİ İÇİN: ►DİNİ BİLGİLER ARŞİVİ İÇİN: 📌 ÖNEMLİ UYARI: Kanalda yayınlanan tüm videoların, ses ve görüntü dahil olmak üzere telif hakkı saklıdır. İzinsiz herhangi bir platformda yayınlanamaz. (Videoyu şu anki haliyle youtube hariç diğer tüm platformlarda link vererek paylaşabilirsiniz.) #peygamberlerinhayatı #2022 #hzyunus #HZ.YUNUS’UN HAYATI (a.s) | HELÂK EDİLMEKTEN SON ANDA KURTULAN NİNOVA KAVMİ #kuranıkerim 2022 dini bilgiler,dini hikayeler,dini sohbetler,dini sözler,ağlatan dini hikayeler,ibretlik dini hikayeler,dini sorulari,dinimi Öğreniyorum,kur’an-ı kerim,kısa kıssadan hisseler,iman,hadis,halil,allah,islam,melek,insan

#HZ.YUNUS’UN HAYATI (a.s) | HELÂK EDİLMEKTEN SON ANDA KURTULAN NİNOVA KAVMİ #dinibilgiler 2022 Haber Detay
Bu haber 25 Eylül 2022 - 23:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#HZ.YUNUS’UN HAYATI (a.s) | HELÂK EDİLMEKTEN SON ANDA KURTULAN NİNOVA KAVMİ #dinibilgilersitesi 2022

#dinibilgiler #dinibilgilersitesi #kuranıkerim #dinisözler #dualar #hadisişerif #tevbe #engüzelilahiler

1177 Kişi Okudu – 177 Kişi Beğendi Sende beğen…

►Kur’ân-ı Kerîm’de kendi adına bir sûre nâzil olmuş bulunan Hazret-i Yûnus -aleyhisselâm-, Âsur Devleti’nin başkenti olan Ninova halkına gönderildi.

Yûnus -aleyhisselâm-, Ninova’da doğup büyümüş, otuz yaşına gelince, Hak Teâlâ O’nu peygamber olarak vazîfelendirmiştir. Hazret-i Ali -radıyallâhu anh- buyurur:

“Yûnus -aleyhisselâm- otuz yaşında peygamber oldu ve senelerce kavmini îmâna çağırdı.”

“Muhakkak Yûnus da gönderilen peygamberlerdendi.” (es-Sâffât, 139)

“…(Ve) karanlıklar içinde (Yûnus, pek üzgün bir şekilde hâlini Rabbine şöylece arz etti): «Sen’den başka hiçbir ilâh yoktur. Sen’i tenzîh ederim. Gerçekten ben, zâlimlerden oldum!»” (el-Enbiyâ, 87)

“Onu, yüz bin kişiye peygamber olarak gönderdik ve hattâ artıyorlardı.” (es-Sâffât, 147)

“Hani O, dolu bir gemiye binip kaçmıştı.” (es-Sâffât, 140)

“Gemide olanlarla karşılıklı kur’a çektiler de (Yûnus) kaybedenlerden oldu.” (es-Sâffât, 141)

“…(O), Biz’im kendisini aslâ sıkıntıya uğratmayacağımızı zannetmişti…” (el-Enbiyâ, 87)

#İSLAM DİNİ HAQQINDA BİLGİLER #dinibilgiler 2022 Haber Detay#İSLAM DİNİ HAQQINDA BİLGİLER #dinibilgiler 2022 Haber Detay

“Yûnus kendini kınayıp dururken O’nu bir balık yuttu.” (es-Sâffât, 142)

►Sizlerle paylaştığımız bu videoyu eğer faydalı buluyorsanız, çevrenizin de istifade edebilmesi için videoyu beğenip kanala abone olabilirsiniz.
https://www.youtube.com/c/IbrahimSoydanErden
▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
Daha Kısa Süreli İçerik İçin DİLDEN KALBE Kanalımıza Abone Olabilirsiniz
https://www.youtube.com/c/DildenKalbe
▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
►KISSA VE HİKAYELER ARŞİVİ İÇİN :

►PEYGAMBERLERİN HAYATI ARŞİVİ İÇİN:

►SAHABELERİN HAYATI ARŞİVİ İÇİN :

►KİŞİSEL GELİŞİM VE AİLE KONULU ARŞİV İÇİN:

►ÖRNEK ŞAHSİYETLER ARŞİVİ İÇİN:

►DİNİ BİLGİLER ARŞİVİ İÇİN:

📌 ÖNEMLİ UYARI: Kanalda yayınlanan tüm videoların, ses ve görüntü dahil olmak üzere telif hakkı saklıdır. İzinsiz herhangi bir platformda yayınlanamaz. (Videoyu şu anki haliyle youtube hariç diğer tüm platformlarda link vererek paylaşabilirsiniz.)

#peygamberlerinhayatı #2022 #hzyunus

#HZ.YUNUS’UN HAYATI (a.s) | HELÂK EDİLMEKTEN SON ANDA KURTULAN NİNOVA KAVMİ #kuranıkerim 2022

dini bilgiler,dini hikayeler,dini sohbetler,dini sözler,ağlatan dini hikayeler,ibretlik dini hikayeler,dini sorulari,dinimi Öğreniyorum,kur’an-ı kerim,kısa kıssadan hisseler,iman,hadis,halil,allah,islam,melek,insan

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
23 ADET YORUM YAPILDI
  • Yasemin Salman25 Eylül 2022 / 23:39 Cevapla

    Teşekkürler

  • GÖNÜLDEN KALBE25 Eylül 2022 / 23:39 Cevapla

    Es selamun aleyküm ve Rahmetullahi ve berakatüh değerli kardeşim RABBİM sizlerden razı olsun İNŞAALLAH…

  • Elgiz Adgözelzade25 Eylül 2022 / 23:39 Cevapla

    Salam olsun Azərbaycandan hər kəsə

  • POPÜLER FOTO GALERİLER
    SON DAKİKA HABERLERİ
    İLGİLİ HABERLER
    Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler