Son Dakika Haberler

#İmkansız Hikayeler 07: Robotürk – Emrah Safa Gürkan #Hikayeler 2022 Haber Detay

#İmkansız Hikayeler 07: Robotürk – Emrah Safa Gürkan #hikayeler 2022 #hikayeler #korkuhikayeleri #başarıhikayeleri #hikaye #kısahikayeler #dinihikayeler #anlamlıhikayeler 2640 Kişi Okudu – 262 Kişi Beğendi Sende beğen… #Robot #Türk #işbirliği Tarihin düşünen ilk robotu bir Türktü! İmkansız Hikayeler’in yeni bölümünde Emrah Safa Gürkan ile, hem hareket eden hem de düşünen ilk insan otomatı olan Satranç Oynayan Türk’ü konuştuk. Wolfgang Ritter von Kempelen adlı Macar mekanikçinin icat ettiği, satrançta Napolyon Bonapart’ı bile dize getiren Robotürk’ün hikayesi şimdi sizlerle! — Cif’in Temizken Güzel kampanyası kapsamında çevremizi ve denizlerimizi temiz tutmak için harekete geçiyoruz! Siz de temizkenguzel.com adresine giderek çevrenizi ve doğanızı temiz tutacağınıza söz verin, her 100.000 imzada bir Çöp Kapar’ı daha deniz kirliliğini azaltmak adına şehirlerimize kazandıralım! Biz imzamızı attık, sıra sizde! Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCmZUVTP8dtWqmsVhqt7tPEQ/join #İmkansız Hikayeler 07: Robotürk – Emrah Safa Gürkan #hikaye 2022 hikaye,hikayeler,sihirli hikayeler,hikayeler masallar,masal hikayeleri dinle,hikayeleri masal hikayeleri,prens ve prenses hikayeleri

#İmkansız Hikayeler 07: Robotürk – Emrah Safa Gürkan #Hikayeler 2022 Haber Detay
Bu haber 13 Haziran 2022 - 17:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#İmkansız Hikayeler 07: Robotürk – Emrah Safa Gürkan #hikayeler 2022

#hikayeler #korkuhikayeleri #başarıhikayeleri #hikaye #kısahikayeler #dinihikayeler #anlamlıhikayeler

2640 Kişi Okudu – 262 Kişi Beğendi Sende beğen…

#Robot #Türk #işbirliği
Tarihin düşünen ilk robotu bir Türktü!

İmkansız Hikayeler’in yeni bölümünde Emrah Safa Gürkan ile, hem hareket eden hem de düşünen ilk insan otomatı olan Satranç Oynayan Türk’ü konuştuk. Wolfgang Ritter von Kempelen adlı Macar mekanikçinin icat ettiği, satrançta Napolyon Bonapart’ı bile dize getiren Robotürk’ün hikayesi şimdi sizlerle!

Cif’in Temizken Güzel kampanyası kapsamında çevremizi ve denizlerimizi temiz tutmak için harekete geçiyoruz!

Siz de temizkenguzel.com adresine giderek çevrenizi ve doğanızı temiz tutacağınıza söz verin, her 100.000 imzada bir Çöp Kapar’ı daha deniz kirliliğini azaltmak adına şehirlerimize kazandıralım! Biz imzamızı attık, sıra sizde!

Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın:
https://www.youtube.com/channel/UCmZUVTP8dtWqmsVhqt7tPEQ/join

#İmkansız Hikayeler 07: Robotürk – Emrah Safa Gürkan #hikaye 2022

hikaye,hikayeler,sihirli hikayeler,hikayeler masallar,masal hikayeleri dinle,hikayeleri masal hikayeleri,prens ve prenses hikayeleri

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
21 ADET YORUM YAPILDI
  • Denis Ars13 Haziran 2022 / 17:39 Cevapla

    22 saniye önce atılmış videoya denk gelmek…

  • POPÜLER FOTO GALERİLER
    SON DAKİKA HABERLERİ
    İLGİLİ HABERLER