Son Dakika Haberler

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

25 Ağustos 2022 - 16:12 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

İBRAHİM TATLISES TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ ACI HABER GELDİ

BRAHİM TATLISES TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ ACI HABER GELDİ

SON DAKİKA: Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses ve kızı Elif Ada trafik kazası geçirdi! İbrahim Tatlıses arabada sıkışmıştı işte ilk sözleri…

Son dakika haberi… İbrahim Tatlıses ve kızı Elif Ada Bodrum’da trafik kazası geçirdi. Bodrum’da geçirdiği trafik kazasında araçta sıkışan İbrahim Tatlıses için olay yerine kurtarma ekipleri gönderildi. İbrahim Tatlıses’in sağlık durumu merak konusu oldu. İbrahim Tatlıses ve kızının geçirdiği trafik kazasından ilk görüntüler geldi!

Gelen son dakika haberlerine göre türkücü İbrahim Tatlıses, Bodrum’da geçirdiği trafik kazasında araçta sıkıştı. Sabah saatlerinde Bodrum Yalıkavak yolu üzerinde aracı ile seyir halindeyken trafik kazası geçiren İbrahim Tatlıses yaralandı. İbrahim Tatlıses araçta sıkıştı.

SON DAKİKA | İBRAHİM TATLISES TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ ARAÇ İÇİNDE SIKIŞTI!

Son dakika haberi: Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses Bodrum’da trafik kazası geçirdi! Araçta sıkıştığı öğrenilen Tatlıses’i kurtarmak için bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Konser için Bodrum’da olan İbrahim Tatlıses’in yanında kızı Elif Ada’nın da olduğu öğrenildi.

İBRAHİM TATLISES’İN SAĞLIK DURUMU NASIL?

İbrahim Tatlıses’in sağlık durumu ile ilgili henüz bir bilgi bulunmuyor.

İBRAHİM TATLISES’İN İLK SÖZLERİ

Araç içerisinde mahsur kalan İbrahim Tatlıses’in bilincinin açık olduğu ve konuşabildiği öğrenilirken, Tatlıses’in “Beni araçla birlikte vinçle buradan çıkarın, daha sonra düzgün bir alanda beni çıkarırsınız” dediği kaydedildi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ